reklama
Liza
Fanka BB :)
No ja też kocham te widoki, dużo po górach wędrujemy teraz jakoś będzie trzeba to pogodzić z maluszkiem..... wciąż Nie mogę uwierzyć że rodzinka się powiększy
Matkaroku
@Klaudia555 oh super gratulacje takiej fasolki
@Czoperka zazdroszcze wyjazdu choć w sumie jeśli miałabym dziś jechać , to bym nie pojechała ale może jutro ;P
Dziś 6+0, za tydzień wizyta. Ja dopiero teraz odpoczynek a czuje sie tragicznie. Nie dość, że mdli jak cholera to jeszcze coś mnie bierze. Dobrze że dziś piątek, mam wszystko w D. I nie schodze z kanapy choćby sie waliło i paliło. A nie, zapomniałam że jestem sama z dziećmi moze mąż zaraz wróci.
@Czoperka zazdroszcze wyjazdu choć w sumie jeśli miałabym dziś jechać , to bym nie pojechała ale może jutro ;P
Dziś 6+0, za tydzień wizyta. Ja dopiero teraz odpoczynek a czuje sie tragicznie. Nie dość, że mdli jak cholera to jeszcze coś mnie bierze. Dobrze że dziś piątek, mam wszystko w D. I nie schodze z kanapy choćby sie waliło i paliło. A nie, zapomniałam że jestem sama z dziećmi moze mąż zaraz wróci.
Liza
@Matkaroku ja za tydzien też wizyta ))
Maz wyciągnął mnie na zakupy, ale za to jutro blogie lenistwo i w niedziele a od pn nocki....
Maz wyciągnął mnie na zakupy, ale za to jutro blogie lenistwo i w niedziele a od pn nocki....
Loli05
Jak tam kochana po skanie?Zazdrooooo
Loli05
Super,to juz widzialas zarodek rozumiem?serduszko?Melduje sie po badanku. Wszystko idealnie.
Bąbelek ma 0.55cm, pecherzyk 1.2cm
Z OM 6.0 z USG 6.1
reklama
Liza
A przed południem, co do powiedzenia szefowi to to duża firma automotiv i niewiem jak to ugryźć, bo warunki tam wykluczają pracę w ciąży, 8h na nogach, dźwiganie, nocki ... Po tej wizycie chyba na zwolnienie bym poszła poprostu....@Liza a rano masz wizyte czy wieczorkiem? Kiedy powiesz szefowi o ciąży ?
Podziel się: