reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie, widze ze nie tylko ja nie moge spac.

U mnie tez wieje i pada deszcz. Szkoda mi meza bo ma dzis prace na polu i napewno mocno zmarznie

Na siku wstaje zazwyczaj raz od jakiegos czasu, z godziny 1-2 przesunelo mi sie ns 5-6 potem juz zazwyczaj nie zasne

U mnie na obiad dzis bedzie kaszanka z ziemniakami i surowka z kiszonej kapusty mlody sobie zazyczyl na wczoraj i byl wielce zawiedziony ze byla zupa.

Troche posprzatam a potem musze cos do pracy zrobic bo mi truja i lezenie. Dobrze ze choc nie tyje od tego lezenia.
Miłego dnia :-*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Ja tez już na nogach bo muszę męża do pracy zawieźć. W nocy wstawalam chyba z 4 razy więc ledwo żyje. Ale wrócę coś w domu ogarne i idę spac. Mąż pewnie dopiero wieczorem będzie więc czasu a czasu mam na wszystki dziś. Miłego dnia [emoji6]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez już nie mogę spać. Rodzina śpi, to tez jeszcze leżę.
U mnie fajna pogoda, w nocy ma być deszcz i zimno.

Idę dzis na ryneczek i mam wielka nadzieje dostać ogórki kwaszone, nie takie dobre jak u mamy, ale lepsze niż nic. I jakieś warzywa. Goście dziś przychodzą, wiec mój kupi mięso i ma zamiar grillować :)

W końcu powiedziałam wczoraj szefowi o ciąży. Posiedział, ze tak się zastanawiał, bo "mój styl ubierania ostatnio się poszerzył".
[emoji23][emoji23] ale mówił, że to fajnie, on sam ma dwoje dzieci. Potem zaczął liczyć który tydzień, czy juz jest bezpiecznie, bo jego żona dwa razy poroniła. [emoji15] A potem stwierdził, ze mi jednak tych pieluch nie zazdrości, takie małe to fajne, ale on trzeciego juz nie chce. Komedia. Ale cieszę sie, ze tak to przyjął, bo sie naprawdę obawiałam. Kamień z serca.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Kurczę... Włączyli na chwilę prąd więc na szybko umyłam włosy (jak co rano)... Zanim skończyłam znów wyłączyli i nie mam jak wysuszyć [emoji34] No masakra...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Masakra z tym prądem.

Któraś pytała o spacerówkę McLarena: ja mam jest super. Lekka, zwrotna, łatwo sie składa i sie nie psuje.

Masakra z tym prądem.

Któraś pytała o spacerówkę McLarena: ja mam jest super. Lekka, zwrotna, łatwo sie składa i sie nie psuje.

Ja pytałam [emoji16] To super, co prawda nie pokolei, ale mam duży strych to się wózek doczeka [emoji6] Teraz trzeba polować na ten początkowy [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Witam. Ja dzis wyjątkowo pospalam. Zazwyczaj budze sie po 5. A dzis 7.10 budzik męża mnie obudzil. Ja tez wstalam dwa razy siku i żeby coś przekasic.
Od trzech dni pobolewa mnie głowa. Wypije kawe jest w miare dobrze i za jakiś czas zaś mnie łupie. Macie jakies sposoby na te bole glowy?
U mnie dzis brzydka pogoda, szaro, buro i pada. Bede dzis leżeć caly dzień sama bo mąż dopiero wieczorem wraca

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, powodzenia! A spacerówka rozkłada sie na płasko do spania, wiec córcia jeździła juz od 9tego miesiąca.

reklama
To i ja się przywitam. U nas też w nocy wichura była, aż okna trzaskały. Obudziłam się chyba z 20 razy, ale tylko raz na siku. Dzisisj po raz kolejny nie robię nic [emoji14] obiad podgrzeje, wstawię tylko pranie. Maz dzisiaj pracuje tylko do 18 więc koło 19 będzie w domu, to może do sklepu się gdzieś przejdziemy. Zobaczy się.
Śniło mi się że uprawiałam gimnastykę akrobatyczna, takie wygibasy na drążku :o

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry