reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia gratuluję.
Chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na dziewczyny które odeszły i chyba rozumiem o co chodzi. Jeśli poczytacie swoje odpowiedzi to zazwyczaj odpowiada się tym samym osobom przez co reszta może czuć się pomijana. Też odniosłam takie wrażenie kiedy dzieliłam się informacjami i nawet jedna nie odpowiedziała na post. Myślę że warto na to zwrócić uwagę bo Wygląda to trochę jak kącik wzajemnej adoracji.
I nie wróciły... Ja jestem tu dopiero od piątku, jak mi nie odpisywałyście, to ja odpisywałam na Wasze komentarze, więc trochę się pokazywałam na forum... Nie zrezygnowałam po 2 czy 3 postach, na które nie było odpowiedzi... Mam nadzieje, że jeszcze spią i zaraz się odezwą :) trzymam kciuki za wizytę :)

reklama
Zazdroszczę, ja wizytę za niecały miesiąc, jajko zniosę do tego czasu:D Wszystkie badania już porobiłaś?
Miałam badania robione kilka razy ponieważ w pierwszym laboratorium wyszedł mi cytomegalowirus więc postanowiłam sprawdzić w innym i okazało się że to nie ma więc pojechałam jeszcze raz i zrobiłam cały zestaw i jak na to patrzę to one się różnią poza tym oczywiście okazało się że c ytomegalowirusa nie ma ze w pierwszym laboratorium się pomylili. Ja już kilka razy widziałam fasolkę i słyszałam serduszko ale nie mam zdjęć bo badani a były robione w szpitalu a tam wydruków nie dają więc może dziś dostanę.

Cześć Babeczki, czy na wizycie gin proponował Wam L4? Bo ja mówiłam o fatalnym samopoczuciu-zawroty glowy ale zbyl mnie slowami ze ciaza to nie choroba...szczerze to jestem tymi slowami zniesmaczona....
Ja swojego postawiłam pod murem, bo poszłam do lekarza rodzinnego i pierwsze L4 miałam od niej. Zależy jaką masz prace. Ja sobie teraz nie wyobrażam chodzić do pracy, bo mdli mnie cała dobę.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

1488872443-aaaaaa.jpeg

Moje 0,71cm Szczęście z pikającym serduszkiem [emoji173][emoji173][emoji173] Jestem przeszczęśliwa i już spokojna [emoji16] Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

w57v3e3kfucyl84a.png
Świetnie :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
U mnie było tak samo. Stresowalam się jak szalona a potem się okazało, że lekarz się nie znał na USG i jakby dobrze pokrecil to już by było widać. Byłam niecałe 2 tygodnie później i było serduszko i biło ładnie

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za następne &&&& Ja dziś rano byłam badania zrobić. 220 zł :O

U mnie było tak samo. Stresowalam się jak szalona a potem się okazało, że lekarz się nie znał na USG i jakby dobrze pokrecil to już by było widać. Byłam niecałe 2 tygodnie później i było serduszko i biło ładnie

Dlatego trzeba mieć dobrego lekarza z dobrym sprzętem bo to niepotrzebny stres. Wiadomo że w 6 tygodniu jeszcze może nie być serduszka , do zapłodnienia bardzo często dochodzi później. Należy poczekać do końca 8 tyg wtedy na 100% będzie chyba ze sprzęt przedpotopowy.

reklama
hej dziewczyny :) Ja może rzadko się odzywam ale was czytam :) Dziś mam wizytę o 16,30 w końcu u mojej gin i się okaże co dalej z tym krwiakiem i czy nadal z dzieckiem wszystko ok.. denerwuje się strasznie :(
Krwiaki się wchlaniaja, wszystko będzie dobrze , trzymamy kciuki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry