reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi też się chce bardzo pomidorów. [emoji3]

A co do wakacji my już w tamtym roku zamówiliśmy lot do Grecji do Zakynthos. Pierwszy tydzień sierpnia. I zastanawiam się czy nas P.doktor puści? Bardzo bym chciała takie ostatnie jak na razie wakacje za granica

34bw3e3kof41ymjj.png

Termin na 3.10.2017 z usg 28.09.2017

Mi lekarz ppwiedzial ze loty mge planowac do czerwca i nie pozniej,ale wiem ze dziewczyny lataja tylko niektore linie wymagaja zaswiadczen lekarzy itp, no i jest problem z ubezpieczeniem podroznym dla ciezarowek na finiszu:(

reklama
Ja niestety musiałam do pracy. I troche miałam kryzys, powisiałam nad muszlą i sie poprawiło. Nie pamietam, żebym w ciąży z córka miała takie jazdy. A to córka (mówią, ze na dziewczynkę gorzej sie znosi ciąże)... może jednak za dużo stresów ostanio.
Tak czy inaczej juz skończyłam na dzisiaj, wróciłam do domu i leżę w ogródku na słoneczku.
O jak przyjemnie.
Udanej soboty wam życzę!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Jak ja wam zazdroszczę ogródków... :( ja mam jedynie balkon i to taki malutki i odsłonięty, że wszystkie balkony w całym bloku widzą się wzajemnie :(

My co prawda mieszkamy w dużym, 2 piętrowym domu jednorodzinnym, mamy duuuze podwórko, ale co z tego, jak nawet kawałka zieleni... żadnego miejsca na wypoczynek... marzy mi się kącik zieleni, altanka z grillem, trochę trawy żeby dziecku basen postawić... a całe podwórko to graciarnia na ciągniki, przyczepki i masę różnych maszyn mojego męża sadownika :-) zaraz będą kwitnąć jabłonie, będzie pięknie, wstawię Wam zdjęcie ;-)

Mój mąż umyl mi wlasnie 4 okna, jeszcze troche zostało, ale w pozostalych oknach sa firanki wiec az tak bardzo nie widać ze brudne:-)
Naprawił też córce ściankę wspinaczkowa bo po zimie pękła.
A ja leżę i jem:-)

A ja korzystam z synkiem z cudnej pogody i dzalkujemy rodzinnie [emoji3][emoji274]

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek Listopad 2011 [emoji173]

A my z P wybralismy dziś wozek , tylko nad kolorami myślimy [emoji4]

ewkap ludzie sa bez serca [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]
Jaki wybraliscie?
Ja dostane emaljunge od koleżanki i mutsy Rider od siostry. Po corce sprzedalismy jakus czas temu

A co do wakacji to mamy juz zarezerwowane w czerwcu na południu Francji. Jazda samochodem ale w pierwszej ciąży dałam rade to teraz tez dam. Oby lekarz nie widział przeciwwskazań

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek Listopad 2011 [emoji173]

reklama
Jaki wybraliscie?
Ja dostane emaljunge od koleżanki i mutsy Rider od siostry. Po corce sprzedalismy jakus czas temu
Baby merc , faster 2 style.
1491048087-aaaaaa.jpeg
1491048090-aaaaaa.jpeg

Kolor chyba 1.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry