reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Roza to co innego, i wiem jak to jest przez 4 lata mieszkalam z mezem i dzieckiem na 12 m2 u tesciow. Oj bylo ciezko. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Mamusie :-)
Ja już wyspana, na szczęść dziś nie śniły mi się zadne koszmary :-)
Ech... muszę przyznać, że od samego rana boli mnie głowa i mam mdłości... myślałam, że już mam to za sobą...
Lekarz pozwolił mi w miarę normalnie funkcjonować, więc zamierzam dziś ugotować rosół, a z mięsa zrobię zimne nóżki i potrawkę z ryżem i warzywami :-)

Też mam czasem takie pobolewania jak na biegunkę, to chyba normalne :-)
Miłego dnia Wam życzę i udanych wizyt.
U mnie jeszcze szaro i możliwe że będzie padać :-)

Jak to znowu 2x robilas? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]
Wiem? Ze głupie ale tak tylko samo usg a w środę jeszcze do tego test papppa [emoji1] poprostu tak mam że muszę zawsze się upewnić i porównać [emoji3]

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Campari już wstępnie wiesz ze to chłopak? :) przepraszam jak przeoczyłam post. U mnie na pewno dziewczyna. Nikt mi jeszcze tego nie potwierdził ale ja jestem pewna :)

Om 11 tc 4 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 3 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Ja też miałam przeczucie że to będzie chłopczyk i wstepnie się sprawdziło podobno na 80%[emoji39]

34bw3e3kof41ymjj.png

ewkap mi kazał do 3 litrow wody na dzień, ja to mało pije bo nie umie się zmusić...

Campari ale Franek ładnie , moj teść tak ma [emoji12]

Do mnie tez doszło [emoji111]
1490288007-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]

Hehe jakoś Nie umiem się przekonać bo nikogo Nie znam o tym imieniu Nie chce dziecku krzywdy zrobić żeby się Nie wstydził imienia. I przeraża mnie te właściwe imię Franciszek. [emoji39]

34bw3e3kof41ymjj.png

Moj sąsiadka ma syna Franciszka. Ma 6 lat i powiem Ci, ze na prawdę Mu to pasuje. Franek, Franio. Ładnie:) Krzywdy dziecku takim imieniem nie zrobisz :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie witam. Mdlosci od switu juz czuje...ehhh mam dosc.
Jeszcze wczoraj mnie caly dzien pobolewal zrost po prawej str pod pepkiem ktory daje o sobie znac regularnie po poprzedniej cc [emoji58]. Oby dzis bylo lepiej.

Czytam ze u Was tez atrakcje na calego roznego kalibru. Wspolczuje wycieku "mleka" i Waszych boli..ech mamy ciagle cos w tej ciazy; nie? ;) byle do pazdziernika!
Gratuluje oczywiscie wspanialych wizyt i dobrych wiesci :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj sąsiadka ma syna Franciszka. Ma 6 lat i powiem Ci, ze na prawdę Mu to pasuje. Franek, Franio. Ładnie:) Krzywdy dziecku takim imieniem nie zrobisz :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za opinie bo jak się stoi przed takim wyborem to się głupieje [emoji7] po za tym tak nagle mi maż z tym imieniem wyskoczył

34bw3e3kof41ymjj.png

Termin na 3.10.2017 z usg 28.09.2017

Roza to co innego, i wiem jak to jest przez 4 lata mieszkalam z mezem i dzieckiem na 12 m2 u tesciow. Oj bylo ciezko. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No my metraż akurat mamy spoko, ale mieszkanie jest kompletnie nieustawne. Mamy sypialnie z łóżkiem na cały pokój, wielki salon z aneksem kuchennym i łazienkę. Moim zdaniem spokojnie kosztem tak dużego salonu można by było zrobić trzeci pokoj

Om 11 tc 4 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 3 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry