reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziendobry dziewczynki....ja juz tez nie spie...musze sie zwlec z lozka i leciec na dol po bulki bo moje dziecko na 9 do szkoly idzie..
Ewkka ale smaka z rana narobilas...a potrawke z ryzem to tez uwielbiam... A ty sie tak nie przemeczaj...bo dzis gotowanie a jutro za mycie okien sie wezmiesz
U mnie dzis pogoda jako taka nie pada ale szalu nie ma..
Mnie ostatnio mdlosci omijaja..mam nadzieje ze juz tak zostanie..
Milego dnia kochane i udanych wizyt....

reklama
Hajmal w naszym wynajmowanym mieszkaniu mamy wielkie łóżko na cała sypialnie i niestety jak coś takiego postawie to nie wejdę do sypialni :)

Om 11 tc 4 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 3 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
U nas to samo łóżko- lotnisko :-p i komandor, o łóżeczku w sypialni nie ma mowy

My bedziemy spac w salonie, tam kanapa, lozeczko, komody, wszystko sie zmiesci. Salon polaczony z kuchnia i jdalania. Mamy jeszcze dwa pokoje w drugiej czesci mieszkania ale tam sisotra do konca studiow mieszka...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na szczęście łóżeczko zmieści się w sypialni. Myślałam właśnie nad takim, żeby zdjąć jeden bok i dostawic do naszego łóżka, tylko uparlam się na białe łóżeczko: -)
Jak przyjdzie pora to zacznę się rozglądać :-)

Mnie tez sie bardzo podobaja te z odczepianym bokiem i przysuwane do lozka rodzicow. Wczoraj pierwszy raz odpakowalam zestaw spioszkow, ktory dostalam od kolezanki w 8 tygodniu. Wtedy trafil do szafy i czekal na 13 tydzien, jakie to jest piekne i slodkie... mieciutkie, malutkie, takie guziczki... rozplynelam sie!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewka na pewno :) tym bardziej ze mąż po technikum budowlanym :D

Om 11 tc 4 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 3 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Przypomniało mi się że jak z córką byłam w ciąży to z PZU dostaliśmy z mężem też takie "paczki maluszka" a tam był smoczek 0-3 m-ce, zabezpieczenia do kontaktów i na rogi, naklejka do samochodu, próbki kremów i poradniki. Tylko trzeba mieć u nich ubezpieczenie, my akurat mamy z pracy grupowe, a i teraz sie to nazywa "bezpieczna paczka" bo po roku znowu dostaliśmy
emoji4.png

Więc jak któraś z was też na ubezpieczenie w PZU to polecam warto skorzystać razem z partnerem
emoji4.png
Też mamy ubezpieczenie grupowe ten II próg czy jak to sie tam nazywa czyli to droższe i nic nie
dostaliśmy dla jasia ale to było 8 lat temu prawie wiec moze jeszcze nie było tego w pakiecie.

Ja tez sie witam. Mdlosci od switu juz czuje...ehhh mam dosc.
Jeszcze wczoraj mnie caly dzien pobolewal zrost po prawej str pod pepkiem ktory daje o sobie znac regularnie po poprzedniej cc
emoji58.png
. Oby dzis bylo lepiej.
ja tez miałam cesarke ale takiego bólu nie czuję, tylko że moj szew był poziomy. Powiedz o tym lekarzowi żeby skontrolował to bardzo istotna sprawa.

U mnie dziś nie było wycieku, na szczęście :)

Hajmal tam sa tez strefy i dawkowanie przy niedoborach, ale to podane dla luteiny,wiec nie wiem jaki mialby byc przelicznik- ale tez duphaston nie wplywa na wynik,wiec w wynikach nie zobaczysz efektu- o tyle lepsza jest luteina ze widac roznice jak sie bierze i odstawia, to sa normy dla napro, normalnie ginekolodzy je mocno zanizaja... ale to sa najnowsze badania wiec ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry