reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Dzięki za odpowiedź. :) Ból jest delikatny, ale jestem w delegacji w Berlinie i delikatnie spanikowałam :) umówiłam się do gina na 8go marca. A co tam! Żeby byl prezent na dzień kobiet.
Nie wiem jaki masz stosunek do leków,ale ja dopóki jestem w stanie zniesct ból bez nospy to myślę że to maturalne bo macica szaleje rozciąga się i hormonalnie zachodzą spore zmiany. Ostatnio miałam bardzo silny ból jak na miesiączke, skurczowy promieniujący i wtedy pojechaliśmy na izbę się zbadać,ale wiedziałam,że jest coś nie tak. Także jeśli dajesz radę bez przeciwbólowych to spokojnie,nie martw się :)

reklama
Cześć :) Jestem Dominika 27, wczoraj zobaczyłam dwie krechy- początek 5tego tyg. Mam do Was pytanie- czy w tym czasie czułyście pobolewanie, czasami kłucie podbrzusza (myślałam, że idzie @)? Mam tak od trzech dni i zastanawiam się czemu tak i czy to przejdzie i czy powinnam się martwić i szybciej udać do lekarza?
7+5
Ja mam takie bóle od czasu planowanej miesiączki biorę nospe 3×1tab na usg wszystko w porządku.

Mnie 'odpukać' bóle brzucha odpuściły. Np. Dziś w pracy będą wciąż w ruchu, prawie jak fitness, zastanawiałam sie czy ja aby w ciąży jestem.
Jak leże wieczorem czy teraz, czuje macice jak ciągnie.

Dziś wstałam z mega mdłościami i mnie męczy cały czas. A do tego lega zmęczenie. Najgorsze że te moje krewetki...ja ich mam jeszcze w lodówce - no dziś nie moge na nie patrzeć ani nawet myśleć. Od razu mi sie cofa ;/ to okropne.

Bylam na pierwszym skanie,z okresu 7tyg1dzien ze skanu 5tyg5dzien.widac tylko pecherzyk ciazowy i woreczek zoltkowy,bez zarodka,pani od usg(nie lekarka) mowi ze za wczesnie ze mam poczekac z 10 dni.mam pcos,nie regularne cykle i w ciaze zaszlam po odstawieniu clo,no i mysle ze owu mogla byc pozno bo nie wylapalam jej testami.przyzanm ze sie zmartwilam,myslalam ze juz cos tam bedzie wiecej:(

@Loli05 loli kochana nie denerwuj sie :* widicznie później doszło do wszyatkiego, najważniejsze, że wszystko ok, za 10 dni zrobisz usg i bedzie serducho ;)

Bylam na pierwszym skanie,z okresu 7tyg1dzien ze skanu 5tyg5dzien.widac tylko pecherzyk ciazowy i woreczek zoltkowy,bez zarodka,pani od usg(nie lekarka) mowi ze za wczesnie ze mam poczekac z 10 dni.mam pcos,nie regularne cykle i w ciaze zaszlam po odstawieniu clo,no i mysle ze owu mogla byc pozno bo nie wylapalam jej testami.przyzanm ze sie zmartwilam,myslalam ze juz cos tam bedzie wiecej:(
Nie stresuj się na zapas.. Skoro miałaś nieregularne cykle to duże prawdopodobieństwo, że się to wsystko poprzesuwalo.. Trzymam kciuki, aby na kolejnej wizycie było już wsystko elegancko widać :)

reklama
Któraś z Was robiła betę w diagnostyka laboratoria? Kojarzycie o której wrzucają wyniki?

Do góry