reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mój mąż twierdzi, że skoro teraz mam mdłości to zapewne bedzie dziewczynka. Ja się nie chce tak nakręcać, chociaż przyznam, że ubranka dla dziewczynek już przeglądałam [emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
Hahaha... może i tak to działa bo z córką jak byl w ciąży to też tak miałam a synem prawie w ogóle mnie nie mulilo.

Cześć dziewczyny. Mam dość od wczoraj mieszane uczucia po wizycie u ginekologa. Poszłam wczoraj z wynikami bo tsh było trochę podwyższone. Mniejsza o to bo dostałam euthyrox i będzie ok ale przy okazji zrobiliśmy usg. Biją oba serduszka moich myszek ale lekarz powiedział, że trochę za wolno. To był 6t2d rytm 120 i 114 uderzeń na minutę. Czytam o różnych normach e internecie. W sobotę jadę do innego lekarza, zobaczymy co on powie. A jak było u Was?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Tak sobie myślę o tych pożegnaniach z naszą grupą.. Myślę że wszystkie tu staramy sie byc życzliwe dla siebie, pomocne i sie wspierać ale rzeczywiście w natłoku postów niektóre rzeczy mogą umknąć, czasem nikt moze nie znac odpowiedzi. Ja kiedy mam podobnie do kogoś a nie mam siły pisać to klikam like. Często tez w aplikacji sie gubię bo raz z komp a raz z tel wchodzę. Do tego wszystkie jesteśmy w takim stanie, w którym siłą rzeczy skoncentrowane jesteśmy bardziej niż zwykle na sobie i swoich lekach i obawach.

Moze umówmy się, że kiedy któraś z nas czuje się pominięta i nie dostaje ważnej dla siebie odpowiedzi to nie urażamy się tylko dopominamy uwagi- przypominamy o sobie i ponawiamy pytania - wychodząc z założenia ze nikt tu nic ze złej woli nie robi. A kiedy trzeba sie o uwagę dopominać to sie z tym źle nie czujemy tylko traktujemy to jak przypominajkę dla koleżanek ?
Ściskam wszystkich na dzisiaj i lecę do pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Mam dość od wczoraj mieszane uczucia po wizycie u ginekologa. Poszłam wczoraj z wynikami bo tsh było trochę podwyższone. Mniejsza o to bo dostałam euthyrox i będzie ok ale przy okazji zrobiliśmy usg. Biją oba serduszka moich myszek ale lekarz powiedział, że trochę za wolno. To był 6t2d rytm 120 i 114 uderzeń na minutę. Czytam o różnych normach e internecie. W sobotę jadę do innego lekarza, zobaczymy co on powie. A jak było u Was?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale bzdura ja Mia łam robione ust w 6 tyg i 3 dniu i u mnie był o 110 i wcale nie było za wolno. Serce jak zaczyna bic to bije wolno później przyspiesza z czasem. Miał a robione ust 2 razy na przełomie 4 dni i u mnie przyspieszyło do 130. Tak to jest na początku często bije wolniej. Najważniejsze że nie poniżej 100.

Cześć dziewczyny! Tak sobie myślę o tych pożegnaniach z naszą grupą.. Myślę że wszystkie tu staramy sie byc życzliwe dla siebie, pomocne i sie wspierać ale rzeczywiście w natłoku postów niektóre rzeczy mogą umknąć, czasem nikt moze nie znac odpowiedzi. Ja kiedy mam podobnie do kogoś a nie mam siły pisać to klikam like. Często tez w aplikacji sie gubię bo raz z komp a raz z tel wchodzę. Do tego wszystkie jesteśmy w takim stanie, w którym siłą rzeczy skoncentrowane jesteśmy bardziej niż zwykle na sobie i swoich lekach i obawach.

Moze umówmy się, że kiedy któraś z nas czuje się pominięta i nie dostaje ważnej dla siebie odpowiedzi to nie urażamy się tylko dopominamy uwagi- przypominamy o sobie i ponawiamy pytania - wychodząc z założenia ze nikt tu nic ze złej woli nie robi. A kiedy trzeba sie o uwagę dopominać to sie z tym źle nie czujemy tylko traktujemy to jak przypominajkę dla koleżanek ?
Ściskam wszystkich na dzisiaj i lecę do pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację, nie ma co się denerwować, obrażać, tylko pytać do skutku :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry