reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziendobry dziewczynki....ja juz tez nie spie...musze sie zwlec z lozka i leciec na dol po bulki bo moje dziecko na 9 do szkoly idzie..
Ewkka ale smaka z rana narobilas...a potrawke z ryzem to tez uwielbiam... A ty sie tak nie przemeczaj...bo dzis gotowanie a jutro za mycie okien sie wezmiesz
U mnie dzis pogoda jako taka nie pada ale szalu nie ma..
Mnie ostatnio mdlosci omijaja..mam nadzieje ze juz tak zostanie..
Milego dnia kochane i udanych wizyt....

reklama
Hajmal w naszym wynajmowanym mieszkaniu mamy wielkie łóżko na cała sypialnie i niestety jak coś takiego postawie to nie wejdę do sypialni :)

Om 11 tc 4 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 3 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
U nas to samo łóżko- lotnisko :-p i komandor, o łóżeczku w sypialni nie ma mowy

My bedziemy spac w salonie, tam kanapa, lozeczko, komody, wszystko sie zmiesci. Salon polaczony z kuchnia i jdalania. Mamy jeszcze dwa pokoje w drugiej czesci mieszkania ale tam sisotra do konca studiow mieszka...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na szczęście łóżeczko zmieści się w sypialni. Myślałam właśnie nad takim, żeby zdjąć jeden bok i dostawic do naszego łóżka, tylko uparlam się na białe łóżeczko: -)
Jak przyjdzie pora to zacznę się rozglądać :-)

Mnie tez sie bardzo podobaja te z odczepianym bokiem i przysuwane do lozka rodzicow. Wczoraj pierwszy raz odpakowalam zestaw spioszkow, ktory dostalam od kolezanki w 8 tygodniu. Wtedy trafil do szafy i czekal na 13 tydzien, jakie to jest piekne i slodkie... mieciutkie, malutkie, takie guziczki... rozplynelam sie!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewka na pewno :) tym bardziej ze mąż po technikum budowlanym :D

Om 11 tc 4 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 3 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Przypomniało mi się że jak z córką byłam w ciąży to z PZU dostaliśmy z mężem też takie "paczki maluszka" a tam był smoczek 0-3 m-ce, zabezpieczenia do kontaktów i na rogi, naklejka do samochodu, próbki kremów i poradniki. Tylko trzeba mieć u nich ubezpieczenie, my akurat mamy z pracy grupowe, a i teraz sie to nazywa "bezpieczna paczka" bo po roku znowu dostaliśmy
emoji4.png

Więc jak któraś z was też na ubezpieczenie w PZU to polecam warto skorzystać razem z partnerem
emoji4.png
Też mamy ubezpieczenie grupowe ten II próg czy jak to sie tam nazywa czyli to droższe i nic nie
dostaliśmy dla jasia ale to było 8 lat temu prawie wiec moze jeszcze nie było tego w pakiecie.

Ja tez sie witam. Mdlosci od switu juz czuje...ehhh mam dosc.
Jeszcze wczoraj mnie caly dzien pobolewal zrost po prawej str pod pepkiem ktory daje o sobie znac regularnie po poprzedniej cc
emoji58.png
. Oby dzis bylo lepiej.
ja tez miałam cesarke ale takiego bólu nie czuję, tylko że moj szew był poziomy. Powiedz o tym lekarzowi żeby skontrolował to bardzo istotna sprawa.

U mnie dziś nie było wycieku, na szczęście :)

Hajmal tam sa tez strefy i dawkowanie przy niedoborach, ale to podane dla luteiny,wiec nie wiem jaki mialby byc przelicznik- ale tez duphaston nie wplywa na wynik,wiec w wynikach nie zobaczysz efektu- o tyle lepsza jest luteina ze widac roznice jak sie bierze i odstawia, to sa normy dla napro, normalnie ginekolodzy je mocno zanizaja... ale to sa najnowsze badania wiec ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry