[QUOTE="madagos
dla Jasia mieliśmy właśnie ten model, tylko nie miałam do niego fotelika bo kupiłam z drugiej reki i to jako spacerówkę po typowej ciężkiej gondoli pożyczonej od brata. Po nas pożyczyłam go jeszcze bratowej też jako spacerówka było jej lżej go chować do bagażnika. U nas mieścił sie do punta 1 i byliśmy zadowoleni, co on nie przejechał i nie przeszedł
plaża, góry .... bezdroz.
Jak szukałam w zeszłym roku wózka to znalazłam nowszy model, stelaż jest podobny a reszta jest juz inna, no i ma podstawkę pod fotelik do samochodu wiec nie trzeba sie tyle gimnastykować zapłaciłam 500zł a nowy kosztował wtedy ok 2,5 tyś.
@lili91
może to ta rwa kulszowa, mnie czasem też łapie od lewego pośladka w dół, ważne ze nie boli
dupka odstawiłam ale już do końca ciąży mam brac luteine 100 ona sie lepiej wchłania i co dla mnie najważniejsze utwardza szyjkę macicy, tylko te upławy po niej i uczulenie sa straszne.
leżała ze mną na sali ostatnio dziewczyna chora na toxo, złapała to w ciąży, kota w domu nie mają. Można sie w różny sposób zarazić, z owoców, jarzyn, czy choć by plewiąc kwiatki
Wczoraj maż miał mi róze w ogródku oplewić, piwonie i cała resztę wiec zrobiłam na obiad schabowe żeby go zmotywować, z ogródka nici bo leje wiec na dzisiejszy obiad pomidorowa z ryżem na rosole z niedzieli