reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurde... A ja mam problem z tym suwaczkiem przeklętym. Ustawiam w sygnature i na podgladzie jest a ok a jak wrzucam posta to go nie ma. Miała któraś z was taki problem?

Witam nowa mame!

Agatki ja tak mam- 3suwaczki w sygnaturze a zadnego nie widzicie jak dodaje posty :/ tez nie wiem o co chodzi? :(

Śluz musztardowy...do konsultacji z ginem na bank! Normany jest przezroczysty.

Milego wieczoru kobitki...ja jutro do gina. Oby byla fasolka z serduchem...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki ile u was wynosi glukoza ? U mnie 95.
Ja miałam 89,3

f2w33e3kzxsustym.png

reklama
Ewkap666 właśnie doczytałam. To masz przeboje... ja po porodzie zwijałam się z bólu przez nerkę ale to na szczęście był tylko piasek. Współczuje. I duuzo zdrowia życzę!

Kornelcia- moja Zu 29.02 skończyła rok. My lecimy BLW wiec nic łyżka nie zje, tym bardziej, ze konsystencja kaszy itp jej nie odpowiada i ma odruch wymiotny. No i jakieś 4 miesiące temu Zuza się odsmoczkowala. A co za tym idzie mleko w butelce odpada. Próbowałam z bidonem ale kakao. Wypić wypije. Mimo to cyca się domaga. Chociaż pociumkac [emoji23] Ps. Ja póki nie zostałam przymuszona do karmienia mm uważam to mleko za zloooo [emoji14] zatem odpada. Chyba muszę swoje zwyczajnie przeczekać. :) ale dziękuje.

Róża- na zgagę spróbuj migdały.

Ja schudłam 5 kg [emoji33] ale brzuch już spory. W poprzedniej ciąży tez szybko mnie wybrzuszylo [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to ciężko będzie ją odstawic od cyca możesz jeszcze podawac wode w nocy no i przeczekać, naj gorsze pierwsze noce. Powodzenia i cierpliwości życzę...

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry