reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jenny tak zwykle bywa, że po urlopie się wraca bardziej zmęczonym niż sie pojechalo ;-)

Wy piszecie, że jak Was dzieci kopia to Was boli a dla mnie to najprzyjemniejsze uczucie na świecie ;-) jeszcze nawet razu Synek nie kopnął tak, żeby mnie zabolało ;-) może jeszcze wszystko przede mną :-)

reklama
Dziewczyny dziękuję za kciuki. Na polowkowych potwierdził się chłopiec wszystkie parametry w normie z usg 3 dni większy niż z om. Dostałam wskazania na echo serca ok. 30 tyg i jeśli zalatwie sobie skierowanie od lekarza z kontraktem NFZ lub od lekarza rodzinnego to będę miała za darmo.
Dostałam kupon zniżkowy 13 zł na pieluszki pampers ze sklepu internetowego emag lub fedoo. Promocja obejmuje zapas 168 szt 1&2 lub 240 - 2. Jeśli ktoś zainteresowany to prześle kod bo ja to tylko dada z biedry.
U mnie się rozpadalo.

Gratuluję udanych wizyt :-)
Ja właśnie wróciłam od położnej. Bo od 3 godz miałam bóle jak okresowe a jak wstawałam to twardniał mi brzuch. Położna pobadała po swojemu tzn pomacała brzuch i stwierdziła że to chyba infekcja i kazała zrobić jutro badanie moczu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane pzenosimy sie na wątek zamknięty bo nie ogarmiemy dwóch co myślicie?

Dziewczyny , które nie są dodane , będą dodawane - więc spokojnie .
Tylko ja nie dodaje , tylko administratorka - do mnie się zgłaszać + nowe mamy info do tabelki [emoji4]

https://www.babyboom.pl/forum/fora/mamusie-pazdziernikowe-_2017.1216/
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]

A może by...
ja89
Ewelina-elf
xjennyx
Lenna_a
Apple90
KasiaxD
Paola1111
Ewii

Wiadomość o dodanie została wysłana, czekacie na akceptację .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Jenny tak zwykle bywa, że po urlopie się wraca bardziej zmęczonym niż sie pojechalo ;-)

Wy piszecie, że jak Was dzieci kopia to Was boli a dla mnie to najprzyjemniejsze uczucie na świecie ;-) jeszcze nawet razu Synek nie kopnął tak, żeby mnie zabolało ;-) może jeszcze wszystko przede mną :-)
Mnie czasem troszkę boli, ale to i tak najcudownieejsze! :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane pzenosimy sie na wątek zamknięty bo nie ogarmiemy dwóch co myślicie?

Dziewczyny , które nie są dodane , będą dodawane - więc spokojnie .
Tylko ja nie dodaje , tylko administratorka - do mnie się zgłaszać + nowe mamy info do tabelki [emoji4]

https://www.babyboom.pl/forum/fora/mamusie-pazdziernikowe-_2017.1216/
Ja też wejść nie mogę a w tabelkce jestem :/

A mnie z tableki usunięto [emoji22], przerwe sobie człowiek zrobi i o... [emoji6].

Kobietki jak to jest że czujecie kopniaki po żebrach? [emoji12] u mnie zaraz pod pepkiem macica wyczuwalna,a gdzie tam jej do żeber [emoji4]. U mnie dzidziol sie chyba odwrócił bo czuje kopniaki po wnętrznościach... A jutro w końcu usg, tak się już doczekać nie umiem [emoji5].

A. 09.06.2010
Z. 03.01.2012
Fasolka 13.10.2017

Spark musisz być bo cie wysylalam ze wszystkimi.
Sprawdź w forach zamkniętych.

Chapicha oj tam oj tam , podaj dane na priv.
Tabelke na nowo robiłam na telefonie , duzo osob mi sie usunęło.

Ja kopniaki czuje juz powyżej pępka , jak sobie rece opre na brzucha to mam bach [emoji23]

reklama
A tak w ogóle to zapytałam o to spanie na brzuchu... Pani dr powiedziała, że już nie wolno...
Jestem zawiedziona...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry