reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie w każdej przychodni pozwalają na cytrynę a nawet mi w poprzedniej ciąży nie pozwolily samej wymieszac z woda glukozy tylko one przed pobraniem same mieszają, ja miałam tylko kupić saszetkę.
Ale na to mamy jeszcze trochę czasu bo to chyba po 20 tc.

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

No wiem ze mieszaja...ale robia to na twoich oczach wiec mysle ze jak powiesz ze masz ciepla wode zeby ci wymieszaly mysle ze nie bedzie problemu...a co do cytryny to nie wiem jak jest gdzie indziej u mnie mozna

reklama
Krzywa cukrowa-pije się glukozę- to jeszcze troszkę:) teraz zwyczajnie poziom glukozy we krwi na czczo sprawdzają bez picia świństwa [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane jest tez glukoza o smaku cytryny.
Ja nie miałam probemu za każdym razem tego wypić, tylko okropnie się po niej czulam..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

Bulbasek ale fajna fotka.
Gratuluję udanych wizyt jak kogoś przeoczy łam. Wybaczcie ale stres mnie oslepił. Powiem wam że jakbym mogła to skakałabym pod sufit. Pani obudziła malucha i zaczął fikać. Mój syn i mąż zachwyceni tym widokiem a ja ich widokiem. Przeżycie nie do opisania.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie za przeproszeniem zaczęło walić w dekiel. Wczoraj piekłam placek ( nie robilam tego chyba od dwóch lat). Dziś robię gołąbki na dodatek pierwszy raz w życiu więc nie wiem co to będzie. Jeszcze w zeszłym tygodniu całe dnie gnilam w łóżku a teraz szaleństwo. Dziewczyny jak zniosłyście glukoze? Słyszałam że to mną okropny smak. Jedna koleżanka zwróciła inna mówi że prawie padła po tym. Ja jutro idę na badania i trochę mnie to przeraża

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dokaldnie to samo, dwa dni temu jeszcze umieralam w lozku a wczoraj jakas dziwna misja mi sie wlaczyla: perfekcyjna pani domu! Przesadzilam kwiatki, posiadzilam pietruszke i szczypiorek, zrobilam miesna galaretke (nigdy nie robilam) i caaala ogromna miske salatki z brazowego ryzu... wstalam o 6, poszlam spac o 22, pol nocy spac jie mohlam pomimo tego ze bylam padnieta jak mops.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba wolała bym na zimną i z cytryną wydaje mi sie ze łatwiej to przełknąć [emoji32]u mnie znowu się zmieniła firma wcześniej było Alab, więc może znowu będzie można z cytryną pić [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Mam dokaldnie to samo, dwa dni temu jeszcze umieralam w lozku a wczoraj jakas dziwna misja mi sie wlaczyla: perfekcyjna pani domu! Przesadzilam kwiatki, posiadzilam pietruszke i szczypiorek, zrobilam miesna galaretke (nigdy nie robilam) i caaala ogromna miske salatki z brazowego ryzu... wstalam o 6, poszlam spac o 22, pol nocy spac jie mohlam pomimo tego ze bylam padnieta jak mops.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę wam dziewczyny. Ja marzę tylko o spaniu, niestety muszę czekać, aż dzieci zasną i dopiero będę mogła się położyć. I jeszcze głowa mi pęka. Nawet podłogi nie mam siły umyć.

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Ja też jestem na etapie spania i bez chęci do życia. Mam nadzieję ze jeszcze troszkę i przejdzie bo szczerze mówiąc zaczynam wszystko zaniedbywać przez ten dziwny stan. [emoji53]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bulbasek ale fajna fotka.
Gratuluję udanych wizyt jak kogoś przeoczy łam. Wybaczcie ale stres mnie oslepił. Powiem wam że jakbym mogła to skakałabym pod sufit. Pani obudziła malucha i zaczął fikać. Mój syn i mąż zachwyceni tym widokiem a ja ich widokiem. Przeżycie nie do opisania.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się też z Twojej wizytki! Cudny bobasek. To skaczemy razem Kochana do nieba :):):):) ja dostałam płytkę dla męża a na następna wizytę już razem wchodzimy :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry