- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No właśnie ja nie mam takich obaw, może dlatego ze nie mam tak przykrych przeżyć jak Wy. Może naiwnie ale nie zakładam ze cokolwiek będzie zle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja bym chciała mieć takie zdrowe podejście jak Ty... Jednak nie mogę, ciągle się denerwuje, że znów coś pójdzie nie tak.No właśnie ja nie mam takich obaw, może dlatego ze nie mam tak przykrych przeżyć jak Wy. Może naiwnie ale nie zakładam ze cokolwiek będzie zle
Ja po badaniach.. Wszystko w jak najlepszym porzadku, wad zadnych nie ma, maluszek mierzy 5cm i machal raczkami i nozkami wszystko jest okWszystko będzie dobrze [emoji173] Koniecznie daj znać po badaniach [emoji5]
Jak ja bym chciała mieć takie zdrowe podejście jak Ty... Jednak nie mogę, ciągle się denerwuje, że znów coś pójdzie nie tak.
Nie przejmuj się, jakbym była po poronieniu Ew była tak świadoma pewnych zagrożeń jak Wy tez bym była cała w stresie to moja pierwsza ciąża Poprostu, oprócz tego co przeczytam lub ktoś mi powie nie wiem nic.
KaSia86
Fanka BB :)
Ja ogólnie mam też dobre przeczucia i nie dopuszczam myśli że coś może pójść nie tak... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy siedzi jakaś obawa...No właśnie ja nie mam takich obaw, może dlatego ze nie mam tak przykrych przeżyć jak Wy. Może naiwnie ale nie zakładam ze cokolwiek będzie zle
KaSia86
Fanka BB :)
Jeeej Ale Super! [emoji7] Cieszę się bardzo, teraz już rośnijcie zdrowo [emoji173]Ja po badaniach.. Wszystko w jak najlepszym porzadku, wad zadnych nie ma, maluszek mierzy 5cm i machal raczkami i nozkami wszystko jest ok
Wy tez spokojnie rosnijcieJeeej Ale Super! [emoji7] Cieszę się bardzo, teraz już rośnijcie zdrowo [emoji173]
Ale strachu sie najadlam bo w niedziele wieczorem dostalam krwotoku i wyladowalam na oddziale.. Juz myslalam ze koniec bo tyle krwi ze szok.. A tu na usg dzidzius se smacznie spalo i serduszko pikalo.. 3 dni polezalam i mnie wypisali, na tym sie skonczylo, na drugo dzien juz nic nie mialam.. Ale co sie najadlam strachu to moje:/
reklama
Ale super[emoji3]Ja po badaniach.. Wszystko w jak najlepszym porzadku, wad zadnych nie ma, maluszek mierzy 5cm i machal raczkami i nozkami wszystko jest ok
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.