hajmal
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BUM byłaś może już na badaniach? Wiesz może czy coś się poprawiło?? Ile tej wody wypijasz ? :-)
Ja się katuje i staram się 2,3- 3 litry wypijac + płynna zupa + herbata żurawinowa.
JustaKacper ja już nawet rolet nie podnoszę, żeby mnie te brudne okna nie denerwowaly ;-)
Muszę poprosić siostrę, żeby przyjechała umyc mi te okna jak będzie miała wolne w pracy ;-) wszędzie bałagan, podłogi brudne... tylko kurze wycieram i umyłam umywalkę i kibel...
ewkap mam dopiero na 17:30... Więc się dopiero dowiem..
Ja się staram 1.5l wody do tego z 1l soku wypije + z 2 herbaty .
Więcej jak na razie nie umie , ale to i tak dobrze bo ja przez dzień potrafilam 0.5l wody wypić i herbatę.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]
Jestem posiadaczką takiej właśnie poduszki z firmy MatherHood od 5 tygodnia ciąży (jestem w 11tc 4d) i tez sobie baaaardzo chwalę! Potem można ją wykorzystać przy karmieniu dziecka, także opłaca się zainwestowaćMuszę Wam coś polecić. Przed chwilą kurier przywiózł mi poduszkę w kształcie litery C- duży rogal. Jest meeega wygodna :-) do tego MotherHood ma piękne wzory poszewek :-)
Jeśli któraś wahala się z tym zakupem, to naprawdę szczerze polecam :-)
Ja ją uwielbiam, świetnie mi się sprawdziła przy pierwszej ciąży [emoji3]Muszę Wam coś polecić. Przed chwilą kurier przywiózł mi poduszkę w kształcie litery C- duży rogal. Jest meeega wygodna :-) do tego MotherHood ma piękne wzory poszewek :-)
Jeśli któraś wahala się z tym zakupem, to naprawdę szczerze polecam :-)