reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
On tyle bierze, ale u mnie poniżej 200 zł to ciężko znaleźć lekarza do prowadzenia ciąży. Chciałabym u niego prowadzić, bo on jest jednocześnie ordynatorem oddziału położnictwa i ginekologii w szpitalu, w którym chce rodzić. Jest specyficzny, nie zawsze milusi, ale widać, że konkretny i się przykłada. Przyjmuje też na NFZ w szpitalu, ale tylko ciężkie przypadki. Moja ciąża jest odpukać fizjologiczna. Pogadam z nim, być może przyjąłby mnie te kilka razy na NFZ, żeby mi dać skierowania z gabinetu NFZ na te droższe badania, jak Pappa-a czy usg genetyczne.Ja chodzę do dwóch lekarzy U siebie nad morzem i w Częstochowie na NFZ pod koniec lutego jadę do czewy zrobić badania
Dużo wziął za wizytę mnie na razie 2x120 zł
U nas na NFZ nie ma dobrych lekarzy i każdy na odpierdol się bada.
Szkoda, że moja Pani doktor, która prowadziła moje poprzednie ciąże już nie żyje (tętniak mózgu), ufałam jej bezgranicznie.
Klaudia555
Fanka BB :)
Czas się pochwalić - bije serduszko! <3
Jeśli chodzi o appkę, korzystam z PregLife i bardzo mi się podoba
No to gratulacje ja jeszcze 8godzin do wizyty dzis wolne wiec troche na glowie. Jeszcze musze skoczyc do lidla bo sa od dziś swietne ciuszki, popoludniu lekarz a pozniej kolacja walentynkowa. Takze milego dnia dziewvzyny
Jotka_
Ale Ty masz już chyba większą ciążę niż moja ewentualną więc masz prawo
Jotka_
Zaaazdro!!! serio ja mam okropne problemy z tymA ja moglabym spaaaac i spaaaac [emoji23][emoji1787] kolo 12:00 sie budze
Matkaroku
Jotka Szczotka, ja tak mam. Z tym że ja w ciągu dnia śpie po 2 razy ( syn chory a ja mam wolne) , potem jak gdyby nic o 23 śpie już na noc, budze sie koło 4 i tak od tygodnia albo i dłużej. Tylko ja staram sie zasnąć, ciężko ale udaje mi sie na chwile, zaraz potem budzik, wstawanie i od nowa zmęczona.
Matkaroku
Klaudia 555, a który jesteś tydzień?
Ej ja ciągle zapominam która z was w jakim jest tygodniu, ewentualnie na kiedy termin. Przez to, ciężko tu łapie co kto jak i kiedy. Może suwaczki albo chociaż jakoś gdzieś to wpisać tak żeby szło to luknąć ?
Ej ja ciągle zapominam która z was w jakim jest tygodniu, ewentualnie na kiedy termin. Przez to, ciężko tu łapie co kto jak i kiedy. Może suwaczki albo chociaż jakoś gdzieś to wpisać tak żeby szło to luknąć ?
Jotka_
No ja nie mam kiedy spać w ciągu dnia... Bo mam codzień mocno napięty grafik... O 19 robię treningi w domu więc jestem wieczorem naprawdę zmęczona zasnę tak ok 21-23 a potem budzę się zaraz i też właśnie mam to tak od tygodnia z hakiem...Jotka Szczotka, ja tak mam. Z tym że ja w ciągu dnia śpie po 2 razy ( syn chory a ja mam wolne) , potem jak gdyby nic o 23 śpie już na noc, budze sie koło 4 i tak od tygodnia albo i dłużej. Tylko ja staram sie zasnąć, ciężko ale udaje mi sie na chwile, zaraz potem budzik, wstawanie i od nowa zmęczona.
Jotka_
C
Chyba musimy poczekać aż Ania utworzy nam oddzielne forum i wtedy można zrobić taki oddzielny post z informacjami kto i coKlaudia 555, a który jesteś tydzień?
reklama
Dzisiaj będzie serduszko ! daj znać po wizycieNo to gratulacje ja jeszcze 8godzin do wizyty dzis wolne wiec troche na glowie. Jeszcze musze skoczyc do lidla bo sa od dziś swietne ciuszki, popoludniu lekarz a pozniej kolacja walentynkowa. Takze milego dnia dziewvzyny
Podziel się: