reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Baslan tylko Ty wiesz co, wolisz i co będzie mniejszym stresem. Ja na przykład wole robić testy ciążowe bo mnie mniej stresują tylko kilka minut. Beta jest dla mnie za dużym obciązeniem

reklama
W sumie u mnie beta tylko 16 zł :p Zrobię jeszcze w środę, a później będę robić tylko testy, bo mam jeszcze 4 szt. co były dołączone do testów owu, tylko one słabiutkie są :p

Do mnie właśnie z przychodni dzwonili żeby przyjść wcześniej bo doktor zmienił sobie godziny i dzis chce sie wcześniej urwać. :(
Ja muszę jeszcze dojechać 30 km i urwać sie z pracy.
No to teraz już spokoju nie czuje, tym bardziej jesli będzie sie spieszył to wizyta bedzie 5 min trwała :(

Do mnie właśnie z przychodni dzwonili żeby przyjść wcześniej bo doktor zmienił sobie godziny i dzis chce sie wcześniej urwać. :(
Ja muszę jeszcze dojechać 30 km i urwać sie z pracy.
No to teraz już spokoju nie czuje, tym bardziej jesli będzie sie spieszył to wizyta bedzie 5 min trwała :(
I co idziesz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz jest nadzieja - daj znać

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Igusiad co za dziady, mogliby dać skoro chciałaś, przecież ciężarnym się nie odmawia :p

Dzięki dziewczyny, tu niestety jest tragedia, o tym czy dostanie się do lekarza decyduje pielęgniarka, a lekarz rodzinny czy możesz iśc do ginekologa. ciąży nie podtrzymują dopiero po 12 tyg czasami. także trzeba mieć stalowe nerwy, ale ja zaopatrzona jestem bo w piątek byłam w Polsce :-)
Tak bym chciała, żeby tym razem się udało.

reklama
mfifi04 to jesteśmy na tym samym etapie, ja też ostatnią @ miałam 27.12

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry