reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlasnie apropo wózków na jakie modele sie zdecydowałyście? Polecacie jakies konkretne?
Moj sie uparł na Anex sport ale jak czytam opinie to sa podzielone i pozytywne i negatywne.
Anex sport piękny, ale spaacerowka nie ddo końca dobra :)

Adamex vitto jest np. Ok i cenowo też do 2tys. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hajmal faktycznie przegiela z tym kamieniem przy stole... mi też coś takiego się nie podoba. Niby to takie naturalne, wszyscy jedzą, dziecko też może być glodne , ale żeby tak przy wszystkich świecić gołym cyckiem? Ja już postanowiłam, ze zawsze będę wychodzić do pokoju obok, czy to będzie u nas czy u kogoś. Koleżanki będą mogły przyjść do mnie ale nie zamierzam wprawiać w zakłopotanie ich mężów...

Jestem po badaniach prenatalnych i znowu nie mam dobrych wieści bo u małego pani doktor wykryla powiększone miedniczki i zastój moczu :( niby mówiła że takie coś się zdarza i czasem do porodu same mija ale czasem jest tak że jeszcze bardziej się to powiększa powołując np wodonercze czy jakoś tak... Jestem totalnie załamana :(
Ojejj... a coś z tym teraz można robić?

Ja jestem w 19 tyg i 6 dniu i nie czuję jeszcze ruchów:( to moje pierwsze dziecko. wczoraj lekarka mi powiedziałą, że długo nie będę czuła bo mam nisko łozysko i na przedniej ścianie macicy a tak bym juz chciała czuć moje maleństwo
Nie dziwię się, to wspaniałe uczucie, ale uzbroj się w cierpliwość kochana :)

1495645562-aaaaaa.jpeg

Przyszła zawieszka :)

Zobaczysz na pewno wszystko bd dobrze. I w 3 trymestrze sie okaże ze już się wszystko samo naprawilo. Wszystkie tu mocno trzymamy za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] i będziemy Cię wspierać ile sił

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry