reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziękuje :) jeżeli będę mieć jakieś pytania z chęcią będę czekać na odpowiedzi ponieważ jestem zielona w tych tematach ^^

reklama
Hej dziewczyny 2.02.2017 byłam u ginekologa gdzie utwierdziłam się w tym że jestem w 4 tygodniu ciąży ^^ Z mężem staraliśmy się od września 2016 i w końcu się udało jupi ^^ ) Co do dolegliwości to pobolewał mnie brzuch jak na okres i miałam niewielkie skurcze jak kolka, zawroty głowy i wzdęcia ^^ Jedynie czego się obawiam to tego smogu za oknem :( Pozdrawiam wszystkie mamy ^^
Witaj kochana gratulacje fasolki [emoji2] wzdęcia już też przeszlam [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny 2.02.2017 byłam u ginekologa gdzie utwierdziłam się w tym że jestem w 4 tygodniu ciąży ^^ Z mężem staraliśmy się od września 2016 i w końcu się udało jupi ^^ ) Co do dolegliwości to pobolewał mnie brzuch jak na okres i miałam niewielkie skurcze jak kolka, zawroty głowy i wzdęcia ^^ Jedynie czego się obawiam to tego smogu za oknem :( Pozdrawiam wszystkie mamy ^^

Witaj :) gratuluje! Ja zawroty głowy tez miałam od owulacji non stop. I słabo mi było.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba wiecej nas z druga ciaza :)

Mnie czeka remont kuchni generalny i musze w to lato zanim drugie sie urodzi ... Bedzie ciekawie ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

alpine u ciebie końcówka a u mnie jeszcze z tydzień wrr...
A syf to masakra dopiero będzie większy jak zaczną szlifowac ściany...

Założyłam temat na usg /wizyty / badania tam możemy wklejac fotki z usg [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Wiesz co ja nie mialam az takiego syfu bo szlifowanie bylo taka wielka maszyna z odkurzaczem, tak ze przy otwartych drzwiach w innych pokojach nie bylo sladu ze cos sie dzialo, wiec warto sie zastanowic, to firma wam robi czy sami sobie?

U mnie tez bedzie remont , został nam 1 pokój do wykonczenia docelowo ma być dziecięcy z tym że u nas kupa pracy przy tym będzie , zrywanie starych drewnianych desek pod którymi niestety nie ma wylewki więc trzeba będzie beton lać , równanie ścian karton gipsem, obniżanie sufitu bo pokój wysoki na 3,20 przez co ciągle jest zimny i dopiero potem wykanczanie :) planujemy na wakacje takie prace i wtedy ja przeprowadze się na ten czas do rodziców żeby w tym bałaganie nie siedzieć :)

reklama
alpine to tacy znajomi robią nam , my to cala łazienkę przekształcamy + większy pokoj do malej robimy ...

Pospalam normalnie od 12 do teraz [emoji33]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry