reklama
Ja dostałam luteine na planienia i po 4 dniach przestałam. Czasami zdarzają mi się jescze plamienia ale bardziej taka kawa z mlekiemDo dziewczyn biorących Duphaston:
Po ilu dniach przyjmowania przestałyśie plamić?
Z góry dzięki za odpowiedz, jestem taka zaniepokojona :/
październikowe_love
Fanka BB :)
Bardzo dziękuje Ci za odpowiedz Kora!Ja dostałam luteine na planienia i po 4 dniach przestałam. Czasami zdarzają mi się jescze plamienia ale bardziej taka kawa z mlekiem
Ja wzięłam tylko jedna tab na noc i jedna rano. Może to jeszcze za wcześnie by podziałało
Ja nie plamię ale też mam brać duphaston i 3 razy po jednej aż do następnej wizyty.Bardzo dziękuje Ci za odpowiedz Kora!
Ja wzięłam tylko jedna tab na noc i jedna rano. Może to jeszcze za wcześnie by podziałało
Mam wrażenie, że po nim nasilily się mdłości, też tak macie?
październikowe_love
Nie mam pojęcia, na razie nie mam nadzieje ze się nie nasilą.Ja nie plamię ale też mam brać duphaston i 3 razy po jednej aż do następnej wizyty.
U mnie również kosmowka...
październikowe_love
W takim razie na jaki problem dostałaś Duphaston Anka?
Tak , przeczytaj sobie ulotkę. To jest progesterol i on odpowiada za toJa nie plamię ale też mam brać duphaston i 3 razy po jednej aż do następnej wizyty.
Bardzo dziękuje Ci za odpowiedz Kora!
Będzie dobrze ja mam luteine do 11 marca brać
reklama
październikowe_love
A ja do 13 marca 2 x 1 tab.
Podziel się: