25_pixels
Fanka BB :)
Chyba nie macie co robić [emoji12] i tyle naprodukowane... ufff u mnie pierwsza jako taka przerwa. W nocy młoda dała nam tak popalić, że nam się czasy noworodkowe przypomniały. Ledwo zipię. Trochę popracowałam. Odwiozłam synka na autobus. Wyszukiwałem się i młodą na wizytę. O 8:30 dobiłyśmy na miejsce. Godzinę później nas wypuścili. Bardzo ciężko im znaleźć maluszka. W takim miejscu jest, że bardzo źle widać. Naciskają nie chyba z każdej możliwej strony. Jest bicie serca. Ale niestety troszkę wolniejsze niż powinno i w przyszłym tygodniu znowu do kontroli. Ale moja młoda zawojowała panie recepcjonistki [emoji12] do każdego podchodzi, podaje rączkę i mówi „cześć”, albo „hello”, dziubki puszcza, zagaduje. No poradzi sobie dziewczyna w życiu coś czuję [emoji57][emoji4]
Potem szybkie zakupy. Skype z dziadkiem. Młoda na drzemkę, ja do pracy na kompie i nawet nie wiem, kiedy to zeszło. Za godzinę synka odbieram. Ledwo żyję. Na bank jak się teraz na sekundę położę to młoda wstanie.
Potem szybkie zakupy. Skype z dziadkiem. Młoda na drzemkę, ja do pracy na kompie i nawet nie wiem, kiedy to zeszło. Za godzinę synka odbieram. Ledwo żyję. Na bank jak się teraz na sekundę położę to młoda wstanie.