reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak to mówią ile ludzi tyle teorii, gdyby coś w tym było to na pewno zrobili by badania i byłoby stosowane przez lekarzy. Ale co tam pobawić się można :-)

reklama
BUM wrzuć zdjęcie bez lampy :-) bo prześwietliła wszystko i nie widać kosmówki :-)
Wrzucilam wyżej .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t2d [emoji272]

Witam
Dzisiaj z rana miałam jakiegoś mega lenia i na badania nie poszłam, jutro pojadę
O kurcze ale to NIFTY dużo kosztuje, też nie miałam o tym zielonego pojęcia, Justa dobrze ze się zapisałaś, zrobią Ci i będziesz spokojniejsza, ja jak szłam na usg prenatalne to bardzo się bałam że wyjdą jakieś wady i zapewne na usg połówkowe też się bardzo zestresuję :unsure::unsure:
Spark cóż za nietakt z mojej strony :rolleyes2::rolleyes2: myślałam ze to Twoja córa
Natalia mnie brzuch codziennie swędzi ale podrapię się co jakiś czas i przechodzi, piersi na szczęście rzadziej
Bum super kombinezonik też na taki poluję ale to chyba trzeba poczekać aż jesień zagości w sklepach, no chyba ze też zacznę na allegro buszować
Justa ja też biorę duphaston a wyniki Papppa miałam dobre więc chyba to nieprawda, trzymam kciuki za wizytę
Nutka to Ty jak ja, u mnie też 11 lat różnicy między rodzeństwem będzie :-D:-D i też pierwsza córa a teraz syn ma ponoć być ;-) ;)
Ella super że wizyta w porządku i z dzidzią wszystko ok
Ewka super że po wizycie wszystko w porządku, no i trochę sobie jeszcze poczekasz by się dowiedzieć kto tam zamieszkał w Twoim brzuszku
Justa super że po wizycie wszystko w porządku, jeśli nadal masz w głowie wątpliwości to ja bym zrobiła dalsze badania
Ale wy macie sny, uśmiałam się na całego

A jak u mnie ?

1492705045-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuźwa już zgłupiałam sama :-D
[emoji23][emoji23][emoji23] ja nie wiem gdzie ta kosmowka [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

reklama
A to w tych innych?
1492704346-aaaaaa.jpeg

Tak mialam z Lena
1492704415-aaaaaa.jpeg
1492704419-aaaaaa.jpeg

Lenka jest dziwnie ułożona, ale moim zdaniem kosmówkę ma po lewej - czyli na dziewczynkę.

To są tylko moje domysły :-) jednak uważam, że te 4 zdj wyżej są na chłopaka :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry