reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez mam.ciagle cos...
Na ostatniej wizycie gin kazal co 2.3 dni wkladac sobie iladian albo lactovaginal tak progilaktycznie nawet jak nic nie jest...
I powiem wam ze narazie jest spoko..
Tez bym poszla na basen ale z powodu tych ciaglych infekcji to nie bardzo moge...
To ja tak zrobilam i teraz mi znowu wróciła infekcja :( Caly czas na nia kuracja a do tego w przerwach lactovaginal

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety też co kawałek się.mecze Z infekcjami, ale mnie na dodatek swędzi wszystko tam na dole. Biorę od chyba 4 dni ten urosept urodę i się poprawiło. Mam spokój. Wydzieliny duzo mniej, nie sikam tak często i nic mnie nie swędzi ani nie piecze ;-)
Przed uroseptem chodziłam tylko w bawełnianych majtkach, mylam się 3xdziennie , wkładkę zmieniłam co 2 wizytę w toalecie i nic nie pomagało.
Ciekawe tylko ile mogę go brac...
A to moze tez to kupię, bo mi nic juz nie pomaga :(

Mam globulki od ginekologa i po kuracji przechodzi na jakis tydzien i znowu wraca :(

Musiałby gin tobie jak i twojemu przepisać tabletki doustne na odgrzybienie całego organizmu , ale nie wiem czy w ciąży takie są...
Ja miałam tak po porodzie z Leną infekcja za infekcją 2tyg spokoju i znów po 4msc dopiero mi przepisał właśnie te tabletki dla mnie i dla P - od tamtej pory nie mialam ani razu....
U mężczyzn grzybica moze byc bezobjawowa a przy każdym stosunku on cie moze zarazac...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]

Dziewczyny ale miałam akcję:) żółw mi uciekł z tarasu jak robiłam obiad, znalazłam go po ponad dwóch godzinach u sąsiadów sześć tarasów dalej:) całe szczęście jest już w domu bo teraz u mnie taka burza i ulewa że szok. Tak się zestresowowałam że aż mnie brzuch boli. Co do infekcji całe szczęście nic nie mam a za tydzień połówkowe i mam nadzieję że z maleństwem wszystko dobrze:)

Paola czyli żółwie wcale tak wolno nie chodzą ;-) haha ;-)
Duży jest, czy z tych mniejszych??
To wyprowadzilas go na spacer? ;-)

Mam pimafucin, bo powiedział, ze nic innego w ciazy nie mozna i ze teraz sie tego nie da dobrze wyleczyc.

Dziwne, że twierdzi, że nic nie można w ciąży :/ Mój pierwszy gin i później po zmianie ta obecna lekarka powiedzieli, że do 15 tc faktycznie ciężko jakieś leczenie zaordynować, bo mało co można ciężarnej podawać, ale że później już będzie lepiej. I jak miałam jakąś infekcję w 14 tygodniu to dostałam Nystatynę, która mi super pomogła. A teraz niedawno jeszcze zapobiegawczo przepisała mi 10 tabl. Gynalginu, żeby zapobiegać rozwojowi ewentualnych stanów zapalnych. No i póki co, żadna infekcja mi się nie przyplątała i wszystko jest w porządku.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry