reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

A przed południem, co do powiedzenia szefowi to to duża firma automotiv i niewiem jak to ugryźć, bo warunki tam wykluczają pracę w ciąży, 8h na nogach, dźwiganie, nocki ... Po tej wizycie chyba na zwolnienie bym poszła poprostu....
Wiem że w TRW kobiety nie mogą pracować w ciazy (Już we wczesnej )
Poduszki mają domieszki azbestu

reklama
Ja tez w pracy nie powiedzialam...myslalam ze sie na ostatnim usg cos wyjasni,ze zobacze serdyszko bijac,ale nie bylo nic jeszcze.w pracy mam duzo klejow i lutowania mala lutownica,mam filtr i nosze maske ale i tak sie martwie.Dobrze ze siedze przy oknie i jest szeroko otwarte bo cieplo jest.Musze czekac do nastepnego tygodnia do usg,i w tedy poprosze o przeniesienie na inny dzial chociaz znajac ich beda kombinowac bym zostala.ehhh

U mnie produkują paski do rozrzadow itd. A ja pracuje na produkcji. Zapach gumy okropny
O matko wyobrazam sobie,nie wiem czy to taki sam zapach ale zawsze musialam przejsc kolo magazynu gdzie skladowali opony do samochodow,jesssu jak se przypomne bleee

Zazdrosze ze w Pl sa takie zwolnienia platne,naprawde super to jest.W Uk grosze sie dostaje,i nie wiem co by musialao sie dziac by wogole dostac zwolnienie chociaz na 2 tygodnie

@Carenik gratulacje, dobre wieści :)
@Liza no to rzeczywiście chyba bedziesz musiała powiedzieć w pracy już niedługo.

Jejciu...ja prawie jedyna bez wizyty jeszcze. Jezcze tydzień ;(

O matko wyobrazam sobie,nie wiem czy to taki sam zapach ale zawsze musialam przejsc kolo magazynu gdzie skladowali opony do samochodow,jesssu jak se przypomne bleee
Taki sam a nawet gorszy, człowiek wraca i cały tym śmierdzi po 8h :/

@Matkaroku ja poszłam o nie wierzyłam że test mówi prawdę a teraz wizyta to gin powiedział że założymy kartę i zobaczymy jak tam i co tam :)

Ogólnie z objawów to częściej do wc chodzę, nawet w nocy sie budzę i muszę iść aż dziwne, nie pamiętam jak miałam w poprzednich ciąża h bo dawno to już było..... I czasami źle się czuję, kręgosłup boli i piersi...

reklama
Do góry