reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka ja też teraz na imprezy to się nie nadaję, jeszcze z rana trochę energii z siebie wykrzeszę ale już popołudniami to takie flaki ze mnie
Bum trzymam kciuki żeby przez noc ten ból minął i żebyś nie musiała odwiedzać ip

reklama
Bum oby do jutra przeszło.

Ja ostatnio już miałam problem się ogolić brzuch mi wszystko zasłaniał, więc następne golenie z lusterkiem [emoji6]
Zapomniałam wam napisać że wczoraj byłam u dermatologa bo zrobiły mi się takie czerwone plamy na dłoniach i gin przepisał jakiś krem bo podejrzewał zakażenie grzybicze ale do końca on nie pomógł i wczoraj tą lekarka stwierdziła że to od chemii domowej i kazała sprzątać w rękawiczkach do tego też maść zapisała, ale przy okazji jak już się wybrałam to pokazałam jej pieprzyk który pojawił mi się 2 czy 3 lata temu po wakacyjnym opalaniu jest on maleńki 1x1mm ale czarny i ta lekarka dała mi skierowanie do chirurga na wycięcie go i najlepiej jeszcze w ciąży bo on może być niebezpieczny i powiedziała że jest z wąsem i mam dylemat czy już iść się zapisać na ten zabieg czy lepiej poczekać jeszcze 2 tygodnie i najpierw zapytać mojego gina. A o to sprawca całego zamieszania
1494102881-aaaaaa.jpeg

Hej, dałam radę wszystko przeczytać naraz :) tak jak pisałam wczoraj cały weekend mam intensywny. Dziś od rana na zakupach, od razu zjedliśmy obiad bo nie miałabym czasu gotować a wieczorem zrobiłam sobie domowe spa przed jutrzejsza Komunia :)
Bum mam nadzieje ze do rana przejdzie ale tak samo jak piszą dziewczyny ja tez bym się przejechała do szpitala jakby nie było poprawy, chociażby dla swojej spokojności ze z dzidzia wszystko dobrze :)
Super zakupy
A ja przy córce nie używałam gąbki tylko pieluchę tetrowa wkładałam do wanienki a z synkiem miałam właśnie taka gąbkę i ja akurat byłam z niej bardzo zadowolona. Często musiałam kapać małego sama i ta gąbka ułatwiła mi to zadanie, synek wpasował sie idealnie a ja mogłam go spokojnie umyć
Co do lewatywy to w Niemczech wcale jej nie robią, z córka w Polsce miałam
Golilam zawsze się sama i na końcu ciąży to było naprawdę bardzo zabawne bo nic nie widziałam ;)
Teraz idę spać bo jutro już na 10 musimy być w Kościele a trzeba się jeszcze wystroić :) mąż i synek maja identyczne garnitury i koszule a ja z córka sukienki w tym samym kolorze :)
Miłej nocy i miłego dnia jutro! :)

Czesc dziewczyny.A Ja dzis mialam caly dzien na nogach. Od rana po Galerii z córka chodziłam na zakupach bo wyjezdza niedługo na dwie zagraniczne wycieczki.A potem na lody od Sowy-pycha. I pół dnia zleciało. Mialam zamiar kupić sobie taki depilator/trymer Browna do golenia okolic int.,ale juz nie bylo.moze jutro cos poszukam. Potem z męzem zawieźlismy dzieci na ur do kolezanki na trampoliny na dwie godz. A my w tym czasie pochodzilismy po Piotrkowskiej. Jejku,w sob.to strasznie duzo narodu chodzi. Poszlismy do Sfinksa na schoarmę. I zlecial caly dzien.Po 22w domu.
Dobranoc.:p

Czesc dziewczyny.A Ja dzis mialam caly dzien na nogach. Od rana po Galerii z córka chodziłam na zakupach bo wyjezdza niedługo na dwie zagraniczne wycieczki.A potem na lody od Sowy-pycha. I pół dnia zleciało. Mialam zamiar kupić sobie taki depilator/trymer Browna do golenia okolic int.,ale juz nie bylo.moze jutro cos poszukam. Potem z męzem zawieźlismy dzieci na ur do kolezanki na trampoliny na dwie godz. A my w tym czasie pochodzilismy po Piotrkowskiej. Jejku,w sob.to strasznie duzo narodu chodzi. Poszlismy do Sfinksa na schoarmę. I zlecial caly dzien.Po 22w domu.
Dobranoc.:p
Jak jeszcze mieszkałam w Polsce to co chwile jadłam w Sfinksie i zawsze właśnie schoarme :) pyyycha
Już naprawdę idę spać dobranoc

Hej dziewczyny ! :-)
Wkoncu udało mi sie Was nadrobić
Śliczne ubranka pokupowalyscie :) My zaczniemy kupować po prenatalnych, maż sie śmieje ze najlepiej 1 czerwca w dzień dziecka bo bedą przeceny zapewne
Xbumx zdrówka życzę, daj znac jutro jak sie czujesz.
Kornelcia ja bym chyba tak nie szalała na Twoim miejscu z wycinaniem w ciązy, jeśli ten pieprzyk nie rośnie. Może skonsultuj to jeszcze z jakimś dermatologiem ?
Ja dzisiaj zmęczona bardzo po 11 godzinach pracy... Nogi mnie tak strasznie bolały ze musiałam moczyć z godzinę w szarym mydle zeby troche im ulzyc. Mam nadzieje ze jeszcze ze dwa miesiące wytrwam w pracy, na szczęście to 3 dni w tygodniu

Nigdy mnie tam nie bolalo.
Pzy wdechu czuje jakby siniec tam miała .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t4d [emoji272]
Może jakaś przepuklina. Ja mam przepukline pępkową wyszła mi na początku tej ciąży. Troche tak wystaje taki wzgórek. Już mnie nie boli bo jak mi lekarz to zobaczyl powiedział co mam robić i zadziałało. Idź najlepiej do lekarza niech ci sprawdzi co to.

BUM mam nadzieje, ze Ci przejdzie do rana, ale jak nie to jedź koniecznie niech Ci to przeswietla na wszelki wypadek...

Ja się zastanawiam jak ja pod koniec ciąży będę sie golić, bo mój mąż dziecko umiał zrobić, ale podejrzewam, ze golenie mnie pewnie za bardzo by go krepowalo ;-) już widzę jak sie tłumaczy, że nie bo mnie pozacina ;-) haha :-)
No chyba, ze mnie zaskoczy :-)

Dopiero pojechali od nas po tym piwie. Ale jestem padnieta... Już myślałam, ze że nie pojadą; -) cham ze mnie, ale wieczorami to ja się do niczego nie nadaje, tym bardziej, ze posprzatalam całe mieszkanie po południu, byłam z Frankiem na spacerze i kupę prania złożyłam. Poleże trochę, nabiorę sił i idę sie wykąpać...
Ja swojemu powiedzialam ze jak juz nie bede widzieć swoich nóg to będzie mnie golil a on ze spoko ;o trochę się zdziwilam że taki chętny ale zobaczymy :d w sumie teraz tak mysle samej chyba też da radę z lusterkien w ręce ;p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry