Boże dziewczyny, taki miałam dziś przypadek... pojechałam na ten targ, wymieniłem mężowi koszule na mniejsza, kupiłam i jemu i sobie krótkie spodenki takie na co dzień, sobie spodnice marynarska na gumkę i wracam. Wracam do domu a tu co widzę?? ! Ktoś psa przywiazal do słupka przy torach! Ja pieprze. A ludzie jeździli i nic! Nikt się nie zatrzymał! Znieczulica pieprzona! Wzięłam go do samochodu, dałam wodę, jak się cieszył biedak... wylizal mnie ze szczęścia. Zawiozłam go do wet, zadzwonilismy po takiego faceta, który ma umowę z gminą podpisaną i daje dom zblakanym pieskom, a jemu gmina płaci na utrzymanie tych piesków i przyjechał go zabrał... będzie już bezpieczny ... co ja się nerwów najadłam. Ludzie sa okropni!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
igusiad
Fanka BB :)
Hejka. Ja dzisiaj się wysłałam za te wszystkie dni w Polsce. Tylko jestem coraz bardziej chora. Dzisiaj tylko obiad zrobię a tak dzień w łóżeczku.
Ja odkąd miałam już prenatalne to czekam tylko na poród hehhe. Kolejne nie wiem kiedy będę miała więc nie mam na co czekać. Adaś dzięki tej wyprawie samolotem zmienił położenie i w końcu fajnie czuję ruchy. Wczoraj nawet mężowi się udało poczuć.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja odkąd miałam już prenatalne to czekam tylko na poród hehhe. Kolejne nie wiem kiedy będę miała więc nie mam na co czekać. Adaś dzięki tej wyprawie samolotem zmienił położenie i w końcu fajnie czuję ruchy. Wczoraj nawet mężowi się udało poczuć.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Strasznie szkoda tego pieska, przeciez dzis żar sie z nieba leje.
Tacy sa ludzie, u nas tez zostawiaja psy i koty, przywioza je z miasta i pozucaja. Glupi nieodpowiedzialni ludzie. Potem te zwierzaki sie blakaja az sie ktos nad nimi zlituje. Tylko ile ich mozesz przygarnac?! Nie wiem zeby ktos u nas mial taka umowe podpisana na odbior pieskow i kotkow.
Igusiad moj maz tez mowil rano ze chyba czuje, choc ja nie mam pewnosci bo wtedy nie czulam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tacy sa ludzie, u nas tez zostawiaja psy i koty, przywioza je z miasta i pozucaja. Glupi nieodpowiedzialni ludzie. Potem te zwierzaki sie blakaja az sie ktos nad nimi zlituje. Tylko ile ich mozesz przygarnac?! Nie wiem zeby ktos u nas mial taka umowe podpisana na odbior pieskow i kotkow.
Igusiad moj maz tez mowil rano ze chyba czuje, choc ja nie mam pewnosci bo wtedy nie czulam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mesmerise
Jak Wam mija dzień dziewczynki? u mnie upał, nic się nie chce robić. Na obiad mam mielone z kiedyś, zapiekę jeszcze ziemniaczki w piekarniku i zrobię sałatę zieloną ze śmietaną i będzię git rano wstąpiłam na szmaty i udało mi się kupić 2 rzeczy za niecałe 4 zł
Załączniki
Dzień doberek
Dzisiaj przeszłam sama siebie i spałam 12 godzin :O ! :O Od godziny 23 do 11 rana haha teraz z niewyspanym mogę pogadać
Ewka bardzo dobrze że ty chociaż nad tym biednym pieskiem się zlitowałaś , czasem wydaje mi się że ludzie nie mają serca Ja bym spać nie mogła wiedząc , że on tam spragniony i głodny stoi przywiązany i bezbronny ... Totalna znieczulica też ze strony innych ludzi ... W jakich czasach my żyjemy
Dzisiaj przeszłam sama siebie i spałam 12 godzin :O ! :O Od godziny 23 do 11 rana haha teraz z niewyspanym mogę pogadać
Ewka bardzo dobrze że ty chociaż nad tym biednym pieskiem się zlitowałaś , czasem wydaje mi się że ludzie nie mają serca Ja bym spać nie mogła wiedząc , że on tam spragniony i głodny stoi przywiązany i bezbronny ... Totalna znieczulica też ze strony innych ludzi ... W jakich czasach my żyjemy
ja89
Boże dziewczyny, taki miałam dziś przypadek... pojechałam na ten targ, wymieniłem mężowi koszule na mniejsza, kupiłam i jemu i sobie krótkie spodenki takie na co dzień, sobie spodnice marynarska na gumkę i wracam. Wracam do domu a tu co widzę?? ! Ktoś psa przywiazal do słupka przy torach! Ja pieprze. A ludzie jeździli i nic! Nikt się nie zatrzymał! Znieczulica pieprzona! Wzięłam go do samochodu, dałam wodę, jak się cieszył biedak... wylizal mnie ze szczęścia. Zawiozłam go do wet, zadzwonilismy po takiego faceta, który ma umowę z gminą podpisaną i daje dom zblakanym pieskom, a jemu gmina płaci na utrzymanie tych piesków i przyjechał go zabrał... będzie już bezpieczny ... co ja się nerwów najadłam. Ludzie sa okropni!!
Zobacz załącznik 807299
Ewkap666 uwielbiam takich Ludzi jak Ty! Nie rozumiem jak można zostawić psa w sumie na pewną śmierć... Najgorsze, że to się zdarza coraz częściej. Ja kocham zwierzaki i od zawsze w moim domu były. Teraz mam co prawda tylko psa i jaszczurkę ale kiedyś (jak mieszkałam z rodzicami) w pokoju miałam 3 papugi, szczurka, królika, kota i psa W ogóle mam szczęście do długowiecznych zwierząt więc wychodzę z założenia, że trzeba im dać duuużo miłości to zawsze w swój sposób się odwdzięczą. Pozdrawiam Wszystkie Mamusie
Jakim trzeba być skończonym dupkiem, żeby zostawić psiaka na pastwę losu? Nie wyobrażam sobie, co w głowie mają ludzie, którzy żyją z psem przez kilka miesięcy, czy lat i nagle postanawiają go wyrzucić [emoji50] Super Ewa, ze trafił na Ciebie i ze macie u siebie kogoś takiego, jak ten facet, który zajmuje się takimi znajdami. A co do tego, kto go wyrzucił, to mam nadzieje, ze spotka go w życiu taka sama "przyjemność" jaka on załatwił swojemu zwierzakowi.Boże dziewczyny, taki miałam dziś przypadek... pojechałam na ten targ, wymieniłem mężowi koszule na mniejsza, kupiłam i jemu i sobie krótkie spodenki takie na co dzień, sobie spodnice marynarska na gumkę i wracam. Wracam do domu a tu co widzę?? ! Ktoś psa przywiazal do słupka przy torach! Ja pieprze. A ludzie jeździli i nic! Nikt się nie zatrzymał! Znieczulica pieprzona! Wzięłam go do samochodu, dałam wodę, jak się cieszył biedak... wylizal mnie ze szczęścia. Zawiozłam go do wet, zadzwonilismy po takiego faceta, który ma umowę z gminą podpisaną i daje dom zblakanym pieskom, a jemu gmina płaci na utrzymanie tych piesków i przyjechał go zabrał... będzie już bezpieczny ... co ja się nerwów najadłam. Ludzie sa okropni!!
Zobacz załącznik 807299
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Witam się po chy a tygodniu nieobecności. Melduję że mam przeczytane wszystko na bieżąco, ale niestety nie pamiętam co komu napisać
Pamiętam że pisałyście o kino ma brzuchu. Ja ją mam i to już od dawna. Nie jest co prawda bardzo ciemna ale widoczna ostatnio nawet mam wrażenie że wychodzi nas pępek. Może będę miała taką przez cały brzuch.. Nie bardzo mi się to podoba ale co zrobić [emoji14]
Pisałyście o cenach za połówkowe. Ja będę mieć robione za 300... usg 3d + nagranie na pendrive w cenie. Bo co zrobić.
Z nowości u mnie to mam wrażenie że zaczynam coś tan czuć w brzuszku. Od 2-3 dni czuje takie jakby pękanie bańki poniżej pępka, myślę że to może być moje maleństwo ♡
Wczoraj wieczorem złapał mnie tak silny ból w plecach ze nie wiedziałam co że sobą zrobić. Nawet nie umiem do końca określić jaki to rodzaj bólu. Ale bolało bardzo. Raz na plecach między łopatkami, trochę poniżej nocy, a za chwilę na tej samej wysokości ale z przodu, za mostkiem jakby. Nie spałam do 2 w nocy, potem przysypiałam co chwilę o na chwilę.. dzisiaj przed południem była powtórka z rozrywki. Nie wiem co to jest za ból, nigdy takiego nie miałam. I mam wrażenie w momencie jak bardzo boli mam parcie na kaszel, mam nadzieję że to nie jakieś zapalenie płuc jak nie zniknie to w poniedziałek idę do lekarza..
No. I nie pamiętam co jeszcze miałam pisać..
Pamiętam że pisałyście o kino ma brzuchu. Ja ją mam i to już od dawna. Nie jest co prawda bardzo ciemna ale widoczna ostatnio nawet mam wrażenie że wychodzi nas pępek. Może będę miała taką przez cały brzuch.. Nie bardzo mi się to podoba ale co zrobić [emoji14]
Pisałyście o cenach za połówkowe. Ja będę mieć robione za 300... usg 3d + nagranie na pendrive w cenie. Bo co zrobić.
Z nowości u mnie to mam wrażenie że zaczynam coś tan czuć w brzuszku. Od 2-3 dni czuje takie jakby pękanie bańki poniżej pępka, myślę że to może być moje maleństwo ♡
Wczoraj wieczorem złapał mnie tak silny ból w plecach ze nie wiedziałam co że sobą zrobić. Nawet nie umiem do końca określić jaki to rodzaj bólu. Ale bolało bardzo. Raz na plecach między łopatkami, trochę poniżej nocy, a za chwilę na tej samej wysokości ale z przodu, za mostkiem jakby. Nie spałam do 2 w nocy, potem przysypiałam co chwilę o na chwilę.. dzisiaj przed południem była powtórka z rozrywki. Nie wiem co to jest za ból, nigdy takiego nie miałam. I mam wrażenie w momencie jak bardzo boli mam parcie na kaszel, mam nadzieję że to nie jakieś zapalenie płuc jak nie zniknie to w poniedziałek idę do lekarza..
No. I nie pamiętam co jeszcze miałam pisać..
Beczulinda
Pytanko mam. Golicie nogi depilatorem? Miałam dzisiaj zamiar to zrobić, bo poszaleć można jak po dwóch dniach znowu mam włoski a zaczyna się sezon sukienek. Weszłam z ciekawości na Internety poczytać i na pierwszej lepszej stronie znalazłam że ta metoda jest odradzana w ciąży :/
reklama
ja89
Beczulinda wczoraj o Tobie myślałam, że coś cicho Ja mam depilator ale nie używam bo nie zniose długo tego bólu. Ja ciągle nic nie czuję. Jedynie cały czas jajnik mnie boli Dobrze że zaopatrzyłam się w detektor tętna to co jakiś czas sobie posłucham
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.