reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlasnie apropo wózków na jakie modele sie zdecydowałyście? Polecacie jakies konkretne?
Moj sie uparł na Anex sport ale jak czytam opinie to sa podzielone i pozytywne i negatywne.
Anex sport piękny, ale spaacerowka nie ddo końca dobra :)

Adamex vitto jest np. Ok i cenowo też do 2tys. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hajmal faktycznie przegiela z tym kamieniem przy stole... mi też coś takiego się nie podoba. Niby to takie naturalne, wszyscy jedzą, dziecko też może być glodne , ale żeby tak przy wszystkich świecić gołym cyckiem? Ja już postanowiłam, ze zawsze będę wychodzić do pokoju obok, czy to będzie u nas czy u kogoś. Koleżanki będą mogły przyjść do mnie ale nie zamierzam wprawiać w zakłopotanie ich mężów...

Jestem po badaniach prenatalnych i znowu nie mam dobrych wieści bo u małego pani doktor wykryla powiększone miedniczki i zastój moczu :( niby mówiła że takie coś się zdarza i czasem do porodu same mija ale czasem jest tak że jeszcze bardziej się to powiększa powołując np wodonercze czy jakoś tak... Jestem totalnie załamana :(
Ojejj... a coś z tym teraz można robić?

Ja jestem w 19 tyg i 6 dniu i nie czuję jeszcze ruchów:( to moje pierwsze dziecko. wczoraj lekarka mi powiedziałą, że długo nie będę czuła bo mam nisko łozysko i na przedniej ścianie macicy a tak bym juz chciała czuć moje maleństwo
Nie dziwię się, to wspaniałe uczucie, ale uzbroj się w cierpliwość kochana :)

1495645562-aaaaaa.jpeg

Przyszła zawieszka :)

Zobaczysz na pewno wszystko bd dobrze. I w 3 trymestrze sie okaże ze już się wszystko samo naprawilo. Wszystkie tu mocno trzymamy za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] i będziemy Cię wspierać ile sił

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry