reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki...
Witam nowe mamuski!!
Ja dzis spalam jak zabita nawet nie slyszalam jak maz do pracy wychodzil...
Ja tez jestem na l4...ale dlatego ze tez od poczatku jakies problemy mialam...teraz juz jest lepiej...ale do pracy nie zamierzam juz wrocic...mam tylko nadzieje ze lekarz bez problemu zwolnienie wystawi...
Powodzenia na dzisiekszych wizytach...
Coraz wiecej zdjec tu mamy....chyba wszystkoe z usg prenatalnych...ja dopiero 12 ide...mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo im blizej do tej daty tym bardziej sfie denerwuje...
P.s. u mnie dzis wreszcie piekne sloneczko...

reklama
Ja tez jestem na l4 od początku. Pracuje w dużym stresie z planami sprzedazowymi. Lekarz nawet mnie nie pytał czy chce tylko od razu wystawił bi to ciąża bliźniacza i w dodatku jestem po kilku poronieniach.

[emoji127] 28.10.2017

Hej ! :) ja dopiero wstałam. Wypuściłam męża i pokiwałam mu przez okno jak zawsze :D
Pogoda piękna, zaraz lecę coś zjeść, wykapie się i spacerkiem pójdę do sklepu szukać inspiracji na obiad :/
Spokojnego dnia!

Ja tez jestem po przejsciach...
O to tak jak ja teraz jem sniadanko...i zaraz do sklepu sie przejde...musze kupic mieso na sos bo dzis kopytka z sosem u mnie...
A poza tym ladna pogoda wiec wreszcie chetnie z domu wyjde...
Jak tam u was sprzatanue na swieta...
Ja niestety nic ciezkiego zrobic nie moge i az mi zlejak patrze na moje okna bo niedlugo nic nie bede przez nie widziala...

Dzien dobry
Wlasnie powiedziałam swojej dyrektorce o ciąży
Usciskala mnie i gratulowala, takze niepotrzebnie sie stresowalam. Powiedzialam, że chce do wakacji pracować a potem odpoczne te 3 miesiące przed porodem.

Hej, witam nowe mamusie :) Ja tez na L4 od samego poczatku bo pracuje w promieniach RTG :) Noc dzis fatalna... Mam takie straszne militarne sny, co noc walcze albo z ruskimi albo z niemcami a dzis doradzalam nienarodzonemu synowi jak pokonac arabow w razie ich najazdu :O
Ogólnie samopoczucie wyśmienite! Życzę Wam dziewczyny szybko tego 12 tygodnia bo to na prawdę jakas magiczna granica i oprocz wiecznego głodu jest pełno energii, brak mdłości i innych nieprzyjemnych rzeczy + spokój o maluszka większy ;) Miłego poniedziałku!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

ewkap mi gin mówił...

U mnie piękna pogoda , byle wytrzymać do 17stej [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]

Ja juz trzeci dzień nie wymiotowałam i mam nadzieje ze wkońcu przekroczyłam tą magiczną granice i to już koniec tych nudności... Czuje sie o niebo lepiej, jakby wszystkie siły wracały i apetyt zaczyna po mału dopisywać ;-) magia :))) miłego dnia !!

Witam się z Wami i ja! :)
U nas też pogoda piękna. W nocy męczyła mnie zgaga - na ciążową chyba za wcześnie?! Mam nadzieję, że to przypadek bo przy pierwszej ciąży była non stop, ale chyba później.
Sunday fajnie, że dyrektorka tak to przyjeła.
Madagos ciekawe masz sny...
Życzę wszystkim dobrego dnia :)

reklama
Cześć kochane!
Witam nowe mamy!
W końcu pierwsza noc od dawna przespana, prawie calusieńka [emoji4]
Życzę nam wszystkim fajnego poniedziałku!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry