reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej :-)
Jestem tu nowa jak i temacie ciąży, więc wypada się przedstawić ;-)
Mam na imię Karolina i jestem w 10 tyg. ciąży, pierwszej ciąży muszę dodać..
Witaj Biedronko. Moja imienniczko ;)

Moja ginekolog mi powiedziała, że mogę sama zdecydować jaki poród chcę. Tylko musze wcześniej powiedzieć to dostane skierowanie ok 35 tyg i wtedy do wybranego szpitala wszystko omówić. Chciałabym za 2 tyg poznać płeć ale chyba będzie zawcześnie jeszcze (to będzie początek 13 tyg).

reklama
Cześć Biedronka !

Natasza to będą jeden z najdłuższych dni i jedna z najdluzszych nocy w Twoim życiu ;-)

To mnie pocieszyłaś... :D Noc będzie krótka, bo rano jadę na badanie krwi, ale za to później nadrobię :p Na szczęście nie mam problemów ze snem - mogę spać zawsze i wszędzie ;)

Witaj Biedronko. Moja imienniczko ;)

Moja ginekolog mi powiedziała, że mogę sama zdecydować jaki poród chcę. Tylko musze wcześniej powiedzieć to dostane skierowanie ok 35 tyg i wtedy do wybranego szpitala wszystko omówić. Chciałabym za 2 tyg poznać płeć ale chyba będzie zawcześnie jeszcze (to będzie początek 13 tyg).
Ja płeć poznalam w 12t3d [emoji38] i to na 80% [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]

Natasza Oj ja wiem jak jest ciezko wytrzymac. Jakos wytrwac musimy. Ja w 16,0 tc stracilam 9 miesiecy temu synka. Tak bardzo sie boje zblizajacego sie 16 tc. Choc lekarka nie mowila nic o tym zeby lezec to ze strachu pol dnia i tak leze. Nie wiele robie, w sumie to nic. Kazdy bol malenki, czucie to od razu ide leżeć. Na glowe rzucilo mi sie bardzo. Wizyte mam dopiero 18 chyba ze cos to pojade na ip. Dasz rade juz nie dlugo. Ja sobie na takie trudne oczekiwanie zawsze szukam jakiegos zajecia zeby nie myslec. Trzymaj sie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki, miłego dnia [emoji4]
Ja wizytę mam jutro, ale pewnie bez usg, A usg prenatalne za tydzień 13.04... To będzie 12t3d Ale nie liczę jeszcze że uda się poznać płeć- zobaczymy [emoji4]
Ja odkąd minęłam 10t1d (właśnie w tym czasie miałam zabieg) jestem już całkowicie spokojna, więc @hajmal doskonale rozumiem Twoje obawy... Zobaczysz że tym razem wszystko będzie dobrze, musi być! [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Dziewczyny, to normalne że się martwimy. Ja też świruje między wizytami (kto to słyszał wizyta raz miesiącu :p) i dlatego kupilam sobie detektor tętna płodu :) Wczoraj właśnie przyszedł i słuchaliśmy z mężem :) Super sprawa, polecam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry