reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam nowe mamusie:-)
Jak ja się cieszę, że już piątek. Chodzę do pracy na parę godzin a czuję się jakbym w kopalni pracowała. Kolejną wizytę też mam 14.03. i bardzo już bym chciała być po niej, bo w końcu może uwierzę, że tym razem się uda.
U mnie dziś na obiad frytki bo siostrzenica sobie zażyczyła :-)

reklama
A ja zrobilam na obiad fasolke szparagowa z masepkiem i bułka tarta i co ide do kuchni to dziubne trochę i ciekawe czy P zostanie [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

Moj mąż dziś serwowal kurczaka i ziemniaki z parowaru i do tego surowke, ktora zrobiła wczoraj moja mama. Aleee mnie naszlo na fasolkę szparagowa... :)
My tez 14 jedziemy do lekarza. Mam mieć pierwsze duże USG i wiecie co? NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ ;-)

Czesc. Ja właśnie wróciłam od fryzjerki. :happy:
Nic tak nie poprawia humoru jak dobrze zrobione włosy (czyli piękne blond pasemka :tak:)he he.
A teraz biore sie za obiadek rybka jak co piątek,ziemniaki i ogóry kiszone...mniam:D.

Witam nowe mamusie:-)
Jak ja się cieszę, że już piątek. Chodzę do pracy na parę godzin a czuję się jakbym w kopalni pracowała. Kolejną wizytę też mam 14.03. i bardzo już bym chciała być po niej, bo w końcu może uwierzę, że tym razem się uda.
U mnie dziś na obiad frytki bo siostrzenica sobie zażyczyła :-)
Również witam przyszle nowe mamy ;)
Igusiad chociaż nadal do ginekologa czy położnej ?ja wsumie pracuje całe 8 godzin...czuje się dobrze ,tylko senność po pracy .ja mam 9 marca i tez się nie mogę doczekać :)
Zgalszlas juz ciążę w pracy ?
Pozdrawiam

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

dasia czekałam właśnie na twojego posta jak mężuś zareagował. :D Super,że się ucieszył.

Widzę,że sporo z was ma wizyty na 14.03, ja 10.03,ale i tak już nie mogę się doczekać. A potem pewnie będzie co 4 tygodnie.:dry:
U nas na obiad rosół z makaronem, bo P. jedzie na tą fuchę na weekend,a ja nie mam ochoty na drugie danie,więc ewentualnie dla dzieci mam zamrożone pierogi.
Coś czuję,że dzisiaj wcześniej pójdę spać. Ale znowu miałam powalone kompletnie sny... jakaś impreza na statku :szok:, potem centrum handlowe i moje oburzenie,że wszystko w środę zamknięte, :baffled: a na koniec śniła mi się moja koleżanka,której nie widziałam chyba z 7 lat. Bardzo wyraźne te sny mam,sporo pamiętam rano,ale one są...dziwne.:sorry:

Również witam przyszle nowe mamy ;)
Igusiad chociaż nadal do ginekologa czy położnej ?ja wsumie pracuje całe 8 godzin...czuje się dobrze ,tylko senność po pracy .ja mam 9 marca i tez się nie mogę doczekać :)
Zgalszlas juz ciążę w pracy ?
Pozdrawiam

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli wszystko będzie dobrze to 24.03 mam ostatnią wizytę u gina. Teraz idę na usg od położnej, z określeniem terminu więc gin ustalił wizytę 2 tyg później. Powiem Ci, że ja już rano wstaje i chce mi się spać. Tak już mówiłam w pracy i nie ma problemu. Bardzo się cieszą i kibicują mi. Bałam się trochę bo na koniec kwietnia kończy mi się kontrakt ale z tym też nie ma problemu. Jak będę chciała dalej pracować to mi go przedłużą :-) a Ty już powiedziałaś?

Co myślicie na temat mycia okien w ciąży? Słyszałam że ponoć nie powinno się tego robić ale przecież posprzątać trzeba :) i teraz mam dylemat

Witam nowe dziewczyny :)

Ja już byłam u lekarza, dostałam próbkę leków dla ciężarnych na mdłości i jak będzie pomagało to mam kupić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
roza aż tak mdłości Cię męczą ? u mnie znów od wczoraj w porządku ..
ale spać nie umie ...

Agatki no ja tam myłam wczoraj , nikt mi nie umyje :D jedynie P firanki zawieszał :D

Ja mam na badania 15.03 , wizyta u gina 17.03 i prenatalne 27.03 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry