reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez mam.ciagle cos...
Na ostatniej wizycie gin kazal co 2.3 dni wkladac sobie iladian albo lactovaginal tak progilaktycznie nawet jak nic nie jest...
I powiem wam ze narazie jest spoko..
Tez bym poszla na basen ale z powodu tych ciaglych infekcji to nie bardzo moge...
To ja tak zrobilam i teraz mi znowu wróciła infekcja :( Caly czas na nia kuracja a do tego w przerwach lactovaginal

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety też co kawałek się.mecze Z infekcjami, ale mnie na dodatek swędzi wszystko tam na dole. Biorę od chyba 4 dni ten urosept urodę i się poprawiło. Mam spokój. Wydzieliny duzo mniej, nie sikam tak często i nic mnie nie swędzi ani nie piecze ;-)
Przed uroseptem chodziłam tylko w bawełnianych majtkach, mylam się 3xdziennie , wkładkę zmieniłam co 2 wizytę w toalecie i nic nie pomagało.
Ciekawe tylko ile mogę go brac...
A to moze tez to kupię, bo mi nic juz nie pomaga :(

Mam globulki od ginekologa i po kuracji przechodzi na jakis tydzien i znowu wraca :(

Musiałby gin tobie jak i twojemu przepisać tabletki doustne na odgrzybienie całego organizmu , ale nie wiem czy w ciąży takie są...
Ja miałam tak po porodzie z Leną infekcja za infekcją 2tyg spokoju i znów po 4msc dopiero mi przepisał właśnie te tabletki dla mnie i dla P - od tamtej pory nie mialam ani razu....
U mężczyzn grzybica moze byc bezobjawowa a przy każdym stosunku on cie moze zarazac...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]

Dziewczyny ale miałam akcję:) żółw mi uciekł z tarasu jak robiłam obiad, znalazłam go po ponad dwóch godzinach u sąsiadów sześć tarasów dalej:) całe szczęście jest już w domu bo teraz u mnie taka burza i ulewa że szok. Tak się zestresowowałam że aż mnie brzuch boli. Co do infekcji całe szczęście nic nie mam a za tydzień połówkowe i mam nadzieję że z maleństwem wszystko dobrze:)

Paola czyli żółwie wcale tak wolno nie chodzą ;-) haha ;-)
Duży jest, czy z tych mniejszych??
To wyprowadzilas go na spacer? ;-)

Mam pimafucin, bo powiedział, ze nic innego w ciazy nie mozna i ze teraz sie tego nie da dobrze wyleczyc.

Dziwne, że twierdzi, że nic nie można w ciąży :/ Mój pierwszy gin i później po zmianie ta obecna lekarka powiedzieli, że do 15 tc faktycznie ciężko jakieś leczenie zaordynować, bo mało co można ciężarnej podawać, ale że później już będzie lepiej. I jak miałam jakąś infekcję w 14 tygodniu to dostałam Nystatynę, która mi super pomogła. A teraz niedawno jeszcze zapobiegawczo przepisała mi 10 tabl. Gynalginu, żeby zapobiegać rozwojowi ewentualnych stanów zapalnych. No i póki co, żadna infekcja mi się nie przyplątała i wszystko jest w porządku.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry