reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zrobilam wczoraj chlopakom knedle z truskawkami. Za to dzis schabowy w platkach kukurydzianych, surowke z salaty i ziaren oraz ziemniaczki. Maz grzecznie walczy przy zlewie z garami a ja leze.

Jutro mam wizyte - na szczescie bo dzis sluz zrobil mi sie w kolorze musztardowym i troche sie boje ze to infekcja, nie ma tego wiele ale jest. Po za tym zaczal mnie dol brzucha bolec tak bardziej z boku po lewej. Mam nadzieje ze to wiazadla, na wszelki wypadek wzielam nospe i leze.

Maz moj jest przeciwnikiem sexu w ciazy. Twierdzi ze zawsze sie dla nas konczy szpitalem wiec mam zakaz. :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
hajmal u mnie chyba też będzie jakaś infekcja, bo strasznie dużo tego śluzu mam,więc najczęściej wiem wtedy,że coś się szykuje...:no2:
My znowu po zakupach w polskim sklepie (bo w Niemczech wszystko w niedziele jest nieczynne); chciałam koniecznie Karmi,ale nie było.:dry: Oczywiście po raz kolejny poszło prawie 30 euro,ale znowu dużo dobrych rzeczy...moja ciąża zrujnuje nasz budżet,za to wzbogaci właścicielkę polskiego sklepu.:-D:-D Kupiłam paczkę takich pikantnych kabanosów,no nie mogłam się oprzeć,bo akurat częstowali; zjadłam kawałek i od razu poleciałam po całą paczkę.:-) :):-) :)
U nas dziś pulpety w sosie pieczarkowym; wprawdzie chciałam z kaszą,ale P. się uparł,że ma ochotę na ziemniaki, to z kaszą zrobię jutro gulasz.:-p
Sara poszła do koleżanki,a słuchajcie jak się wkurzyłam...wcześniej przybiega prawie zapłakana,ja się pytam co się stało,a ona,że takie 3 dziewczynki,z czego jedna sporo starsza dały jej lizaka,a potem kazały jej iść do domu i oddać pieniądze za to.:szok::szok: Dziewczynki chyba tureckie albo arabskie - jak mój P. to usłyszał,jakiego szału dostał,natychmiast się ubrał i poszedł z Sarą zapytać które to,ale uciekły. Nie szkodzi, znajdą się w końcu.:angry::angry::angry:

Zrobilam wczoraj chlopakom knedle z truskawkami. Za to dzis schabowy w platkach kukurydzianych, surowke z salaty i ziaren oraz ziemniaczki. Maz grzecznie walczy przy zlewie z garami a ja leze.

Jutro mam wizyte - na szczescie bo dzis sluz zrobil mi sie w kolorze musztardowym i troche sie boje ze to infekcja, nie ma tego wiele ale jest. Po za tym zaczal mnie dol brzucha bolec tak bardziej z boku po lewej. Mam nadzieje ze to wiazadla, na wszelki wypadek wzielam nospe i leze.

Maz moj jest przeciwnikiem sexu w ciazy. Twierdzi ze zawsze sie dla nas konczy szpitalem wiec mam zakaz. :(

Ojezusiu knedle z truskawkami.... [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ja miałam mieć na obiad schabika w panierce, ziemniaczki i ogórka. Ale jakoś mi się źle zrobiło jak spojrzałam na to mięso i poleciałam do sklepu po makaron i gołąbki.
A na kolacje będzie pasta jajeczna :)

f2w33e3k0l2lqnk7.png

O masakra jak wychowywane sa te dzieci. Sluchajcie dzwonil do mnie brat mieszka pod Szczecinem. Mowil ze ktos porwal 12 latke z ulicy w malej miejscowosci kolo sklepu. Na szczescie sprzedawca widzial i zadzwonil na policje a wszystko nagrala kamera ze sklepu. Porywaczy ujeli a dziewczynke uwolnili . Dramat.

O masakra jak wychowywane sa te dzieci. Sluchajcie dzwonil do mnie brat mieszka pod Szczecinem. Mowil ze ktos porwal 12 latke z ulicy w malej miejscowosci kolo sklepu. Na szczescie sprzedawca widzial i zadzwonil na policje a wszystko nagrala kamera ze sklepu. Porywaczy ujeli a dziewczynke uwolnili . Dramat.

W Bydgoszczy jakiś czas temu było głośno o próbie porwania w dużym centrum handlowym. Facet wziął dziecko na ręce i zaczął uciekać. Zareagowali ludzie i mężczyźni go zatrzymali. Ładnie się dzieje :/

f2w33e3k0l2lqnk7.png

Witam kobitki. Piękna pogoda dziś, czuć ze powoli wiosna idzie :) ciekawa jestem jak sobie damy rade w lecie w te upały :D bo brzuchy juz wtedy będą pokaźnych rozmiarów

Witam kobitki. Piękna pogoda dziś, czuć ze powoli wiosna idzie :) ciekawa jestem jak sobie damy rade w lecie w te upały :D bo brzuchy juz wtedy będą pokaźnych rozmiarów

Ja rodziłam córkę we wrześniu (2009) i powiem szczerze,że te upały,miesiące wakacyjne z największym brzuchem jednak dały mi w kość.:no: Pamiętam,że było wtedy naprawdę sporo upalnych dni, ratowałam się zimną wodą z lodem i cytryną, owocami typu borówki,poziomki ze śmietaną,lodami...miałam ochotę biegać nago po ulicy i efekt był taki,że sporo czasu spędzałam po prostu w domu,bo nie dało się wyjść.:sorry2:
Teraz mamy termin na październik, obawiam się,że może być podobnie,ale miejmy nadzieję,że nie.:-D

Ja dwa lata temu w takie upały ratowalam się w basenie który rozstawilismy na dzialce, nie potrzebne mi bylo kolo ratunkowe bo brzuch już miałam duży[emoji6] termin tez na październik byl tylko na 28. A w tym roku też zapowiadają ładne i upalne lato [emoji6]

4c3trjjgqzgmtgte.png

3i49df9hqpdnmahp.png

zrz6ha00xexzdiaa.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry