reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Ja tez poki co nic nie kupuje. Lubię ciążowe rzeczy z hm ale w tamtych ciazach prawie nie nosilam. Pierwszego syna szlam rodzic w spodenkach na guzik rozm 36. Wogole nie mialam brzucha. Lidl kusi ale nie chce mi sie tam pchac bo pewnie będzie szał

Za leniwa jestem na wyprzedaże [emoji12] i nie lubię się przepychać. Zamawiam z neta.

reklama
@aerdgi witaj, gratuluje 2 kreseczek
A no i udało mi się wcisnąć do lekarza na wtorek 26.02. obawiam się, że za wcześnie ale do mojej lekarki terminy ogólnie są na kwiecień :o jak myślicie? To będzie 4+6. Jest sens? Da radę potwierdzić?
myśle że pęcherzyk zobaczy ale na tym etapie może być na uag pusty

Cześć :) Jestem Dominika 27, wczoraj zobaczyłam dwie krechy- początek 5tego tyg. Mam do Was pytanie- czy w tym czasie czułyście pobolewanie, czasami kłucie podbrzusza (myślałam, że idzie @)? Mam tak od trzech dni i zastanawiam się czemu tak i czy to przejdzie i czy powinnam się martwić i szybciej udać do lekarza?

Piąteczke też przybijam, nauczyciel przedszkolny i wczesnoszkolny :)

Ja zawsze podziwiam nauczycielki. Nie mam tego w sobie. Nie mam w sobie tyle cierpliwości. Młody raz się zapytał czy może mogłabym go w domu uczyć, bo mamy „za płotem” rodzinę z trójką chłopców i są homeschooled. Męża dziki śmiech ogarnął, a ja mówię: ale dziecko, ty nie cierpisz zadań domowych odrabiać, a co dopiero jakbym miała cie uczyć w domu?
Trzeba mieć to coś w sobie na bycie nauczycielką. Mi ewidentnie tego brak, gdyż odczuwam dziką euforię na początku szkoły

Cześć :) Jestem Dominika 27, wczoraj zobaczyłam dwie krechy- początek 5tego tyg. Mam do Was pytanie- czy w tym czasie czułyście pobolewanie, czasami kłucie podbrzusza (myślałam, że idzie @)? Mam tak od trzech dni i zastanawiam się czemu tak i czy to przejdzie i czy powinnam się martwić i szybciej udać do lekarza?
Witaj :) jeśli to delikatny dyskomfort i do przeżycia bez nospy to raczej nic niepokojącego, ale jeśli to poważniejszy ból to może warto pomyśleć o wizycie u gina.

Witaj :) jeśli to delikatny dyskomfort i do przeżycia bez nospy to raczej nic niepokojącego, ale jeśli to poważniejszy ból to może warto pomyśleć o wizycie u gina.
Dzięki za odpowiedź. :) Ból jest delikatny, ale jestem w delegacji w Berlinie i delikatnie spanikowałam :) umówiłam się do gina na 8go marca. A co tam! Żeby byl prezent na dzień kobiet.

Hej brzuszku! Mnie bolal brzuch jak wstalam szybko albo krzywo leżałam, i to falami skurcze... u mnie sie odklejalo lozysko a to nie dobrze... dostałam luteinę i od tygodnia spokoj. Boli tylko troszke ale juz nie ma skurczy jak przy @. Lepiej iść i mieć pewność ze sie zadbało

reklama
Ja zawsze podziwiam nauczycielki. Nie mam tego w sobie. Nie mam w sobie tyle cierpliwości. Młody raz się zapytał czy może mogłabym go w domu uczyć, bo mamy „za płotem” rodzinę z trójką chłopców i są homeschooled. Męża dziki śmiech ogarnął, a ja mówię: ale dziecko, ty nie cierpisz zadań domowych odrabiać, a co dopiero jakbym miała cie uczyć w domu?
Trzeba mieć to coś w sobie na bycie nauczycielką. Mi ewidentnie tego brak, gdyż odczuwam dziką euforię na początku szkoły
Hehe ja ogólnie jestem osobą bardzo niecierpliwa w życiu,ale w stosunku do dzieci mam dużo cierpliwości.ja bym nie mogła zajmować się nauczaniem własnych dzieci.to już level hard

Do góry