- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Beczulinda
Fanka BB :)
Wygrałaś [emoji1]Dziewczyny ja mialam termin wlasnego wesela pokrywajacy sie z terminem porodu, hahaha, takze ten
I na wesele w tym roku idziemy w czerwcu
Haha :-) i urodziłaś przed, czy po? :-)Dziewczyny ja mialam termin wlasnego wesela pokrywajacy sie z terminem porodu, hahaha, takze ten
I na wesele w tym roku idziemy w czerwcu
Beczulinda
Fajnie macie u mnie pierwszym weselem na jakim byłam było moje własne. Od tego czasu byłam na jeszcze jednym
Witajcie dziewczyny. Ja przespałam połowę piątku i sobotę, dosłownie - z łóżka tylko na siku wychodziłam. A dzisiaj lepiej - może przez pogodę. Zaliczyliśmy dzisiaj z mężem 4 wielkie meblowe sklepy - za 3 tyg sie przeprowadzamy - z remontem i urządzaniem wszystkiego od nowa.. Na razie mnie to trochę lękiem napawa ale liczę ze to juz drugi trymestr będzie a wtedy podobno siły wracają i moc Urządzę się i akurat w 3 trym z wielkim bandziorem będę odpoczywać na nowym. Taki jest plan [emoji23] Widzę ze dużo o jedzeniu ostatnio pisałyście [emoji51] Chwile mnie tu nie było ale chyba smaki mamy podobne bo niewiele jest z rzeczy, które wymieniacie a których bym przez ostatnie 3 dni sama nie zjadła Hahah [emoji23][emoji23] Troche mi mdłości przeszły a smaki sie zaczęły. Miła odmiana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Termin był ustalany pod moją poprzednią ciążę, którą niestety straciłam- miałam termin na 7 czerwca... Teraz będzie przynajmniej bez nerwów i stresu [emoji12] U Ciebie 2 tygodnie przed terminem to wyzwanie- musisz dobrze zaciskać nogi [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]Kasia to i tak jesteś w lepszej sytuacji, bo ja mam termin na 7 pażdziernika, a 23 września wesele siostry rodzonej. Jakby tego było mało, to 17 października wesele dobrej koleżanki
reklama
cześć drogie Mamy, ja z lipcówek 2016 mam dużo nowych, oryginalnych rzeczy firmy La Millou, z likwidacji sklepu. nie bede tu wklejac linka zeby nie spamowac, ale jesli ktoras bylaby zainteresowana oferta, to zapraszam na priv! pozdrawiam Was
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.