reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czy któraś z Was plami ?
Plamiłam nieznacznie przez dwa dni przed ostatnią wizytą. Lekarz mnie uspokoił bo pokazał mi dzidzię, ale zalecił też Duphaston 2xdziennie. Następną wizytę mam 20 marca.

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa..tez mam nadzieje ze dalej wszystko bedzie prawidlowi sie rozwijalo...
Hajmal ja tez plamilam..ale moj doktor mowil ze poki brzuch nie boli...i nie jest to zywa krew to nie jest zle...ja mialam bordowe plamienia przez dwa dni..a potem co jakis xzas jak szlam do wc delikatnie plamki na papierze...od poniedzialku nic...
Ale jak chcesz byc pewna ze wszystko ok to idz do lekarza...

Kochane,ja już po wizycie. :tak:
Serducho pięknie biło, wszystko w porządku, wielkościowo zgadza się z terminem OM, tylko ona za bardzo nie mierzyła też wszystkiego,bo to dalej zastępstwo za moją ginkę; następna wizyta za 4 tygodnie,już będzie moja,a ona jest dokładniejsza. ;) No i oczywiście krew pobrali,choć byłam zdziwiona,bo przy 2 ciąży miałam toxoplazmozę za darmo,a teraz niby kasa już nie płaci i musiałabym sama sobie zapłacić.:no:
Potem wkleję fotkę dzidziola. Teraz lecę pożerać zawartość lodówki.:-D
A,co do porodów...2 razy rodziłam sn, trzeci raz też chcę.:tak: Bolało jak jasna cholera,nie ma się co oszukiwać,ale mimo wszystko uważam to za niezwykłe przeżycie. U mnie obyło się bez żadnych komplikacji,nacięć ani pęknięć. ;) I to w obydwu przypadkach,chociaż pierwsze rodziłam w Polsce!:-) :)
Super, że wszystko w porządku! Czekam na zdjęcie :-)

A mnie dzisiaj znowu wilczy głód złapał... nic tylko bym jadła... masakra jakaś ! :)
W ogóle mama do mnie dzwoni, że listonosz przyniósł mi 22zł z urzędu skarbowego, tyllko że ja nie mam pojęcia za co, bo się nie rozliczyłam jeszcze nawet... kasa z nieba leci normalnie :p
Ja dziś kiepsko się czuję i jakoś nie za bardzo mam apetyt... Krzysiek smaży rybę na obiad, chyba się skuszę :-) Mam nadzieję, że nie wyjdzie ;-)

Kochane,ja już po wizycie. :tak:
Serducho pięknie biło, wszystko w porządku, wielkościowo zgadza się z terminem OM, tylko ona za bardzo nie mierzyła też wszystkiego,bo to dalej zastępstwo za moją ginkę; następna wizyta za 4 tygodnie,już będzie moja,a ona jest dokładniejsza. ;) No i oczywiście krew pobrali,choć byłam zdziwiona,bo przy 2 ciąży miałam toxoplazmozę za darmo,a teraz niby kasa już nie płaci i musiałabym sama sobie zapłacić.:no:
Potem wkleję fotkę dzidziola. Teraz lecę pożerać zawartość lodówki.:-D
A,co do porodów...2 razy rodziłam sn, trzeci raz też chcę.:tak: Bolało jak jasna cholera,nie ma się co oszukiwać,ale mimo wszystko uważam to za niezwykłe przeżycie. U mnie obyło się bez żadnych komplikacji,nacięć ani pęknięć. ;) I to w obydwu przypadkach,chociaż pierwsze rodziłam w Polsce!:-) :)
To super ciesze sie razem z Toba ze wszystko oki

Super, że wszystko w porządku! Czekam na zdjęcie :-)

Ja dziś kiepsko się czuję i jakoś nie za bardzo mam apetyt... Krzysiek smaży rybę na obiad, chyba się skuszę :-) Mam nadzieję, że nie wyjdzie ;-)
Mi lekarz kazał się powstrzymać od ryb :( buu. A zjadłabym. Zresztą dziś zjadłabym wszysstko!!!! :p

Hej [emoji4]

Ja tak na szybko bo walcze z zupa cebulowa [emoji38]
Potem poczytam co u was!

Kciuki za wizyte jak jakieś sa [emoji4]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t3d [emoji235]

Karotka Tobie takze gratuluje udanej wizyty :)

Ja tez wiecznie glodna jestem a do tego te mdlosci :/ dzis leze duzo bo czuje sie jak zombie i sily w ogole nie mam..ot taki dzien..

Pomidorki cerry tez pozeram po calym pudelku ostatnio [emoji14]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A propo porodu polecam:

Narodziny bez przemocy
Pasja narodzin
Urodzic razem i naturanie
Odrodzone narodziny

Jak dla mnie must have,tym bardziej jak sie ma obawy;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry