- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Justa_ to ty też swoje przeszłaś ale teraz musi być dobrze.
A czy któraś z Was lub Waszych znajomych miały test PANORAMA???
A czy któraś z Was lub Waszych znajomych miały test PANORAMA???
Spark
Fanka BB :)
Sos grzybowy [emoji173]Hej, ja po pracy, zakupach i pysznym obiadku. Zrobilam sobie kasze gryczana z warzywami, indyka w sosie grzybowym i sałatę lodową z jogurtem naturalnym. Pychotaa maleństwo szaleje po tym bardzo, przy pepku zrobilo się na kilka chwil wybrzuszenie, pewnie dupka małacóreczka w szoku byla.
W moim miasteczku likwiduja sklep z ubrankami i rzeczami dla dzieci, kupiłam wielką pieluche tetrowa 115x115cm w misie z 16 na 8zlfirmy mayoral, uwielbiam ich ubranka chociaz ceny mają z kosmosu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Co za idiota, nie wierzę ... :/Masakra. Teraz juz musi byc dobrze.
Wrocilam od rodzinnego i jestem wq... maxymalnie. Z czystej zlosliwosci mi clexanu nie przepisal. Dalam mu papiery, karte ciazy, zaswadczenie a on mi powiedziall " niech sobie p. Doktor podpisze umowe z nfz, ja tych lekow nie przepisze " to czysta zlosliwosc. Nawet mi dopegytu nie chcial przepisac bo jak mi zmierzyl cisnienie to bylo prawidlowe. To bo takie ma byc jak sie leki bierze. Rece mi opadly do tego czasu byl potrzebny zeby posluchac czy nie pluca lub oskrzela. Wypisac antybiotyk na angine i tyle. Masakra musze teraz znalesc nowego rodzinnego, nigdy zadnych badan, skierowan -nic.
Ja na obiad zrobilam szybko schaba z cukinia , papryka i pieczarkami , ala gulasz z bułką dobre i jade zaraz do lekarza [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t6d [emoji272]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Trzymam kciuki za wizytę a obiad wygląda pysznie mniamJa na obiad zrobilam szybko schaba z cukinia , papryka i pieczarkami , ala gulasz z bułką dobre i jade zaraz do lekarza [emoji4]
hajmal
Beczulinda
Witajcie dziewczyny
Ja standardowo wstałam o 7, poczytałam książkę, zjadłam śniadanko i pyszna pomarańcze - niewiarygodnie słodka była. Przespałam się chwilkę, wstałam, wykapalam się, byłam w sklepie, a na obiad miałam straszą ochotę na placki ziemniaczane. Pierwszy raz robiłam, ale wyszły ok Teraz odpoczywam przed telewizorem, a niedługo biorę się za gotowanie zupy kalafiorowej, będę miała na kilka dni obiadek. Zupke też będę robić pierwszy raz. Pamiętacie jak pisałam że płacze bo nie wiem jak to będzie, bo nawet gotować nie umiem? Zaczynam się uczyć i działać w kuchni
Co to testów o których piszecie, to ja nie mam nic niestety do powiedzenia, bo się na tym kompletnie nie znam. Ani pappa nie robiłam ani nic. Uznałam że gdyby było coś nie tak, lekarka na pewno by mi o tym powiedziała. W końcu ma tyyyle lat doświadczenia że głowa mała.
Alergii nigdy nie miałam i mam nadzieję że nie odmieni mi się to w ciąży przeziębiona też póki co (odpukać) nie jestem.
Wczoraj wieczorem okropnie mnie nogi bolały o cały czas miałam uczucie że mi drętwieją.. Ale jak już zaczęły mi drętwieć ręce uznałam że czas spać. I wczoraj już o 22 oboje w lozku byliśmy.
Ja standardowo wstałam o 7, poczytałam książkę, zjadłam śniadanko i pyszna pomarańcze - niewiarygodnie słodka była. Przespałam się chwilkę, wstałam, wykapalam się, byłam w sklepie, a na obiad miałam straszą ochotę na placki ziemniaczane. Pierwszy raz robiłam, ale wyszły ok Teraz odpoczywam przed telewizorem, a niedługo biorę się za gotowanie zupy kalafiorowej, będę miała na kilka dni obiadek. Zupke też będę robić pierwszy raz. Pamiętacie jak pisałam że płacze bo nie wiem jak to będzie, bo nawet gotować nie umiem? Zaczynam się uczyć i działać w kuchni
Co to testów o których piszecie, to ja nie mam nic niestety do powiedzenia, bo się na tym kompletnie nie znam. Ani pappa nie robiłam ani nic. Uznałam że gdyby było coś nie tak, lekarka na pewno by mi o tym powiedziała. W końcu ma tyyyle lat doświadczenia że głowa mała.
Alergii nigdy nie miałam i mam nadzieję że nie odmieni mi się to w ciąży przeziębiona też póki co (odpukać) nie jestem.
Wczoraj wieczorem okropnie mnie nogi bolały o cały czas miałam uczucie że mi drętwieją.. Ale jak już zaczęły mi drętwieć ręce uznałam że czas spać. I wczoraj już o 22 oboje w lozku byliśmy.
Ostatnia edycja:
AnScarlett
No właśnie trzeba zapytać w aptece, niech zobaczą na ulotceA wapno można? Gdzieś czytałam że nie każdy rodzaj można w ciąży- np tych musujących smakowych podobno nie bardzo, ale nie wiem ile w tym prawdy? A szkoda się tak męczyć przez całe lato i wiosnę...
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AnScarlett
Pytam, bo to moja 1 ciąża i wiele terminów jest mi obcych i ogólnie niewiele wiem na tematy ciążoweTak terminacja to inaczej zakończenie ciąży. Dostalam leki na wywolanie porodu i tak zakończyła się ciąża. Nie proszę o zrozumienie ani o ocenianie mnie. Było minęło.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.