reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I ja się witam[emoji4]
My dzisiaj w nocy pod oknami mieliśmy wesoło, tzn. ciągle musiała interweniować policja gdyż paru kolesi którzy wyszli z dyskoteki która jest niedaleko nas, uparli się zdemolowac kebab który prowadzą imigranci. Na początku myśleliśmy ze demoluja przystanek ale okazało się ze jednak ten kebab, policjanci zabrali czterech i jak odjechali to kolejni znowu kopali w szyby i drzwi a ren właściciel z dwoma pracownikami pochowali się w środku, dobrze ze maja kraty bo moglo by to sie gorzej skończyć. Ciekawe czy dzisiaj nie będzie powtórki.

Karotka mojego syna tez tak energia rozpiera mógłby mi trochę jej oddać szczególnie wieczorami [emoji4]

4c3trjjgqzgmtgte.png

3i49df9hqpdnmahp.png

zrz6ha00xexzdiaa.png

reklama
Witam się i ja :)
Obudziłam się dzisiaj tak głodna że aż się trzęsełam jak robiłam sobie śniadanie [emoji14]
Pogoda u mnie dzisiaj brzydka :( wczoraj było pięknie i ciepło

f2w33e3k6xruo8ov.png

Cześć dziewczynki, ja też wczoraj na obiad spaghetti robiłam, a dzisiaj teściowa coś pichci :) na pewno rosolek :) piękna pogoda, później na spacerek smigamy :)

Dziewczyny a tak z innej beczki, dzisiaj 9tydz1dzien, czy któraś z Was nie ma zupełnie ŻADNYCH objawów??
Ja wizyte dopiero za 2 tyg ale tak cholernie się martwię... nic nie czuję, nic. Już nawet mniej głodna...

Spark, ja jestem troche dalej ale tez nic, nie wiem czy to wiosna i slonko czy co, wizytuje dopiero 22.03 na prenatalne:) odwolalam dodatkowa wizyte w luxmed bo nke potrzebuje zadnych badan a za duzo usg tez nie chce, tylko mam nadzieje ze recepte na lutke dostane bo mam na 3dni juz tylko :/

Wiecie u mnie też objawów jako takich nie ma... Jedynie piersi jak kamienie i coraz bardziej bolesne [emoji53] No i od dwóch dni czuję że podbrzusze zrobiło mi się takie nabrzmiałe i twarde...

w57v3e3kfucyl84a.png

Kornelcia bardzo niefajnie z tą demolką kebaba.:no: Z tym,że muszę powiedzieć,że w Niemczech nastroje nie są za wesołe,właśnie przez napływ "uchodźców"- celowo napisałam w cudzysłowie,ponieważ ogromna część z nich to oszuści,imigranci ekonomiczni,a nawet i terroryści. Przykładowo moja sąsiadka,też Polka, nie wychodzi z domu jak już jest ciemno,nawet do sklepu,bo się zwyczajnie boi. Tutaj uważam,że trochę przesadza,akurat u nas incydentów żadnych nie było do tej pory,ale trochę ją rozumiem.
Spark na przykład ja. :D Nie mam absolutnie żadnych objawów oprócz większych cycków i ich bolesności. ;) Ale w poprzednich ciążach też tak było.

Cześć dziewczynki, ja też wczoraj na obiad spaghetti robiłam, a dzisiaj teściowa coś pichci :) na pewno rosolek :) piękna pogoda, później na spacerek smigamy :)

Dziewczyny a tak z innej beczki, dzisiaj 9tydz1dzien, czy któraś z Was nie ma zupełnie ŻADNYCH objawów??
Ja wizyte dopiero za 2 tyg ale tak cholernie się martwię... nic nie czuję, nic. Już nawet mniej głodna...
Spark ...wiem co czujesz bo ja też nie mam prawie zadnych obajowo,piersi nie bola,juz nie sa nabrzmiale,nie mam mdlosci,zadnego sluzu...jedyny z tych fizycznych to troche bardziej senna jestem i zmeczona.Staram się o tym nie myśleć. Jedyny objaw jaki jest to bardziej psychiczny...hormony szaleją ,ale to mnie do konca nie przekonuje ze jest wszytsko ok. Wizytę mam 9 marca..czekam z niecierpliwością.
Mam nadzueje że poprostu bardzo dobrze znosimy ciążę ;)
I Dzień dobry wszytskim ;)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

@alpine a wcześniej miałaś?

No właśnie a mnie wcześniej też sutki bolały i piersi nabrzmiale takie, a teraz już nawet tego :o

Spark ...wiem co czujesz bo ja też nie mam prawie zadnych obajowo,piersi nie bola,juz nie sa nabrzmiale,nie mam mdlosci,zadnego sluzu...jedyny z tych fizycznych to troche bardziej senna jestem i zmeczona.Staram się o tym nie myśleć. Jedyny objaw jaki jest to bardziej psychiczny...hormony szaleją ,ale to mnie do konca nie przekonuje ze jest wszytsko ok. Wizytę mam 9 marca..czekam z niecierpliwością.
Mam nadzueje że poprostu bardzo dobrze znosimy ciążę ;)
I Dzień dobry wszytskim ;)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja z tymi piersiami to samo... teraz już są takie jak przed ciążą... a wizte 17 dopiero mam :/ daj znać po Twojej wizycue, może się uspokoje :)
Ja senna też troszkę bardziej, choć zawsze byłam przez IO...

reklama
Tak wczesniej mialam mdlosci nie dajace zyc i wymioty, teraz zostaly niewielkie sekundowe mdlosci po jedzieniu,cycki jak kamienie i pobolewajacy sporadycznie brzuch

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry