reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny!

W końcu jestem po wizycie. Z Małą wszystko dobrze. Ma już 8,5cm. :)
Lekarz mówił, że bóle brzucha, kłucia itp. są normalne na tym etapie ciąży. Jak macica cała "wyjdzie" na zewnątrz to kłucia zamienią się w ciągnięcie w pachwinach. Jeżeli złapie mnie ból niedowytrzymania to wtedy mam wziąć nospę, jeżeli po nospie nie przejdzie, lub zacznę plamić to wtedy mam do niego dzwonić.
Normalnie kamień spadł mi z serca.

Oto moja córeczka :D

Zobacz załącznik 801610
Piękne zdjęcie. Normalnie jestem zachwycona.. [emoji7]

reklama
Natasza cudne zdjęcie. [emoji7]
Teraz to naprawdę nie mogę się doczekać swojej wizyty!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Witajcie dziewczyny!

Lekarz mówił, że bóle brzucha, kłucia itp. są normalne na tym etapie ciąży. Jak macica cała "wyjdzie" na zewnątrz to kłucia zamienią się w ciągnięcie w pachwinach. Jeżeli złapie mnie ból niedowytrzymania to wtedy mam wziąć nospę, jeżeli po nospie nie przejdzie, lub zacznę plamić to wtedy mam do niego dzwonić.

Zobacz załącznik 801610
Piękna dziewczynka [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

Witajcie dziewczyny!

Zobacz załącznik 801610
Śliczna mała. Jaka już duża [emoji4] dzięki Tobie mi też spadł kamień z serca jo też mam kłucia i się martwiłam więc dziękuję za info.
Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocy.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry