reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Ja chodzę do dwóch lekarzy;) U siebie nad morzem i w Częstochowie na NFZ ;) pod koniec lutego jadę do czewy zrobić badania:)
Dużo wziął za wizytę mnie na razie 2x120 zł
On tyle bierze, ale u mnie poniżej 200 zł to ciężko znaleźć lekarza do prowadzenia ciąży. Chciałabym u niego prowadzić, bo on jest jednocześnie ordynatorem oddziału położnictwa i ginekologii w szpitalu, w którym chce rodzić. Jest specyficzny, nie zawsze milusi, ale widać, że konkretny i się przykłada. Przyjmuje też na NFZ w szpitalu, ale tylko ciężkie przypadki. Moja ciąża jest odpukać fizjologiczna. Pogadam z nim, być może przyjąłby mnie te kilka razy na NFZ, żeby mi dać skierowania z gabinetu NFZ na te droższe badania, jak Pappa-a czy usg genetyczne.
U nas na NFZ nie ma dobrych lekarzy i każdy na odpierdol się bada.
Szkoda, że moja Pani doktor, która prowadziła moje poprzednie ciąże już nie żyje (tętniak mózgu), ufałam jej bezgranicznie.

Czas się pochwalić - bije serduszko! ❤️<3
Jeśli chodzi o appkę, korzystam z PregLife i bardzo mi się podoba :)

No to gratulacje :) ja jeszcze 8godzin do wizyty :) dzis wolne wiec troche na glowie. Jeszcze musze skoczyc do lidla bo sa od dziś swietne ciuszki, popoludniu lekarz a pozniej kolacja walentynkowa. Takze milego dnia dziewvzyny

Jotka Szczotka, ja tak mam. Z tym że ja w ciągu dnia śpie po 2 razy ( syn chory a ja mam wolne) , potem jak gdyby nic o 23 śpie już na noc, budze sie koło 4 i tak od tygodnia albo i dłużej. Tylko ja staram sie zasnąć, ciężko ale udaje mi sie na chwile, zaraz potem budzik, wstawanie i od nowa zmęczona.

Klaudia 555, a który jesteś tydzień? ;)

Ej ja ciągle zapominam która z was w jakim jest tygodniu, ewentualnie na kiedy termin. Przez to, ciężko tu łapie co kto jak i kiedy. Może suwaczki albo chociaż jakoś gdzieś to wpisać tak żeby szło to luknąć ?

Jotka Szczotka, ja tak mam. Z tym że ja w ciągu dnia śpie po 2 razy ( syn chory a ja mam wolne) , potem jak gdyby nic o 23 śpie już na noc, budze sie koło 4 i tak od tygodnia albo i dłużej. Tylko ja staram sie zasnąć, ciężko ale udaje mi sie na chwile, zaraz potem budzik, wstawanie i od nowa zmęczona.
No ja nie mam kiedy spać w ciągu dnia... Bo mam codzień mocno napięty grafik... O 19 robię treningi w domu więc jestem wieczorem naprawdę zmęczona zasnę tak ok 21-23 a potem budzę się zaraz i też właśnie mam to tak od tygodnia z hakiem...

C
Klaudia 555, a który jesteś tydzień? ;)

Ej ja ciągle zapominam która z was w jakim jest tygodniu, ewentualnie na kiedy termin. Przez to, ciężko tu łapie co kto jak i kiedy. Może suwaczki albo chociaż jakoś gdzieś to wpisać tak żeby szło to luknąć ?
Chyba musimy poczekać aż Ania utworzy nam oddzielne forum i wtedy można zrobić taki oddzielny post z informacjami kto i co :)

reklama
Do góry