reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BUM byłaś może już na badaniach? Wiesz może czy coś się poprawiło?? Ile tej wody wypijasz ? :-)
Ja się katuje i staram się 2,3- 3 litry wypijac + płynna zupa + herbata żurawinowa.

JustaKacper ja już nawet rolet nie podnoszę, żeby mnie te brudne okna nie denerwowaly ;-)
Muszę poprosić siostrę, żeby przyjechała umyc mi te okna jak będzie miała wolne w pracy ;-) wszędzie bałagan, podłogi brudne... tylko kurze wycieram i umyłam umywalkę i kibel...

Dobry patent z tymi roletami...tez tak chyba zaczne robic...

ewkap mam dopiero na 17:30... Więc się dopiero dowiem..
Ja się staram 1.5l wody do tego z 1l soku wypije + z 2 herbaty .
Więcej jak na razie nie umie , ale to i tak dobrze bo ja przez dzień potrafilam 0.5l wody wypić i herbatę.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]

Ja wcześniej też mało piłam... teraz staram się nadrabiać, ale czasem mi nie wychodzi... wczoraj np od 15 do 19 nie piłam, bo na 17 byliśmy w kościele i nie chciałam szukać krzaków dookoła ;-)

Daj proszę znać czy to picie faktycznie coś pomaga :-)

Hej Dziewczyny :)

Gratulacje udanych wizyt i kciuki za kolejne. Jak się patrzy na te Wasze dzidziusie piękne to aż serce się cieszy :) ja swojego zobaczę w piątek. Będzie to 12t6d :)

Ja od tygodnia mogę w pełni cieszyć się urokami ciąży. Samopoczucie super. W końcu mogę męża trochę odciążyć np. w gotowaniu bo mega mi wszystko smierdzialo a teraz daje radę.

Korzystacie z pogody i na spacerki Kochane :)

Ja właśnie wróciłam ze spacerku, pogoda cudowna. Na obiad zdecydowałam zrobić makaron z sosem smietanowo-serowym i natka pietruszki. I miałam nagłą potrzebę pochloniecia lodów czekoladowych ♡♡ więc zaspokoiłam się :D
Dzisiaj mam dzień wzruszeń, nawet słońce przebijające się przez gałęzie doprowadziły mnie do łez ;) wracając weszłam do popco i oglądałam prześliczne śpioszki... chciałam nawet kupić ale nie wie jaki rozmiar kupować :(
Idę zabrać się za obiadek. Do potem !

Muszę Wam coś polecić. Przed chwilą kurier przywiózł mi poduszkę w kształcie litery C- duży rogal. Jest meeega wygodna :-) do tego MotherHood ma piękne wzory poszewek :-)
Jeśli któraś wahala się z tym zakupem, to naprawdę szczerze polecam :-)

Muszę Wam coś polecić. Przed chwilą kurier przywiózł mi poduszkę w kształcie litery C- duży rogal. Jest meeega wygodna :-) do tego MotherHood ma piękne wzory poszewek :-)
Jestem posiadaczką takiej właśnie poduszki z firmy MatherHood od 5 tygodnia ciąży (jestem w 11tc 4d) i tez sobie baaaardzo chwalę! Potem można ją wykorzystać przy karmieniu dziecka, także opłaca się zainwestować :)

Róża, xBUMx trzymam kciuki za Wasze wizyty.
U mnie dzisiaj też piękne słoneczko. Ogarnęłam trochę dom i siedzę na ogródku i łapię wit d :-)
umówiłam się dzisiaj na usg w 20 tyg na 12 maja. Niby taki odległy termin a było mi ciężko dobrać, żeby mąż i syn mogli być. O ile mąż może tego dnia wypisać urlop tak syna nie mogę nie puścić do szkoły bo tu zaraz kary są jak bez powodu. No ale jakoś się udało. :-)

Ja ją uwielbiam, świetnie mi się sprawdziła przy pierwszej ciąży [emoji3]

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

reklama
rps20170327_143511.jpg
Kupiłam jeszcze 3 książki. Mąż twierdzi, że zwariowalam - chyba ma rację :-) jedna z ksiazek- baśnie, albo księgę bajek zamierzam zprezentowac jutro tygodniowemu synkowi koleżanki, bo wracając z prenatalnych zamierzamy ich odwiedzić. Zapraszali, to pojedziemy, ale ja chyba po porodzie chciałabym ze 2 tygodnie nie mieć gości... oni wczoraj wyszli ze szpitala i już spend rodziny i znajomych na mecz się do nich zwalil... 11 osób dorosłych i 2 dzieci... jeszcze po nas dzwonili...

A Wy jakiego jesteście zdania? Takie odwiedziny chyba są trochę denerwujące, prawda? Tu chcesz dojść do siebie, tu z mężem chcesz się nacieszyć dzieckiem a ciągle przyjeżdżają goście...

Załączniki

• rps20170327_143511.jpg
    rps20170327_143511.jpg
    195,8 KB · Wyświetleń: 223
Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry