reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiecie te obawy chyba naturalne są... Myślę że jak skończymy 1 trymestr będziemy już spokojniejsze [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

No właśnie ja nie mam takich obaw, może dlatego ze nie mam tak przykrych przeżyć jak Wy. Może naiwnie ale nie zakładam ze cokolwiek będzie zle

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja bym chciała mieć takie zdrowe podejście jak Ty... Jednak nie mogę, ciągle się denerwuje, że znów coś pójdzie nie tak.

Jak ja bym chciała mieć takie zdrowe podejście jak Ty... Jednak nie mogę, ciągle się denerwuje, że znów coś pójdzie nie tak.

Nie przejmuj się, jakbym była po poronieniu Ew była tak świadoma pewnych zagrożeń jak Wy tez bym była cała w stresie :) to moja pierwsza ciąża Poprostu, oprócz tego co przeczytam lub ktoś mi powie nie wiem nic.

No właśnie ja nie mam takich obaw, może dlatego ze nie mam tak przykrych przeżyć jak Wy. Może naiwnie ale nie zakładam ze cokolwiek będzie zle

Ja ogólnie mam też dobre przeczucia i nie dopuszczam myśli że coś może pójść nie tak... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy siedzi jakaś obawa...

w57v3e3kfucyl84a.png

Jeeej Ale Super! [emoji7] Cieszę się bardzo, teraz już rośnijcie zdrowo [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png
Wy tez spokojnie rosnijcie;)
Ale strachu sie najadlam bo w niedziele wieczorem dostalam krwotoku i wyladowalam na oddziale.. Juz myslalam ze koniec bo tyle krwi ze szok.. A tu na usg dzidzius se smacznie spalo i serduszko pikalo.. 3 dni polezalam i mnie wypisali, na tym sie skonczylo, na drugo dzien juz nic nie mialam.. Ale co sie najadlam strachu to moje:/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry