reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
IMG_7178.JPG
Dziewczynki ja z lipcówek :) mam do sprzedania sukienkę założoną raz na komuni chrześnicy. Nie łatwo znaleść sukienkę z miejscem na brzuchol więc wystawiam- ja nie będę już miała okazji jej założyć. Zdobiona gipiurką :) jak co prv. 139 zł (dałam 250+40 krawcowej za doszycie falbanki bo była krótkawa).
Ps przy okazji to ja i mój brzuchol -34 tydz :) Ściskam , Katja.

Załączniki

• IMG_7178.JPG
    IMG_7178.JPG
    819,3 KB · Wyświetleń: 472
Ufff! Nadrobiłam wczoraj [emoji28]
Dzień dobry Nam wszystkim!
Młodszy syn ma urodziny, więc dzisiaj też mnie raczej tu nie będzie. Ale nadrobię.[emoji6]
Hajmal trzymam kciuki![emoji110]
Witam nową mamę!
I nie pamiętam co jeszcze miałam napisać [emoji23][emoji23][emoji23]
Udanej niedzieli!!!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Witam nowa mamę ;-)

Ja powoli się zbieram na ta komunię.w sumie to już od pół godziny trwa msza, ale 2 godzin bym nie ustala w tym tłumie w środku, albo przed Kościołem na pełnym słońcu, więc jedziemy na kawałek mszy tylko. Zresztą sami rodzice komunijni zaproponowali mi takie rozwiązanie ;-)

Pewnie znów objem się dobrych rzeczy i wieczorem będę żałowała :-/ ale przecież jem teraz wszystko oczami, a jak nie mam cukrzycy, to nie muszę sobie wszystkiego odmawiać ;-)

Hajmal kciuki za wizytę!

Milej niedzieli kobietki ;-)

Witajcie, a ja sie dzis cos zle czuje serducho wali mi jak oszalałe tchu mi az brak, do tego jeszcze mnie starsza córka tak wkurzyła az mi para uszami poszła :(
Znacie jakies dozwolone w ciazy specyfiki na biegunkę?

Hej kochane u mnie dziś ciepło , dopiero wstałam .
Zaraz musimy polecieć do biedry bo nic nie wyciągnęlam na obiad [emoji33] ...

Beczulinda fajna bluzka na wątku brzuszkowym , mam podobną [emoji14]

emka3 smecta .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]

Witajcie, a ja sie dzis cos zle czuje serducho wali mi jak oszalałe tchu mi az brak, do tego jeszcze mnie starsza córka tak wkurzyła az mi para uszami poszła :(
Znacie jakies dozwolone w ciazy specyfiki na biegunkę?
Kochana, koniecznie zmierz sobie ciśnienie!

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam wyprawki Wasze! Zazdraszczam!:)) u nas dziś też gorąco.. Wczoraj jeszcze rzęsy robiłam i dziś ciągnie mnie w brzuchu.:(

Jeszcze odwiedziłam dziś instagram mamy ginekolog i nie mogę się teraz pozbierac.:(

Ja uważam że organizm dla Ci sam znać jak będzie mu źle w takiej pozycji.
Też tak uważam. Ja czasami jeszcze leżę na brzuchu, ale już niedługo. Jak coś się czuję źle to od razu się przekładam. U mnie gorzej idzie leżenie na plecach. Zaraz mnie boli i tyłek ciągnie w dół[emoji14]

reklama
Ja tez dzień zaczynam od wspomagacza tarczycy, a pierwsza moja myśl po przebudzeniu to JEŚĆ ;-) też jak wstaje do lazienki rano to od razu biore tabletke, ale i tak ciężko mi potem dotrzymać te minimum pół godziny bo jak juz pobudze zołądek to on od razu sie domaga czegos konkretnego :-)
Ja też dzień zaczynam od tabletki.już tyle lat minęło, że się do tego przyzwyczaiłam. Też biorę na poranne wyjście do toalety.[emoji6]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry