JustaKacper1986
Fanka BB :)
Kobietki ile u was wynosi glukoza ? U mnie 95.
Ja mialam ostatnio 94 i lekarz powiedzial ze trzeba ograniczyc ziemniaki i makarony zeby troche spadla...ale tragedii nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobietki ile u was wynosi glukoza ? U mnie 95.
Ale mnie pocieszylas
Same Ci zniknęły, czy miałaś jakiś zabieg?
Witajcie kochane mozna do was dołączyć ??? Mam na imie Sylwia 27 lat w domku 4 letnia córeczka potem 4 poronienia ma wczesnym etapie obecnie fasoleczka ma sie dobrze dwa dni temu podglądaliśmy termin 30 września /1 października
Ja właśnie odebrałam wynik i wyszła 83 przy normie 70-99Kobietki ile u was wynosi glukoza ? U mnie 95.
Ja miałam 89,3Kobietki ile u was wynosi glukoza ? U mnie 95.
No to ciężko będzie ją odstawic od cyca możesz jeszcze podawac wode w nocy no i przeczekać, naj gorsze pierwsze noce. Powodzenia i cierpliwości życzę...Ewkap666 właśnie doczytałam. To masz przeboje... ja po porodzie zwijałam się z bólu przez nerkę ale to na szczęście był tylko piasek. Współczuje. I duuzo zdrowia życzę!
Kornelcia- moja Zu 29.02 skończyła rok. My lecimy BLW wiec nic łyżka nie zje, tym bardziej, ze konsystencja kaszy itp jej nie odpowiada i ma odruch wymiotny. No i jakieś 4 miesiące temu Zuza się odsmoczkowala. A co za tym idzie mleko w butelce odpada. Próbowałam z bidonem ale kakao. Wypić wypije. Mimo to cyca się domaga. Chociaż pociumkac [emoji23] Ps. Ja póki nie zostałam przymuszona do karmienia mm uważam to mleko za zloooo [emoji14] zatem odpada. Chyba muszę swoje zwyczajnie przeczekać. ale dziękuje.
Róża- na zgagę spróbuj migdały.
Ja schudłam 5 kg [emoji33] ale brzuch już spory. W poprzedniej ciąży tez szybko mnie wybrzuszylo [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom