- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Beczulinda
Fanka BB :)
Witam się i ja
Ja nie śpię dziś od 6, jakoś tak jak zadzwonił Budzik Męża to już nie mogłam zasnąć. Szykuje się i umówiłam się z mamą na dłuuuugi spacer. Jadę do nich, potem pewnie zostanę na obiad. Moi rodzice mieszkają na drugim końcu miasta, jak dla mnie tym lepszym końcu bardzo chciałabym się tam znowu przeprowadzić. Trochę żałuję że kupiliśmy mieszkanie w samym centrum miasta, teraz nie będzie Już tak łatwo tam wrócić a tam jest obrzeże mistrza, z jednej strony piękne górki, z drugiej Wisła. Jest gdzie pochodzić, bo tutaj to tylko wzdłuż głównych ulic..
Miłego dnia mamuśki
Ja nie śpię dziś od 6, jakoś tak jak zadzwonił Budzik Męża to już nie mogłam zasnąć. Szykuje się i umówiłam się z mamą na dłuuuugi spacer. Jadę do nich, potem pewnie zostanę na obiad. Moi rodzice mieszkają na drugim końcu miasta, jak dla mnie tym lepszym końcu bardzo chciałabym się tam znowu przeprowadzić. Trochę żałuję że kupiliśmy mieszkanie w samym centrum miasta, teraz nie będzie Już tak łatwo tam wrócić a tam jest obrzeże mistrza, z jednej strony piękne górki, z drugiej Wisła. Jest gdzie pochodzić, bo tutaj to tylko wzdłuż głównych ulic..
Miłego dnia mamuśki
paulinkamalinka
Hej, trzymam kciuki za wizyty <3 ja to bardzo chciałabym dziewczynkę, ale co wyjdzie to i tak będę bardzo bardzo kochać, już kocham i nie mogę się doczekać kiedy mój mały człowiek już będzie na świecie Ogólnie za 2 dni zaczynam tydzień 12 i nie wiem czy mi te jedzenie tak w brzuch idzie czy co... pierwsza ciąża a on już jest taki wzdęty, a na koniec dnia to już w ogóle. Wszyscy mówią, że to za wcześnie na brzuch, a jak jest u was?
igusiad
Kciuki za dzisiejsze wizyty :-)
Miałam koszmarną noc. Najpierw tradycyjnie nie mogłam zasnąć. Potem obudziłam się po 2h z potworną zgagą. W życiu jeszcze takiej nie miałam. Oczywiście trzeba było wc zaliczyć. Po kolejnej godz obudziłam się ze zgagą i bólem żołądka. I oczywiście trzeba było iść do WC. Potem z bólu nie mogłam zasnąć. Przysnęłam jak mąż poszedł ale zaraz mój budzik dzwonił. A teraz siedzę w pracy jak zoombie. Dobrze, że mogę w pracy ściemniać a we wtorki to już szczególnie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam koszmarną noc. Najpierw tradycyjnie nie mogłam zasnąć. Potem obudziłam się po 2h z potworną zgagą. W życiu jeszcze takiej nie miałam. Oczywiście trzeba było wc zaliczyć. Po kolejnej godz obudziłam się ze zgagą i bólem żołądka. I oczywiście trzeba było iść do WC. Potem z bólu nie mogłam zasnąć. Przysnęłam jak mąż poszedł ale zaraz mój budzik dzwonił. A teraz siedzę w pracy jak zoombie. Dobrze, że mogę w pracy ściemniać a we wtorki to już szczególnie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się raz jeszcze (kiedyś się witałam, jakieś kilkaset stron do tyłu ).
U nas dzisiaj wizytowanie u endokrynologa. Czy u Was też u gina w pierwszych badaniach było TSH? Moja rodzinna stwierdziła, że to jakieś fanaberie lekarza, że bez sensu takie badanie się robi :|. Wynik niby w normie, ale wg ginekologa do kontroli u endokrynologa, mam 3,08 (norma do 4,2) - miała któraś tak? I co lekarz zdecydował?
U nas dzisiaj wizytowanie u endokrynologa. Czy u Was też u gina w pierwszych badaniach było TSH? Moja rodzinna stwierdziła, że to jakieś fanaberie lekarza, że bez sensu takie badanie się robi :|. Wynik niby w normie, ale wg ginekologa do kontroli u endokrynologa, mam 3,08 (norma do 4,2) - miała któraś tak? I co lekarz zdecydował?
Ja wstałam o 5 ale znowu powrócił mi ból głowy i stwierdziłam, że popracuje z domu. Martwi mnie ta głową i ciągle mam krew na chusteczce po wytarciu nosa [emoji52]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty a ja czekam jeszcze 7 dni, żeby zobaczyć moja fasolkę [emoji3]
[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty a ja czekam jeszcze 7 dni, żeby zobaczyć moja fasolkę [emoji3]
Synek 26/11/2011
madagos
Ja tez mam brzucha... ale wiekszosc to tluszcz [emoji14]
Ja biore meza tylko na prenatalne usg, jest super atmosfera, lekarz wszystko tlumaczy, tu raczki, tu nozka itp. Jest specjalnie przygotowane krzeslo dla tatusiow i kazda osoba ktora tam czekala na badanie byla z mezem
Wgl strasznie mnie martwi przyrost mojej wagi... Przytylam 3,5kg od poczatku, 2kg na wstepie jako jojo po rzuconej diecie i w ciagu ostatnich kilku dni przybralam 1,5kg a kuurcze, tak strasznie uwazam na to co jem... Zdrowo, duzo warzyw, nie kalorycznie, chodze na spacery a i tak tyje Boje sie bardzo, ze przytyje jak koja siostra 30kg i bede sie z tym meczyc do konca zycia
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore meza tylko na prenatalne usg, jest super atmosfera, lekarz wszystko tlumaczy, tu raczki, tu nozka itp. Jest specjalnie przygotowane krzeslo dla tatusiow i kazda osoba ktora tam czekala na badanie byla z mezem
Wgl strasznie mnie martwi przyrost mojej wagi... Przytylam 3,5kg od poczatku, 2kg na wstepie jako jojo po rzuconej diecie i w ciagu ostatnich kilku dni przybralam 1,5kg a kuurcze, tak strasznie uwazam na to co jem... Zdrowo, duzo warzyw, nie kalorycznie, chodze na spacery a i tak tyje Boje sie bardzo, ze przytyje jak koja siostra 30kg i bede sie z tym meczyc do konca zycia
madagos
A masz mozliwosc sobie zmierzyc cisnienie? Sprawdz czy wszystko okJa wstałam o 5 ale znowu powrócił mi ból głowy i stwierdziłam, że popracuje z domu. Martwi mnie ta głową i ciągle mam krew na chusteczce po wytarciu nosa [emoji52]
Synek 26/11/2011
anetka303
Hejka. Ja miałam i wyszło 2.9. Lekarz powiedział ze w ciąży nie powinna wartość przekraczać 2.5 wiec dostałam euthyrox 25 mgWitam się raz jeszcze (kiedyś się witałam, jakieś kilkaset stron do tyłu ).
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Hejka. Ja miałam i wyszło 2.9. Lekarz powiedział ze w ciąży nie powinna wartość przekraczać 2.5 wiec dostałam euthyrox 25 mg
[emoji127] 28.10.2017
Czyli mogę się szykować na to, że może dostane tabletki...
A co do brzucha - u mnie widać ciąże, póki co spożywczą (nie jestem osobą o małych rozmiarach ). Jak dzieci jeszcze nie widzą, to jeszcze nie widać . Jeszcze im nie powiedzieliśmy, choć korci mnie niesamowicie, ale chyba poczekam jeszcze tydzień na usg
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.