sandralevv93
Fanka BB :)
Tez mialam to samo [emoji23] ale nie skojarzyłam, ze to przez moj cięty język [emoji48]Jak widzisz Emol miała to samo. Nawet tego nie skomentuje już...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mialam to samo [emoji23] ale nie skojarzyłam, ze to przez moj cięty język [emoji48]Jak widzisz Emol miała to samo. Nawet tego nie skomentuje już...
Ze co??? Ale.jak? Usunieta????Coraz lepiej. Zostałam wywalona z zamkniętego. Cudnie. Brawo szalona!!!!!!
A juz doczytalam ze jestesNie, już jestem znowu. Nie miałam w ogóle dostępu - ani z tapatalka ani z przeglądarki . Za pewne zostałam zablokowana, tak jak to było polecone na prywatnym.
Poblokowala naszą trójkę, tj mnie, Emol i Sandrę.A juz doczytalam ze jestes
@Mimi00 pewno tez, bo ona też taka niedobra [emoji48][emoji48][emoji48][emoji8] ale wlete kiedys na herbatkę do Ciebie [emoji108][emoji173]Poblokowala naszą trójkę, tj mnie, Emol i Sandrę.
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8] będzie pieknie i szybko [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Wody mi odeszły [emoji23] leżęna porodowce właśnie. Dobrze ze jestem w szpitalu bo nie sądziłam że tego tyle a tu w domu nowy materac, nowe auto wszystko bym zachlastala [emoji23][emoji23][emoji23] (żartuję).
Trzymajcie kciuki żeby poród trwał krótko w porównaniu do tego że tyle tu lezalam
Woooow. Powodzenia. Trzymam kciuki!Wody mi odeszły [emoji23] leżęna porodowce właśnie. Dobrze ze jestem w szpitalu bo nie sądziłam że tego tyle a tu w domu nowy materac, nowe auto wszystko bym zachlastala [emoji23][emoji23][emoji23] (żartuję).
Trzymajcie kciuki żeby poród trwał krótko w porównaniu do tego że tyle tu lezalam