- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wyimaginowana
Fanka BB :)
Jezu straszne to a się zastanawialam wczoraj czemu mamaginekolog nic nie pisze ;(
Masakra. Aż mi się słabo zrobiło....
Masakra. Aż mi się słabo zrobiło....
ja89
Mi też się zrobiło dziwnie i zaczęłam się martwić ale nie możemy dać się zwariować. Musimy wierzyć, że nasze dzieciątka są silne i będzie wszystko dobrze bo musi być!! Cieszmy się tym co jest, każdym następnym dniem a na pewno w październiku zaczniemy wstawiać tu zdjęcia małych stópek i rączek
miśka80
Witam Was w ta piekną niedzielę Tak mi narobiłyscie ostatnio smaka na arbuza, że wczoraj chyba z kilogram zjadłam na raz!!! Nie mogłam przestać tak mi smakował Wasze wyprawki są super ja zastanawiam się nad wózkiem firmy Kunert. Słyszałyscie jakieś opinie na temat tych wózków?
Wyimaginowana
O Boże to straszne[emoji45] ja też już czuje sie pewnie. Myślałam że ten niepewny czas już za nami a tu taka wiadomość a wiadomo co się stało? Wcześniej były jakieś komplikacje?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ona miała zakażenie wewnątrzmaciczne i sączyły jej się wody ale lekarze opanowali sytuację i było już ok..
ewcia12310
Aktywna w BB
Ja tez tak robie bo jak wstaje to umieram z glodu i tez nie dam rady czekac az minie 30minDobry pomysł i tak w nocy wstaje do łazienki to też mogłabym brać, że wcześniej na to nie wpadłam
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Synek mamyginekolog zmarł, była gdzieś w 24 tc. Boże jakie to straszne! A ja też już czuję się tak pewnie...
Miałam pisać o wyprawce, ale przez tą informację boję się teraz, że to co kupiłam może się nie przydać
Baslan, mam to samo! Jak zobaczylam te zdjecia wyprawki tutaj to postanowilam, ze po 5 tez kupuje wszystko a tak to chyba wplace sobie kase na konto oszczednosciowe i wezme sie za to w sierpniu
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny! Przecież możemy tak myśleć! Jak myślicie, ilu kobietom w całym Kraju w każdej minucie dnia umierają nienarodzone dzieci? Myślicie, że kupno wyprawki ma z tym jakiś związek? Nie możemy myśleć, że nam też się nie uda, bo mamie ginekolog, czy jakiejś innej kobiecie się nie udało, bo w końcu wpędzimy się w depresje, a przecież nasze maluchy również odczuwają nasze emocje. Nigdy tego nie doświadczyłam i mogę sobie tylko próbować wyobrazić, jak ogromną tragedią dla każdego człowieka jest strata dziecka i podpisuję się obiema rękami pod wsparciem, jakie można dać tym kobietom i ojcom, ale to nie musi oznaczać, że ja sama mam przestać odczuwać radość z mojej ciąży. Przestać wybierać wózki i planować, czy też kupować różne akcesoria. Owszem każda z nas musi mieć gdzieś w tyle głowy świadomość, że w każdej chwili również nam może stać się coś niespodziewanego, coś czego nie chcemy i czego się boimy, ale myślenie tylko o tym nie przyniesie nam nic dobrego, bo finalnie zamiast wspaniałych wspomnień z tych 9 miesięcy będziemy miały wspomnienia strachu, obawy i lęku. A przecież nie o to chodzi. Musimy wierzyć, że nam się uda, wszystko się super skończy i w październiku, każda z nas zostanie mamą. Jedni wierzą w takiego Boga, inni w innego, jedni wierzą wyłącznie w medycynę i naukę, kolejni w los i każdej z nas zostaje modlenie się, zaklinanie rzeczywistości, czy co tam komu przynosi siłę i wiara w to, że będzie dobrze, dbanie o siebie i przekonanie nas nie spotka nic złego.
reklama
Dokładnie Anja dokładnie z minuty na minute sa poronienia , umierają dzieci i ciągle są tragedie .
Każdemu trzeba współczuc , ale każda powinna myśleć o sobie.
Ja mam koleżanki co pzy porodzie dziecko im umarło, nigdy nie ma człowiek pewności , ze wszystko bedzie dobrze .
Ale nie możemy sie martwić bo nasze dziecko to czuje.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]
Każdemu trzeba współczuc , ale każda powinna myśleć o sobie.
Ja mam koleżanki co pzy porodzie dziecko im umarło, nigdy nie ma człowiek pewności , ze wszystko bedzie dobrze .
Ale nie możemy sie martwić bo nasze dziecko to czuje.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.