reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum serduszko będzie biło jak dzwon :)
Aniu czyli za mały przyrost. Do soboty musisz wytrzymać przecież to cały tydzień!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beta 98.79 - 4 tydzień [emoji171]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Nie mogłam sie doczekać aż sie odezwiesz wiec troche poszpiegowałam no i gratulacje kochana [emoji8] mówiłam ze bedzie wszystko dobrze :D

Pozdrawia lipcowa mamusia [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie plamię. Trochę kłuję mnie jajnik, ale wszystko ok. Nie wiem czy nie pójdę do lekarza wcześniej. Robiłam też dziś progesteron, ale wyniki będę miała dopiero jutro..

Aniaa jajnik to mnoe tez kluje..
Moze na IP jedź, oni sprawdza zrobią usg [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Ania i dziewczyny, na takim etapie usg nic nie pokaze, juz lepiej powtorzyc bete za 48h albo poczekac z usg do soboty.

Mnie ciagna pachwiny, pojawiaja sie mdlosci, jutro mam wizyte ale raczej po recepte na dupka bo akurat jutro biore ostatnia tabletke niz cos podgladac ;) w pracy ciezki dzien wiec ide sie polozyc:)

Ania musisz wierzyć, że będzie dobrze.
Dziewczyny progesteron aż 42, norma dla I trymestru jest do 44, myślicie że powinnam zmniejszyć dawkę i brać 1 tabletkę? Bum jak będziesz jutro u gina, to zapytaj proszę czy branie dupka jest widoczne w wynikach krwi. Czytałam, że niby nie.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania musisz wierzyć, że będzie dobrze.
Dziewczyny progesteron aż 42, norma dla I trymestru jest do 44, myślicie że powinnam zmniejszyć dawkę i brać 1 tabletkę? Bum jak będziesz jutro u gina, to zapytaj proszę czy branie dupka jest widoczne w wynikach krwi. Czytałam, że niby nie.

Dupek nie , luteina tak kochana [emoji4]
Wydaje , mi się , ze jak jest ok nie plamisz to 1 tabletka dupka byłaby ok [emoji5]

Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Dupek nie , luteina tak kochana [emoji4]
Wydaje , mi się , ze jak jest ok nie plamisz to 1 tabletka dupka byłaby ok [emoji5]

Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Dzięki Bum :) 10.02 idę prywatnie do gina, to niech on zdecyduje czy odstawić, a narazie zmniejsze do 1. W sumie nigdy nie miałam plamień przed @. No a 23.02 zapisałam się do gina na nfz, co by wyniki za free robić [emoji12] Napisałam też smsa do mojej endokrynolog, bo biorę jeszcze Glucophage i nie wiem czy odstawić i muszę sie umówić na wizytę do niej, bo mam Hashimoto i niedoczynność [emoji30]

Hej dziewczyny, byłam dziś na usg i badaniu, ostatnia miesiączka 30.12. Na usg była taka malutka czarna kropka. Lekarz powiedział, że testy się nie myliły i jest wczesna ciąża. [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, byłam dziś na usg i badaniu, ostatnia miesiączka 30.12. Na usg była taka malutka czarna kropka. Lekarz powiedział, że testy się nie myliły i jest wczesna ciąża. [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratki [emoji16] Kiedy następna wizyta?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry