reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Mnie wogole bardzo malo bolaly,urosly troche i czasem cos tam zaboli zakluje i tyle,bardziej jak nacisne.w poerwszej ciazy tez szalu nie bylo z cyckami,jeden wogole jest jakis niedorozwiniety,zawsze byl.
Loli ale to chyba nie jest reguła że piersi muszą boleć :) mnie najbardziej chyba na wieczór i to przez tą ciężkość

reklama
6+5 u mnie wie mama i przyjaciółka,ale to też osoby, które po prostu wiedzą jak było ostatnio i że może różnie być.tesciowa podejrzewa bo wie że się staramy na moim wychowawczym (do końca marca mam urlop). Synek coś chyba podejrzewa bo czasem jak skacze na łóżku to proszę ja czy mąż żeby uważał na mnie czy mój brzuch bo akurat odpoczywam i mnie brzuch boli.wczoraj odebrałam młodego z przedszkola i musiałam zmienić plany bo strasznie kłuł mnie jajnik a młody to wyłapuje i na razie się zastanawia. Ostatnio szybko wiedział o fasolce i musiał też się dowiedzieć że fasolka była słabiutka. Ma 4lata a przypomniał mi że pojawił się płyn (w zatoce Douglasa) bo akurat tak sobie to wytłumaczyły zgodnie z rzeczywistością

Ja beznałogowa no może jedynie kawa ale z niej zrezygnowalam od razu jak test wyszedł. Na początku byłam zombie ale jakoś teraz jest spoko. Oj cola mój odwieczny wróg. Lubie oj tak ale odkąd się dowiedziałam wypiłam jedną szklankę jakoś do obiadu. Alkohol piłam ostatni raz na sylwestra a poźniej nawet łyczka

No dziewczyny, tak szybko jak się pojawiłam, tak szybko znikam.. Ciąża była i się zmyła :) życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i zdrowych bobasów :p Buziki :)

No dziewczyny, tak szybko jak się pojawiłam, tak szybko znikam.. Ciąża była i się zmyła :) życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i zdrowych bobasów :p Buziki :)
Jotka OGROMNIE mi przykro !!! Aż nie wiem co napisać :( Bardzo Ci współczuje ! Będe trzymała kciuki za następny raz..... Powodzenia i trzymaj się kochana :*

(7+1)
Cześć kobietki :) Jeden dzień mnie nie było a czytania godzinę hehhe
Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Wspołczuje strat :( Ale głowa do góry teraz już na pewno będzie dobrze!!!
Kora no to chwalę się :) JEST FASOLKA 9mm I BIJACE SERDUSZKO :):):):) Na leżance walczyłam ze łzami :p Idealnie sie zgadza termin z miesiaczką i z wyliczeniamy po usg czyli bez zmian 3,10
Lekarz mnie uspokoił że wszystko w jak najlepszym porządku i nie ma żadnych zastrzeżeń :)
Dla dziewczyn które się stresują jestem kolejnym przykladem jak to się szybko zmienia :) tydzień temu brak zarodka i tyle stresu a wczoraj już 9mm i bijące serduszko :)
U mnie wie najbliższa rodzina czyli mąż, syn , siostra , tata , teściowie i szwagierka.
Pytałam jeszcze gina o wyrwanie zęba w ciąży bo oraz bardziej mi uprzyksza życie . Musze wytrzymać przynajmniej do 10tyg a najlepiej do 14.
Gratulacje :-):-)
Czyli jesteś dzień po mnie :D 2.10 . Chyba że u mnie coś się zmieni . Słyszałaś serduszko?

reklama
Ja musze jeszcze 3 tyg wytrzymac a to taaakie trudne. Pozniej jak dzidzia kopie to przynajmniej wiemy ze jest ok a te poczatki sa straszne.
Jakby ktos wymyślili taki glukometr tylko do badania bety to mysle ze wiele kobiet chcialoby zakupic [emoji23][emoji23] znowu mam glupie mysli zeby kolejny raz bete leciec zrobic

Do góry