- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aktualizacja , jest nas dużooo - więc się każda niech melduje !
pare dziewczynek na różowo mi się nie zaznaczyło , póżniej poprawię
Zobacz załącznik 800997 Zobacz załącznik 800998 Zobacz załącznik 800999
To jeszcze chyba mnie tam nie ma [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JustaKacper1986
Fanka BB :)
O kurde jak nas duzo...
Bumm fajmy wozek...mi tez sie ten pierwszy kolor bardziej podoba...
A mi bardzo podoba sie anex sport...co myslicie o nim
Bumm fajmy wozek...mi tez sie ten pierwszy kolor bardziej podoba...
A mi bardzo podoba sie anex sport...co myslicie o nim
O co do wozka to mam mutsy igo ale cale 2lata przenosilam malego w chuscie,wiec srednio zna wozek wogole stoi jak nowy pozatym 2raz nie kupila bym wozka 2w1 ani 3w1 bo spacerowki w nich to koszmar! A w gondoli przejezdzi sie pol roku a potem 2lata mecz sie ze spacerowka albo kup nastepna... chociaz igo jeszcze ma w miare i sklada sie spacerowka cala, ale bierzcie pod uwage wyjazd na urlop i wozek ktory zajmie wam caly bagaznik
xbum hmm jak szukalam dla syna to nie cieszyla sie ta firma dobra opinia
W sumie brakuje nam fotelika do samochodu=nosidelka i dostawki do lozka jestem najstarsza z "mlodych" w rodzinie wiec ni po nikim nie dostalismy,a po synu juz duzo rzeczy podalismy dalej zaluje troche tylko wydanego materaca z lozeczkiem bo byl z janpolu i kosztowal nad ponad 400zl ale coz nie bede sie prosic, chociaz mam nadzieje ze zainteresowani sami zwroca
xbum hmm jak szukalam dla syna to nie cieszyla sie ta firma dobra opinia
W sumie brakuje nam fotelika do samochodu=nosidelka i dostawki do lozka jestem najstarsza z "mlodych" w rodzinie wiec ni po nikim nie dostalismy,a po synu juz duzo rzeczy podalismy dalej zaluje troche tylko wydanego materaca z lozeczkiem bo byl z janpolu i kosztowal nad ponad 400zl ale coz nie bede sie prosic, chociaz mam nadzieje ze zainteresowani sami zwroca
xandzia pisałas mi dane na priv?
alpine , mi się tam podoba, opinie jak na wszystko sa rożne [emoji6]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]
alpine , mi się tam podoba, opinie jak na wszystko sa rożne [emoji6]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
JustaKacper1986
Kurcze juz kolejny raz slysze ze wozki 2w1 czy 3w1 to nie jest dobry wybor.... Ja tez myslalam o opcji 3w1...bo mysle ze jest najbardziej oplacalna...a przeciez ludzie waza dzieci w tych spacerowkach i znam wiele matek co nie narzeka...
Ja narzekalam przy malej bo był mega ciężki i wielki a spacerowka to dopiero giga , ale w tych lekkich takch te spacerowki nie sa takie złe , moja sąsiadka ma z kompletu i jest śliczna ta spacerowka , zależy co komu sie podoba [emoji6]
Ja tez mowilam po Lenie , ze juz nie kupie 3w1 , a mamy upatrzony 3w1 [emoji4]
Ja tez mowilam po Lenie , ze juz nie kupie 3w1 , a mamy upatrzony 3w1 [emoji4]
Już z nim dziś negocjowalam. Powiedział, że w przyszłym roku na wiosnę "się zrobi"... Mam nadzieje, że teść nie będzie za bardzo z nami walczył... jak powiemy , że na basen dla wnuka to może nic nie powie :-)
BUM fajny ten wózek ;-)
Ja wybrałam ROAN BASS SOFT. I CHYBA też kupię na początek sama gondole. Jest duża, bo 82 cm to akurat na całą zimę wystarczy, w a na wiosnę kupimy spacerowke.
Tylko z racji na nasze tereny, przydałaby nam sie spacerowka na gumowych kołach. Nie piankowych. Poszukam pod koniec roku, może znajdę coś ciekawego :-)
Justakacper bo zalezy kto co lubi, my wozka nie bralismy prawie nigdzie a prawie kazdy weekend gdzies jezdzimy,jak nie morze to gory to wieden to narty, to jakis wylot, w teren mamy przyczepke rowerowa croozera i zrobilismy i na rowerach i tak po prostu aporo km, albo maly siedzial nam na plecach na zmiany, tak np. po 6h marszu w gory max, czy zakupy w auchan^) w mediolanie wypozyczalismy lekka spacerowke na miejscu,rozkladana na plasko,Milosz mial 4,5mies, ale i tak glownie byl w chuscie bo wozek byl totalnie niepraktyczny noszenie go po schodach, metro, kostka brukowa..., znowu wiekszosc kolezankek szybko zmieniala spacerowki kolumbryny z 3w1 na jakas lekka spacerowke
reklama
xjennyx
Tez miałam 2w1 dla córki - Teutonie. Super wózek i w ogóle nie narzekałam.
Ale taka prawda, ze spacerówka od takiego wózka jest duża i ciężka. A przynajmniej większa i cieższa niż wózek typu parasolka. Wiec mój od tak mniej więcej 7 miesiąca nie był używany. Fajnie pójść na zakupy, bo jest miejsce pod spodem. Ale juz podjechać gdzieś pociągiem, autobusem czy w ogóle jakis dłuższy spacer to jednak parasolka mniejsza i lżejsza. Do samochodu tez.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ale taka prawda, ze spacerówka od takiego wózka jest duża i ciężka. A przynajmniej większa i cieższa niż wózek typu parasolka. Wiec mój od tak mniej więcej 7 miesiąca nie był używany. Fajnie pójść na zakupy, bo jest miejsce pod spodem. Ale juz podjechać gdzieś pociągiem, autobusem czy w ogóle jakis dłuższy spacer to jednak parasolka mniejsza i lżejsza. Do samochodu tez.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.