reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A moj jest aż za spokojny i tym mnie do szału doprowadza czasami, a to nie tak szklankę postawi a to jak leży to ma chyba ten syndrom niespokojnych nóg bo nie może nimi nie ruszać :D a mnie wtedy szlag jasny trafia i się drę a on nic nawet głosu nie podniesie grr czasem bym wolała żeby na mnie krzyknął a to oaza spokoju..
Ale wiem że zawsze mogę na niego liczyć i stawia dobro moje i malucha przed wszystkimi innymi
W sobotę odłożył swoją pilną robotę żeby tylko mnie samej nie puścić 80 km samochodem w jedną stronę, miałam okropne wyrzuty sumienia aż pół drogi w samochodzie ryczałam że teraz nawet sama boję się jeździć i go wykorzystuję ;) HORMONY ha ha :D
Jakbyś o moim pisała[emoji23]ja krzyczę, gadam a ten słucha i nic, odpowie czy coś ale spokojnie. W życiu przy mnie nie krzyknął i nie przeklnal, chyba ja robię za nas dwoje[emoji23]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kapinka współczuję nerwów, ale dobrze, że wszystko się szczęśliwie skończyło ;-)

Wykańcza mnie ten upał. Leżę i nic nie robię. Mąż już mi wystawił wiatrak ze strychu, już go umylam miałam z kurzu i muszę czekać do wieczora aż wróci i go skręci, bo mi się nie chce samej ;-)

Leżę i przeglądam Internety, myślę co by tu zamówić :-)
Ale chyba tylko znajdę i zostawię otwarte strony, bo mnie teść w końcu przechrzci, bo codziennie kurier się dobija ;-) haha ;-) jutro przyjdą rzeczy z hubiworld :-)
Pokaz jutro co kupiłaś[emoji4]ja dzis kupilam w lumpku śliczny kocyk(wiem, wiem ze mam 10). Nie mogłam się oprzeć[emoji23]całe 4zł zapłaciłam.

Dziewczyny nie macie co mi zazdrościć bo to Maja pływa na szkółce a ja siedzę na ławce i czekam na nią :) ot cały mój basen :)
AnScarlett słyszałam że najlepiej nosić bawełniane majty zwłaszcza jak masz tendencje do infekcji
U was burze a u nas nadal bezchmurne niebo i zero jakiegokolwiek wiaterku

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Doczytałam, szalone jestescie[emoji4]

Kapinka dobrze ze jednak wszystko dobrze sie skończyło[emoji4]

Gratuluję udanych wizyt[emoji4]

Objadlam się właśnie i mała szaleje. Po pracy bylam na szkoleniu o seksie[emoji4]swietne było. Jutro mam jakieś inne. W czwartek dzien dziecka więc trochę atrakcji z dzieciakami. W piątek w szkole impreza, szkoda ze mnie nie widzicie jak robię próby z dzieciakami i tańczę z pomponami[emoji23][emoji23][emoji23]

Doczytałam, szalone jestescie[emoji4]

Kapinka dobrze ze jednak wszystko dobrze sie skończyło[emoji4]

Gratuluję udanych wizyt[emoji4]

Objadlam się właśnie i mała szaleje. Po pracy bylam na szkoleniu o seksie[emoji4]swietne było. Jutro mam jakieś inne. W czwartek dzien dziecka więc trochę atrakcji z dzieciakami. W piątek w szkole impreza, szkoda ze mnie nie widzicie jak robię próby z dzieciakami i tańczę z pomponami[emoji23][emoji23][emoji23]

Nagraj nam ! :D

Witajcie pourlopowo ! :) Doczytałam Was :p co do Męża i kłótni na szczęście rzadko Nam się to zdarza a Mąż pomocny jak mówię że nie mam siły czy gorzej się czuje przejmuje stery ;) Dziś nas rozpakował, nastawił pralkę, wywiesił pranie, rozpakował zakupy i umył nawet lodówkę a ja w tym czasie się regenerowałam po podróży :D
A co do infekcji ... Nie mam żadnych objawów ani wydzieliny a w cytologii wyszla infekcja i dziś jestem zmuszona zacząć używać globulki (pierwszy raz w życiu ) mam nadzieję że jest to do przeżycia ?! ;) I oczywiście nie pamiętam co tam jeszcze ... Oczywiście gratuluję udanych wizyt :) i super zakupy ;) ! My jutro jedziemy wybierać wózek mamy 3 na uwadze zobaczymy jak się będą na żywo prezentować :D

Dziewczyny masakra... Mała do tej pory raczej spokojna była, dziś na wizycie położna chyba ją obróciła i mam tak skopane żebra i pęcherz że ledwo leżę [emoji33]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

No i u mnie , bez burzy , ale pada [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]

reklama
A ja pozdrawiam z Burger Kinga [emoji12]
Wole maca, ale nie ma w okolicy.
U mnie jest 21 tyd i właśnie wróciłam do wagi z przed ciąży, wiec troche sobie pozwalam. Chociaż apetyt mam i czuje sie dobrze, wiec teraz powinnam raczej uważać.

U mnie też gorąco. I też miałam sajgon w pracy. Jutro musimy zwolnić 30 osób. Mam nadzieje, ze nie ja osobiście. Ale jako finanse jestem na tych wszystkich spotkaniach i liczę kto, co, jak i dlaczego, co oczywiście jest stresujące.
Za to maluch zadowolony i kopie jak szalony. Narazie na dole wiec jeszcze sie nie odwrócił. Kiedy sie dziecko powinno odwrócić?

Wiec teraz też mi sie marzy basen. W pierwszej ciąży chodziłam nawet ze sporym brzuchem - ale było fajnie. Też nie miałam żadnych infekcji. Potem z córcia tez chodziłam, chociaż musiałam ja w basenie nosić [emoji12]A teraz nie mam czasu, mieszkamy daleko od basenu.
Dopiero po urlopie a juz zmęczona jestem.

Anja90, powodzenia jutro na wizycie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry