natasza_intro
Fanka BB :)
Kasiu piękna fasolka! Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja aktualnie nie biorą żadnych witamin. Czytałam że w pierwszym trymestrze lepiej nie brać, jedynie kwas foliowy. Zaleca się od drugiego trymestru przyjmować witaminy
Pewnie tak. Ja tam sobie biore witaminy i już. Przed ciążą brałam to w ciąży tym bardziej sobie biorę. O!A mi widzicie gin mowil , ze witaminy mam brac , tylko jak sie staralam to tylko kwas foliowy zalecał...
Cieciorka no różnią się , ale nie az tak bardzo... Tylko te mają dha ale one sa w osobnych kapsułach .
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t4d [emoji188]
Mi znowu lekarz zalecił odstawić kwas i zacząć łykać Pregna Plus...Ja aktualnie nie biorą żadnych witamin. Czytałam że w pierwszym trymestrze lepiej nie brać, jedynie kwas foliowy. Zaleca się od drugiego trymestru przyjmować witaminy
Ja mam w domu prenatal uno. Zaczęłam go brać poprzednim razem... Ale teraz lekarka nic nie mówiła więc nie brałam..Mi znowu lekarz zalecił odstawić kwas i zacząć łykać Pregna Plus...
Zawsze możesz zapytać na najbliższej wizycie [emoji5] Mi zalecił być może dlatego że pytałam go o witaminy, bo bałam się niedoborów po moim zmniejszeniu żoładka... W każdym razie kwas foliowy to podstawa, A witaminy napewno nie zaszkodzą [emoji6]Ja mam w domu prenatal uno. Zaczęłam go brać poprzednim razem... Ale teraz lekarka nic nie mówiła więc nie brałam..