Sunday u nas na parterze jest tylko kuchnia, 2 łazienki i pokój dzienny, a tesciowie teściów na piętrze mają sypialnie, więc z piętra nie korzystamy. Wcześniej, przed ślubem mieliśmy tam pokój, a od kiedy mamy poddasze, to w ogóle nie korzystamy z ich pomieszczeń. Mamy 140 m więc spokojnie nam wystarcza miejsca, nawet żeby gości przenocować ;-) ale kiedyś jak cały dom będzie tylko dla nas, to pewnie przeniesiemy się na dol i piętro, żeby nie musieć codziennie maszerowac kilka razy na 2.pietro. I pewnie jak dzieci dorosną, to pomyślimy nad 2 wejściem, ale teraz nie da rady. Mamy dom z podjazdem jakby pod domem, garaż pod domem, nie ma możliwości, żeby zrobić drugie wejście. Już bardzo intensywnie nad tym myśleliśmy, kombinowalismy, Ale za cholerę z zadnej strony nie da rady zrobić osobnego wejścia :-) trzeba by przerobić garaż pod domem na jakieś pomieszczenie mieszkalne, i nad garażem zrobić od razu wejście do nas. Tylko schody byłyby dość strome. Bo teraz jak jest garaż, chowamy tam nasz samochód, to nie da rady wybudować schodów.
No ale tesciowie sa raczej nieszkodliwi, drażni mnie tylko ten bałagan na dole, wszyscy jak do nas idą, to muszą na to patrzeć, ale z drugiej strony to przecież nie mój bałagan i nie ja powinnam się za niego wstydzić ;-)
No ale tesciowie sa raczej nieszkodliwi, drażni mnie tylko ten bałagan na dole, wszyscy jak do nas idą, to muszą na to patrzeć, ale z drugiej strony to przecież nie mój bałagan i nie ja powinnam się za niego wstydzić ;-)