reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Campari pokaż to lekarzowi koniecznie :/
Dziś noc nie przespana miałam straszne wzdęcia :( dziewczyny czy jest na to jakiś sposób?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj miałam ten sam problem 3 dni z rzędu! Polecam herbatę z kopru włoskiego i espumisan, który można stosować w ciąży.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Balsan ja mam kilka ale zaczęły się od momentu zrobienia testu wiec ciężko stwierdzić czy to zbieg okoliczności czy autosugestia [emoji848] może Poprostu jest za wcześnie albo ich nie zauważasz?

Kornelcia05 jedz natychmiast do lekarza! Z własnego doświadczenia wiem ze na sor najlepiej :) trochę sie naczekasz ale zrobią ci wszystkie potrzebne badania

Mififi04 mam tak samo wczoraj wieczorem a dzisiaj obudziłam się z rewolucja rozwolnieniowa [emoji849] wczoraj na wzdęcia piłam rumianek i trochę pomogło, tak ze mogłam zasnac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mówisz rumianek? Następnym razem spróbuję [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak odciagamy o kazdej porze, czy to dzien czy noc jak trzeab, nawet na wyjazdy jezdzi z nami:p

Ja dzisiaj troche lepiej "z glowa" za to mdlosci okropne:( a w domu koncowka malego remontu wiec jest co robic:(

alpine u ciebie końcówka a u mnie jeszcze z tydzień wrr...
A syf to masakra dopiero będzie większy jak zaczną szlifowac ściany...

Założyłam temat na usg /wizyty / badania tam możemy wklejac fotki z usg [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Hej dziewczyny 2.02.2017 byłam u ginekologa gdzie utwierdziłam się w tym że jestem w 4 tygodniu ciąży ^^ Z mężem staraliśmy się od września 2016 i w końcu się udało jupi ^^ ) Co do dolegliwości to pobolewał mnie brzuch jak na okres i miałam niewielkie skurcze jak kolka, zawroty głowy i wzdęcia ^^ Jedynie czego się obawiam to tego smogu za oknem :( Pozdrawiam wszystkie mamy ^^

Hej dziewczyny 2.02.2017 byłam u ginekologa gdzie utwierdziłam się w tym że jestem w 4 tygodniu ciąży ^^ Z mężem staraliśmy się od września 2016 i w końcu się udało jupi ^^ ) Co do dolegliwości to pobolewał mnie brzuch jak na okres i miałam niewielkie skurcze jak kolka, zawroty głowy i wzdęcia ^^ Jedynie czego się obawiam to tego smogu za oknem :( Pozdrawiam wszystkie mamy ^^
Super witamy [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Hej dziewczyny 2.02.2017 byłam u ginekologa gdzie utwierdziłam się w tym że jestem w 4 tygodniu ciąży ^^ Z mężem staraliśmy się od września 2016 i w końcu się udało jupi ^^ ) Co do dolegliwości to pobolewał mnie brzuch jak na okres i miałam niewielkie skurcze jak kolka, zawroty głowy i wzdęcia ^^ Jedynie czego się obawiam to tego smogu za oknem :( Pozdrawiam wszystkie mamy ^^[/QUOTE

Ilona_krk witaj w pazdzierniowych mamusiach ! :) Gratulacje !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry