reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

@Matkaroku ja poszłam o nie wierzyłam że test mówi prawdę a teraz wizyta to gin powiedział że założymy kartę i zobaczymy jak tam i co tam :)
Hahahha jakbym o sobie czytała [emoji23]
Poszłam na cytologię. Usg.
Za dwa dni telefony się urywały, że mam się natychmiast stawić do szpitala bo możliwe ze jestem w ciąży pozamacicznej. W tym szoku do lekarki mówię: jesteś pewna, że masz moje wyniki? [emoji23][emoji33]

reklama
Hehe ja testowi uwierzyłam bo jednak wiedziałam że coś sie święci. Ale takto jeszcze trawie tą informacje.

25pixels, standard. Zawsze tak jest że polożysz sie i dziecko wstaje.

Hehe ja testowi uwierzyłam bo jednak wiedziałam że coś sie święci. Ale takto jeszcze trawie tą informacje.

25pixels, standard. Zawsze tak jest że polożysz sie i dziecko wstaje.

Ja w styczniu zaczęłam jeśc jak głupia wszystko. Mój mówił od razu ze ciąża, a ja ze hahah hehe i 9 lutego mówię zrobię 2 testy różne i zobaczymy. Mogłam nagrać jak leciały kreski myk myk i to taki kolor że wątpliwości nie było. Mój odrzekł że test niepotrzebny bo wiedział od razu

Zazdroszczę widoków za oknem i bliskości gór lub morza. Ja w centrum Polski, wszędzie daleko, widok zza okna nie ciekawy [emoji14]

Carenik gratuluję udanej wizyty :)

U mnie dziś nie za ciekawie.. Byłam z córką u lekarza na kontroli, wyszło że nieduże przeziębienie (wlekące się nie od dzisiaj) i że raczej damy radę zaleczyc bez antybiotyku, tylko inhalacje od nowa włączone.. I fajno. Oby tylko się stan nie pogorszył. Natomiast ze wzgledu na to, że miałam dziś wolne a od wczoraj trochę się słabo czuje, i kaszel i duszności mnie męczą sama też skorzystałam z wizyty u lekarza.. I trochę zonk.. Okazało się, że mam zapalenie oskrzeli i podejrzenie astmy.. Dostałam skierowanie do pulmonologa :(

Hej. Mam pytanie do Was. Mialam zaplanowanwgo gina na 8go marca, ale jade z zagranicy i wszystko wskazuje na to, ze będzie trzeba przelozyc termin na 1.03. wtedy bedzie to 5 + 3 ciązy. No i teraz moje pytanie- czy to nie za wcześniej? Byłoby słabo jechać do gina i nic nie zobaczyć. Co sądzicie?

Hej. Mam pytanie do Was. Mialam zaplanowanwgo gina na 8go marca, ale jade z zagranicy i wszystko wskazuje na to, ze będzie trzeba przelozyc termin na 1.03. wtedy bedzie to 5 + 3 ciązy. No i teraz moje pytanie- czy to nie za wcześniej? Byłoby słabo jechać do gina i nic nie zobaczyć. Co sądzicie?
Cos zobaczysz. Pewnie tylko "jajeczko i zolteczko" [emoji16]

Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app

Hallo ;)
@Reinaquemira no nie zobaczysz zbyt wiele ale tak jak pisze Carenik, pęcherzyk sam.
@kasik90 astma i zapalenie płuc? To Ci przykra niespodzianka...oby sie nie potwierdziło.

A ja chocbym chciała to mi nie dają pospać. Bo przecież w tygodniu po 7 rano musze ich wyciągać z łóżka a w weekend wstają przed 6. Przepraszam, starszy syn już o 4:18 - mamo moge włączyć bajki? Pytanie bylo ponawiane co 15 min oraz pytanie dodatkowe - kiedy zrobisz mi śniadanie. Szał macicy.

reklama
Hallo ;)
@Reinaquemira no nie zobaczysz zbyt wiele ale tak jak pisze Carenik, pęcherzyk sam.
@kasik90 astma i zapalenie płuc? To Ci przykra niespodzianka...oby sie nie potwierdziło.

A ja chocbym chciała to mi nie dają pospać. Bo przecież w tygodniu po 7 rano musze ich wyciągać z łóżka a w weekend wstają przed 6. Przepraszam, starszy syn już o 4:18 - mamo moge włączyć bajki? Pytanie bylo ponawiane co 15 min oraz pytanie dodatkowe - kiedy zrobisz mi śniadanie. Szał macicy.
Póki co zapalenie oskrzeli, a astma się okaże.. Oby nie, bo te wszystkie leki są na sterydach.. Nie chciałabym się tym faszerować w ciąży..

A moja córa jeszcze śpi :D za to ja od jakiejś 7:00 już nie.

Do góry