reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie Panie. Ja dziś już po badaniach krwi i moczu. Teraz czekam na wyniki bo po tym zapaleniu pęcherza sama jestem ciekawa. Na śniadanie wciągnęłam drozdzowke więc znów zdrowo :) pozdrawiam życzę miłego dnia

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[QUOTE="madagos

dla Jasia mieliśmy właśnie ten model, tylko nie miałam do niego fotelika bo kupiłam z drugiej reki i to jako spacerówkę po typowej ciężkiej gondoli pożyczonej od brata. Po nas pożyczyłam go jeszcze bratowej też jako spacerówka było jej lżej go chować do bagażnika. U nas mieścił sie do punta 1 i byliśmy zadowoleni, co on nie przejechał i nie przeszedł :) plaża, góry .... bezdroz.
Jak szukałam w zeszłym roku wózka to znalazłam nowszy model, stelaż jest podobny a reszta jest juz inna, no i ma podstawkę pod fotelik do samochodu wiec nie trzeba sie tyle gimnastykować zapłaciłam 500zł a nowy kosztował wtedy ok 2,5 tyś.

@lili91
może to ta rwa kulszowa, mnie czasem też łapie od lewego pośladka w dół, ważne ze nie boli

dupka odstawiłam ale już do końca ciąży mam brac luteine 100 ona sie lepiej wchłania i co dla mnie najważniejsze utwardza szyjkę macicy, tylko te upławy po niej i uczulenie sa straszne.

leżała ze mną na sali ostatnio dziewczyna chora na toxo, złapała to w ciąży, kota w domu nie mają. Można sie w różny sposób zarazić, z owoców, jarzyn, czy choć by plewiąc kwiatki

Wczoraj maż miał mi róze w ogródku oplewić, piwonie i cała resztę wiec zrobiłam na obiad schabowe żeby go zmotywować, z ogródka nici bo leje wiec na dzisiejszy obiad pomidorowa z ryżem na rosole z niedzieli :)
U mnie wystarczy ze źle stanę bądź za długo postoje i boli. Rano byłam na zakupach i już mi daje popalić noga A raczej coś nad posladkiem. Czekam na tego mojego rodzinnego jak na zbawienie.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Wdrapałam się na poddasze i zrobiłam zdjęcia mojego wózka, nie jest moze on taki kolorowy jak te niektóre ale ja go tu upstrzę :)
1493197854-aaaaaa.jpeg

1493197865-aaaaaa.jpeg

1493197879-aaaaaa.jpeg

Zapielam tylko podstawowe elementy.
Jest do odswiezenia, wyczyszczenia bo stoi na poddaszu juz rok

Beczulinda ale mi smaka na chleb w jajku zrobilas...chyba sobie dzis usmaze...a to owoce do tego oblednie wygladaja...mniam...az sie glodna zrobilam..
A za mna dzis od rana chodzi musli z jogurtem...oczywiscie musli nie mialam w domu i na sniadanie byl jogurt...a przed chwila zjadlam kanapeczki z ciemnym chlebkiem salata i szyneczka...i lece po dziecko do szkoly bo troche pada...

Hej:) u mnie za oknem szaro i zimno ale chociaz nie pada. Na sniadanko chlebek z serkiem grani, szczypiorkiem i pomidorem :) Tak mnie naszlo na grani teraz ze moglabym go jesc codziennie :) Beczulinda ale Twoje sniadanie wygląda obłędnie:D Aż musze nadrobic zakupy owoców bo zostaly mi tylko pomarancze;) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1493191797-aaaaaa.jpeg

O, tak to dzisiaj wygląda :) smacznego :)

Ale pyszne śniadanko! Mmm... aż ślinka leci :p

Ewkap jutro masz wizytę?

Ja jutro mam usg na NFZ na 9 , wiecbpo 2 dniach znow zobacze swojego kaczorka hihi [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

Tak, jadę jutro na 16, ale nawet się nie cieszę tylko obawiam tego co mi powie, bo niby duz o odpoczywam, ale też parę razy trochę sobie chyba za dużo pozwoliłam z ta robota...

Wróciłam przed chwilą do domu, ale bez psa. Został u wet, bo wet miał jakieś 2 zabiegi i powiedziała, ze bedzie dzwonić jak Franek będzie do odbioru. Czekałam na niego, poszłam do szwagra na kawę i okazało się ze niepotrzebnie czekalam, bo moim psem jeszcze się nie zajęli. On biedny wczoraj nic nie jadł, dziś też nie bo na ten rezonans miał być na czczo, a oni tak bo przetrzymuja cholera no... zła jestem jak nie wiem !

Jeszcze zmoklam tylko bo rozpadło się jak diabli i w końcu mnie tylko całkiem rozlozy. Po tym mleku ż z czosnkiem juz rano czułam się lepiej . Po obiedzie znów sobie zrobię i położę sie pod kołdrę.

Któraś ma dziś wizytę??

Cześć dziewczyny!

Jak Wy wcześnie wstajecie... Ja przed 9 nawet nie próbuje wstać... Nawet mój pies dopiero o tej godzinie podejmuje próby budzenia mnie :D

Hajmal mnie luteina też uczulała i miałam przepisany lutinus - jest dużo droższy, ale nie uczula i nie podrażnia jak luteina. Może warto spróbować...

Ostatnio odwiedza naszą działkę pewien gość... Pięć lat tu mieszkam i pierwszy raz codziennie spaceruje się u nas. Mąż się śmieje, że dopiero ma powód :)

20170424_181547.jpg

Załączniki

• 20170424_181547.jpg
    20170424_181547.jpg
    294,8 KB · Wyświetleń: 233
Hej Wam! Uwielbiam chleb w jajku z serem, pyycha
Synek czuje się dzisiaj dużo lepiej wiec jestem szczęśliwa :)
Pogoda jak zwykle beznadziejna chociaż zapowiadało się ładnie
Z tymi badaniami to tez musiscie się najeździć, ja chodzę do lekarza co 4 tygodnie i wtedy mam od razu krew i siki. Krew nie za każdym razem, także wcale nie odczuwam tych wizyt bo wszystko w jednym miejscu :)
Połówkowe mam bodajże 20 maja jakos tak
Dziś muszę trochę ogarnąć mieszkanie zrobię jakiś obiadek a popołudniu koleżanka do mnie przychodzi wiec czas super zleci
Miłego dnia

Hej[emoji4]
U nas też dzisiaj paskudna pogoda co chwile pada a wczoraj było tak ładnie i ciepło ale podobno od 1 maja będzie już poprawa pogody. Mam nadzieję ze się sprawdzi bo wyjeżdżamy na całą majówkę [emoji4] A wy jakie macie plany na długi weekend?
Zdrówka dla was mamusie i waszych pociech.[emoji272]

Ewkap biedna ta Twoja psinka mam nadzieję ze wszystko dobrze się skonczy.
Miłego dnia wszystkim [emoji1]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry