reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej [emoji5] i ja się witam i trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś. Mój właśnie poszedł do pracy a ja ostatnio jak on wychodzi to już wyspana jestem. A popołudniu mnie ściganie na drzemkę. Może mi się uda jeszcze zasnąć teraz to chociaż popołudniu coś poogarniam w domu

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Normalnie święta idą Ale tutaj to wgl tego nie czuje. A jak sb pomyśle jakie mam brudne okna to mi się chce płakać. A muszę czekać na mycie na mojego bo mam strasznie wysokie okna i wszystkie balkonowe. Bo ja z tych niskich i wszędzie sięgam z krzesła co później skutkuje bólem kregoslupa

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny...ja tez juz wstalam...umnie dzis pogoda do dupy....zimno i pada deszcz....chyba caly dzien w domu przesiedze...chociaz nudzimi sie coraz bardziej....syn pojdzie do szkoly maz do pracy....a ja leze pol dnia i gapie sie w tv...
Obiad dzis jeszvze mam.wiec tez nie musze gotowac....jakies zajecie musze sobie znalezc bo zwariuje tak do pazdziernika....
Zawsze latalam jak szalona....a teraz musialam przystopowac....i ciagle bym jadla nawet boje sie pomyslec ile juz przytylam...choc w sumie to sie nie dziwie jak ruchu mam tyle co kot naplakal...
Milego dzionka...
Udanych wizyt...
Ide budzic dziecko do szkoly

Hajmal ja też planuję domowe kaszki i obiadki, jak z kaszkami się nie uda, to na pewno słoiczki sama będę robić :) najchętniej już bym coś zapasteryzowala, ale wiem, że nie ma sensu [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Dobry :)
JustaKacper to tj u mnie- tez mnie nosi bo kiedys tyle ruchu a teraz tyje i dostojnie sie przemieszczam :/

Pogoda do bani i juz nic mi sie nie chce. Obudzilam sie w srodku nocy i spac nie moglam wiec teraz mi sie chce..ehh.. milego dnia dla Was :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Evi w jakiej jednostce te wyniki,powinny byc w MoMach;)

U nas bylo bez sloiczkow,maly wspolpracowal z metoda blw a kaszkami plul i pluje na kilometr:D

Jade dzis z synem na badania przed wizyta u hematologa,nie lubie tego...

Dzien Dobry :)
JustaKacper to tj u mnie- tez mnie nosi bo kiedys tyle ruchu a teraz tyje i dostojnie sie przemieszczam :/

Pogoda do bani i juz nic mi sie nie chce. Obudzilam sie w srodku nocy i spac nie moglam wiec teraz mi sie chce..ehh.. milego dnia dla Was :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dostojnie sie przemieszczam ladnie powiedziane...ja trz dzis obudzilam sie o 1 w nocy i bylam wyspana...teraz juz siedze i pije kawke z mlesiem...
Pranie mam zrobione prasowanie tez...
A co do tycia...ostatnio bylam w firmie zaniesc zwolnienie...a dziewczyny do mnie o juz ci brzuszek widac...a ktory to tydzien...mowie ze 12...
Maja dla porownania kolezanke tez w ciaxy co jeszcze pracuje i ona jest okolo...20 tyg i jeszcze nic u niej nie widac...
No kurna to co ja mam poradzic...juz mnie wkurzyly...jakbym pracowala caly czas to tez bym tak nie tyla...ale zdrowie dzidziolka najwazniejsze...
Musze sobie jakies chalupnictwo znalezc...nawet ostatnio patrzylam na te tulipany z materialu zeby zaczac szyc zeby nie zwariowac....
A wy jak sobie radzicie z nadmiarem wolnego czasu....

Hej [emoji4]
Ja nie mam wolnego czasu mimo ze nie pracuję [emoji35] Przy dwójce dzień mam za krótki Syn do szkoły więc codziennie trzeba dopilnowac przy lekcjach dodatkowo dwa razy w tygodniu ma ćwiczenia korygujące postawę, córka 1,5 roku więc od kiedy zaczęła chodzić wszystko w jej zasiegu ciagle mi cos wuciaga a ja po niej chodze i sprzatam[emoji1] od kiedy się ciepło zrobiło to wychodzimy 2Xdziennie na spacery po 2 h. a jak wreszcie zasnie na 2-3h to ja gotuję sprzątam i jedyny moj relaks to inka mlekiem i batonik kitkat[emoji4] Nie wiem jak to będzie z 3 dzieci ale podobno im więcej obowiązków tym czlowiek lepiej zorganizowany [emoji6]
Więc kozystajcie dziewczyny z wolnego czasu bo niedługo wasze życie zmieni się o 180 stopni. A jak którejś sie nudzi to zapraszam do mnie [emoji6]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Kornelcia ja mam 1 dziecko..do tej pory pracowalam 8 godzin dziennie 6 naeet czasami 7 dni w tygodniu...dlatego teraz dziwnie za duzo czasu mam...nie wolno mi sie przemeczac...nawet posprzatac dokladnie na swieta nie moge...dlugie spacery tez mam zakazane....
Lekcji tez musze z synem przypilnowac...obiad zrobic...zakupy takie wieksze ostatnio maz ogarnia...
Ale najbardziej mi sie nudzi jak siedze sama w domu jak moich chlopakow w domu nie mam...
Konputera mam juz dosc....w telewizji zaczelam wszystkie powtorki seriali ogladac...
To przyslij mi swoje dzieci na pare godzin dziennie ja bede miala zajecie a ty odpoczniesz...
Wiem ze trzeba korzystac poki mozna...bo pozniej przyjdzie 2 dziecko...i koniec z wolnym czasem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry