reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

@Matkaroku ja poszłam o nie wierzyłam że test mówi prawdę a teraz wizyta to gin powiedział że założymy kartę i zobaczymy jak tam i co tam :)
Hahahha jakbym o sobie czytała [emoji23]
Poszłam na cytologię. Usg.
Za dwa dni telefony się urywały, że mam się natychmiast stawić do szpitala bo możliwe ze jestem w ciąży pozamacicznej. W tym szoku do lekarki mówię: jesteś pewna, że masz moje wyniki? [emoji23][emoji33]

reklama
Hehe ja testowi uwierzyłam bo jednak wiedziałam że coś sie święci. Ale takto jeszcze trawie tą informacje.

25pixels, standard. Zawsze tak jest że polożysz sie i dziecko wstaje.

Hehe ja testowi uwierzyłam bo jednak wiedziałam że coś sie święci. Ale takto jeszcze trawie tą informacje.

25pixels, standard. Zawsze tak jest że polożysz sie i dziecko wstaje.

Ja w styczniu zaczęłam jeśc jak głupia wszystko. Mój mówił od razu ze ciąża, a ja ze hahah hehe i 9 lutego mówię zrobię 2 testy różne i zobaczymy. Mogłam nagrać jak leciały kreski myk myk i to taki kolor że wątpliwości nie było. Mój odrzekł że test niepotrzebny bo wiedział od razu

Zazdroszczę widoków za oknem i bliskości gór lub morza. Ja w centrum Polski, wszędzie daleko, widok zza okna nie ciekawy [emoji14]

Carenik gratuluję udanej wizyty :)

U mnie dziś nie za ciekawie.. Byłam z córką u lekarza na kontroli, wyszło że nieduże przeziębienie (wlekące się nie od dzisiaj) i że raczej damy radę zaleczyc bez antybiotyku, tylko inhalacje od nowa włączone.. I fajno. Oby tylko się stan nie pogorszył. Natomiast ze wzgledu na to, że miałam dziś wolne a od wczoraj trochę się słabo czuje, i kaszel i duszności mnie męczą sama też skorzystałam z wizyty u lekarza.. I trochę zonk.. Okazało się, że mam zapalenie oskrzeli i podejrzenie astmy.. Dostałam skierowanie do pulmonologa :(

Hej. Mam pytanie do Was. Mialam zaplanowanwgo gina na 8go marca, ale jade z zagranicy i wszystko wskazuje na to, ze będzie trzeba przelozyc termin na 1.03. wtedy bedzie to 5 + 3 ciązy. No i teraz moje pytanie- czy to nie za wcześniej? Byłoby słabo jechać do gina i nic nie zobaczyć. Co sądzicie?

Hej. Mam pytanie do Was. Mialam zaplanowanwgo gina na 8go marca, ale jade z zagranicy i wszystko wskazuje na to, ze będzie trzeba przelozyc termin na 1.03. wtedy bedzie to 5 + 3 ciązy. No i teraz moje pytanie- czy to nie za wcześniej? Byłoby słabo jechać do gina i nic nie zobaczyć. Co sądzicie?
Cos zobaczysz. Pewnie tylko "jajeczko i zolteczko" [emoji16]

Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app

Hallo ;)
@Reinaquemira no nie zobaczysz zbyt wiele ale tak jak pisze Carenik, pęcherzyk sam.
@kasik90 astma i zapalenie płuc? To Ci przykra niespodzianka...oby sie nie potwierdziło.

A ja chocbym chciała to mi nie dają pospać. Bo przecież w tygodniu po 7 rano musze ich wyciągać z łóżka a w weekend wstają przed 6. Przepraszam, starszy syn już o 4:18 - mamo moge włączyć bajki? Pytanie bylo ponawiane co 15 min oraz pytanie dodatkowe - kiedy zrobisz mi śniadanie. Szał macicy.

reklama
Hallo ;)
@Reinaquemira no nie zobaczysz zbyt wiele ale tak jak pisze Carenik, pęcherzyk sam.
@kasik90 astma i zapalenie płuc? To Ci przykra niespodzianka...oby sie nie potwierdziło.

A ja chocbym chciała to mi nie dają pospać. Bo przecież w tygodniu po 7 rano musze ich wyciągać z łóżka a w weekend wstają przed 6. Przepraszam, starszy syn już o 4:18 - mamo moge włączyć bajki? Pytanie bylo ponawiane co 15 min oraz pytanie dodatkowe - kiedy zrobisz mi śniadanie. Szał macicy.
Póki co zapalenie oskrzeli, a astma się okaże.. Oby nie, bo te wszystkie leki są na sterydach.. Nie chciałabym się tym faszerować w ciąży..

A moja córa jeszcze śpi :D za to ja od jakiejś 7:00 już nie.

Do góry